Evlilikte tehlike

Zaten kötü gidem bazı şeyler vardı ama çokta yıpranmamıştık ama çocuktan sonra sevgi saygı sanki tamamen bitti demek istemedim.
peki madem kötü giden şeyler vardı,ve çocuğu evlilik düzelsin amacıyla yapmadınız,o halde neden korunmadınız???

birbirini döven ama ardından sevişebilen 2 insan neden korunmaz ki?

ha durun tahmin edeyim,korunmanıza rağmen ,kazara hamile kaldınız değil mi 😇

Herkese merhaba, eşimle çok severek aşık olarak evlendik. Ama kavgalarımız çok fazla, karşılıklı şiddet uygulayarak saygısızca devam eden 2 senelik bir süreç yaşıyoruz. Bebeğimiz oldu, bebekle biraz daha toparlanır dediğim herşey daha da battı. Sanki bana hiç tahammül edemiyor hiç sevmiyor gibi. Ama bir anda hiç kavga eden o saygısız insanlar biz değilmişiz gibi de davranıyor. Onu seviyorum ama saygısızlığa şiddete ve aşağılanma sanki günlük hayatımızın parçası haline geldi.
Oyle olmaz

Gerçekten okuduğunuzu anladığınıza eminmisiniz? Zira anladığınızı iddia ediyorsanız konuyu kapatmak mantıklı.
Ama kavgalarımız çok fazla, karşılıklı şiddet uygulayarak saygısızca devam eden 2 senelik bir süreç yaşıyoruz. Bebeğimiz oldu, bebekle biraz daha toparlanır dediğim herşey daha da battı. Sanki bana hiç tahammül edemiyor hiç sevmiyor gibi. Ama bir anda hiç kavga eden o saygısız insanlar biz değilmişiz gibi de davranıyor. Onu seviyorum ama saygısızlığa şiddete ve aşağılanma sanki günlük hayatımızın parçası haline geldi.

Bence ben fazlasıyla anlamışım konuyu. Keşke siz de anlayıp gerçeği idrak edebilseniz de bu hallere düşmeseniz.

peki madem kötü giden şeyler vardı,ve çocuğu evlilik düzelsin amacıyla yapmadınız,o halde neden korunmadınız???

birbirini döven ama ardından sevişebilen 2 insan neden korunmaz ki?

ha durun tahmin edeyim,korunmanıza rağmen ,kazara hamile kaldınız değil mi 😇
Kavga sonrası barışma seksi daha haşin oluyor. Anın ateşiyle prezervatif akıllarına gelmemiş olabilir, sen ne bilirsin dişlerini fırçalayıp sevişen istikrarlı gadın!?

Merhaba arkadaşım benim evliliğinde senin evliliğin gibiydi tek fark bebeğim yok. Allah var çok da çocuğum olsun istedim maddi manevi hazır olmadığımız için düşünmedik, hayırlısı böyleymiş. Evliliklerimiz çok benzer içinde bulunduğun durumu o kadar iyi anlıyorum ki. İstersen konumu oku empati yapabildiğime inanman için söylüyorum. Ben direk boşan diyebilecek biri değilim diyebilsem kendm şak diye bosanidim şuan boşanma aşamasında olsam da. Uzaklaş arkadaşım evinden eşinden sakinleş bır bak uzaktan o eve evdeki sana eşine. Kendin göreceksin zaten bazı şeyleri. Konumu okursan eşimi görürsün esim kadına saygı duyulmayan bir evde annesine yapılan psikolojik şiddeti görerek büyümüş. İçinde bir yerlerde kadına öyle kötü davranan biri ile kadına değer veren biri var catisip duruyor. Kız çocukları anneleri eziyet gördüğünü gorerek büyüyünce aynısı kendine yapılınca bunu normal sanıyor erkek çocukları kadına eziyet etmeyi normal sanıyor. Evlilikte eşler birbirine liman olması gerekirken bizim evliliklerimizde düşman olduk. Eminim büyük sorunlarin olduğundan değil ama birşeyler bozulmuştur. Olmuyordur olmadığını kabul etmek de insana huzur verir inan bak.

