• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte yalan...

MeLiSimmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
1.219
5
158
40
İstanbul
eşinizin sürekli ufak tefekte olsa büyükte olsa sürekli yalanlarını yakalıyorsanız,üstelik bir senelik evliyseniz,eşiniz sorumsuz davranıyosa,sürekli siz bişeyleri çekip çevirmek zorunda kalıyorsanız,aileler arasında uçurum varsa ve eşiniz sürekli kendi ailesinin önde tutup sizin ailenizin yaptıklarını görmüyorsa....ne yapardınız lütfen yardım edin...

Evliliğin ilk zamanlarında bazı sorunlar olurmuş..
Ama sorumluluk almaması ve yalan söylemesi iyi değil..
Aileler arasında uçurum siz evlenmeden önce de vardı yani bunu biliyordunuz ki bunu sorun etmeyip evlenmiş olmanız lazım...
Eşinizle konuşutunuz mu bu durumu yalan söylemesindne hoşlanmadığını, sorumluluk alması erektiğini ?

ne konuda yalan söylediği aslında önemli.
pembe yalanlar vardır, sonu iyi olsun diye söylenen..
ama zannedersem sizin ki o kategoride değil.

bu kadar problemli olan bir evliliğin iyi yönleri de var mı peki?

Evliliğin ilk zamanlarında bazı sorunlar olurmuş..
Ama sorumluluk almaması ve yalan söylemesi iyi değil..
Aileler arasında uçurum siz evlenmeden önce de vardı yani bunu biliyordunuz ki bunu sorun etmeyip evlenmiş olmanız lazım...
Eşinizle konuşutunuz mu bu durumu yalan söylemesindne hoşlanmadığını, sorumluluk alması erektiğini ?

evet...her seferinde haklısın bi daha olmayacak deyip tekrarlıyo...hemde öle absürd şeyler yapıyoki...beni salak yerine koyoyo resmen :( dün gece mesaiye gidicem dedi arkadaşlarla beraberdik...aniden gitti...hatta bide dalga geçer gibi gece evde tek kalıcaksın arkadaşta seninle kalsın falan fişlan bir sürü şey söledi...işe gittiğinde aradı bende çok yorgunum arkadaşı çağırıcam yerime ben eve gelirim belki falan dedi...sabah 4 te geldi alkollüydü...üç defa sordum nerde içtin die üçündede farklı şeyler söledi sabah ayık kafayla...ısrarla gerçekten iştemiydin dedim evet dedi...ve öğrendimki o işte değilmiş...mesaiye başka arkadaşı gitmiş...

bu iş konusu yani mesaiye kalma konusu bayağı bir yalan yani
öyle böyle değil
gecenin 4 üne kadar nerdeymiş:S

evet var...beni sevdiğini herkes biliyor,gözümün içine bakıyor çünkü...bende onu çok seviyorum...ama bunu anlayamıyorumi işte...defalarca anlattım konuştum...ama yine oluyo yine...

yalana kesınlıkle tahammul edemem ne olursa olsun kızacagını bılsede dogruyu soylerım banada oyle muamele yapılmasını ısterım
aldatma sınyalı olabılır mı ? Daha yenı ewlısınız aklıma baska bırsey gelmıyor
senden gızledıgı bır sıkıntısı mı var sorunu mu var veya sen esıne çok mu baskı yapıyorsun arkadaslarınla beraber vakıt gecırme gıbı acaba ondan mı yaptı dıyeccegım ama yıne yalan sooylemesını bu durun olsa bıle mazur gostermez
BU YALAN BUYUKBIR YALAN hanı aılesı ıle senın aranı duzeltmek ıcın ufacık yalanlardan degıl mazur gorulemez

allah yardımcın olsun canım..sen gerçekten yeteri kadar fedakarlık yapıyorsun..
senin başka topicde borclardan dolayı bunaldıgını kendi ailenden yardım aldıgını ve bebegını kaybettıgını okumuştum......ne kadar zamanda herşey düzelmişde eşin içmeye seni yanlız bırakmaya başlamış..zaten sorunlarınız vardı sanırsam ..gece seni evde tek bırakması 1 acaba arkadaşları ile mi içti 2 yalan söylemesi dün gece için 3 para sorumlulugu almaması üstüne 4 elle tutulu neresi var ben bilemedim..1 yıllılk evlisin...vallahi sadece sevmekte butun hatalara ragmen yetmiyor güzelim..iyi bir yönü olurda herşeyi yaparsın..eşinle veya ailesiyle konuş..yorulduugnu söyle..herşeyi sen idare ettiign için..yada bıraz sorumlulugu eşinin üstüne at sen ilgilenme...

evet bu yalan can acıtıcı bir yalan...bu utanç verici birşey...ben onun biçok hatasına yanlışına sakin yaklaştım güzellikle hır çıkartmadan...çok daraldığımda çıkarttım o kadarınıda hak etti...ama bunu ben hak etmedim...o kadar fedakarlıktan sonra hele...bundan sonrası onun bileceği iş...ya adam olucak yada çekip gidicek...o gidicek ama ben değil...orası benim evim...o evi dişimle tırnağımla yaptım...bu saatten sonra ona güvenmem çok ama çok zor...bu ilk deildi sonda olmayacak...

Bazı insanlarda yalan hastalığı vardır ve cidden tedavi görmesini gerektirir.
Sorumluluk paylaşmıyorsa sen paylaştıracaksın zorunlu bırakacaksın. herşeyi üstlendiğinde ona da rahatlama gelir.

evden kovdum onu... :) akşam konuşucaz ve gidicek bi süre ne sesimi duyucak ...aklını başına topladığında adam olucam dediğin zaman geliceksin konuşucaz tekrar dedim...ben gitmem merak etme ama görmezsin beni evde dedi...yok öle dedim...ya sen gidiceksin yada ben gidicem...ben gidersem daha kötü olur ailemden hiç kimse seni yanıma bile yaklaştırmaz dedim...ondan sonra toparlayabilirsen uyar bana dedim...kararlıyım uzaklaştırıcam onu evden...bu erkekler ne sanıyolar kendilerini ya...yada bizi...bide beni aptal yerine koymaya çalışmıyomu en çok o zoruma gidiyo...ya anlamıyo on defa söledim ben anlıyorummmmmmmmmm...yaaaaaallllllaaaaaaaaaannnııııııııı...

güzel bir karar vermişsin..bir çok kadın senin şu yaptığını yapamıyor malesef:çok üzgünüm:

yapmak zorundayım...yoksa hatasını anlamayacak,anladım dicek ama...bu kadarda deil...bende canımı sokakta bulmadım...ailem herkes bana sırtını döndü...neden bunları yaşatmak içinmi aldı beni o evden...kusura bakmasın köpek gibi çalışıyorum bi taraftan okuyorum bi taraftan evle uğraşıyorum nie...sonuçları bunlar olsun diemi...koyarım adamı kapanın önüne...bakmam gözünün yaşına...çok seviyorum