Şiddet varken çözüm boşanma. Ama hanımefendi bu seçeneği değerlendirmek istemiyor sanırım.
Buradan gelecek sihirli bir öneriyle her şeyin düzelebileceğini düşünüyor sanırım. Ama tüm kk birleşsek gücümüz yetmez.
Kocanız çoraplarını yere atmıyor ki yani o tür sorunlara vs. ancak çözüm bulunabilir bence. Kayınvalidenizle dalaşırsınız mesela, ona da akıl verirler. Ama şiddete aklı başında hiçbir kadın öneri falan vermez.
Ne diyelim yani, annenin evine git, burnu sürtsün falan mı? Çizdiği portreye göre yola gelebilecek bir adam değil ki.
Yoo bende şiddet yaşayan biri olarak çözümden kastım kesinlikle uğraşmaya değmez demekti.Yazık çocuğa, düzelir diye bekleyip geçen yıllara..

arada saygının kalmadığı bakkalla bile yolları ayırıp başkasından alışveriş yapmak lazım. değil ki eş.
birbirinize şiddet uyguluyormuşsunuz bir de, demek sizde de eğilim var.
çocuğa çok üzüldüm.
boşansanız dahi sizin terapi alıp çocuğunuza karşı dengesiz olmamanız lazım

Herkese merhaba, eşimle çok severek aşık olarak evlendik. Ama kavgalarımız çok fazla, karşılıklı şiddet uygulayarak saygısızca devam eden 2 senelik bir süreç yaşıyoruz. Bebeğimiz oldu, bebekle biraz daha toparlanır dediğim herşey daha da battı. Sanki bana hiç tahammül edemiyor hiç sevmiyor gibi. Ama bir anda hiç kavga eden o saygısız insanlar biz değilmişiz gibi de davranıyor. Onu seviyorum ama saygısızlığa şiddete ve aşağılanma sanki günlük hayatımızın parçası haline geldi.
Artık geri çekilme zamanı geldi galiba bundan gayet şikayetçisiniz ya değişiceksiniz yada son çare maddi manevi güveniyorsanız kendinize boşanıcaksınız bebek var boşanmak zor ise değişin ve saygıyı tekrardan kazanmaya bakın

Birbirinize şiddet uygularken çocuk mu yaptınız, yoksa çocuktan sonra mı şiddet başladı?

Bu evlilik değil ki, kim nasıl yardım etsin burdan. Sürdürmeye niyetiniz varsa bir uzmana gidn çift olarak, o yardımcı olur ancak.

Gerçekten okuduğunuzu anladığınıza eminmisiniz? Zira anladığınızı iddia ediyorsanız konuyu kapatmak mantıklı.
sanırım arkadaş şiddet ve aşağılanma yaşadığı birirni sevemez. bende öyleyim soğrum sevgim biter. bazı kişilerde bu soğuma olmuyor . sizin sevmenizide şaşırdı

Ama bana devam et demişim gibi yorum yapmışsınız.Merak etmeyin ben kime cevap yazacağımı bilirim.
Offf ben bilmiyodum sağol….
Pardon da ben nerde yorum yapmışım size ya. Siz benim yorumuma dalıp yorum yaptınız konu sahibiymiş gibi. Konu sahibi değilseniz sizinle munakaşaya girmek istemiyorum lütfen. baskalarının yorumuna yazın

Offf ben bilmiyodum sağol….
Pardon da ben nerde yorum yapmışım size ya. Siz benim yorumuma dalıp yorum yaptınız konu sahibiymiş gibi. Konu sahibi değilseniz sizinle munakaşaya girmek istemiyorum lütfen. baskalarının yorumuna yazın
Ergence tartışmalara giremicem

Ergence tartışmalara giremicem
Ergenliğimi bi 7 8 sene önce geçirdim ben hanımefendi 😂 laf bulamayınca böyle dersin tabi Yorumu yanlış kişiye yazarken bana yazdın sanırım sen benim konu sahibine yaptığım yoruma dalıp yazdın. Demediğim şeyle itham ettiğinde cabası. Asıl ben senin gibi ergenlerle Uğraşamam hadi bay

Böyle kötü evliliklere çocuk getiriyorlar ya sinir oluyorum. Üremeseydiniz bir şey kaybetmezdiniz

Back
X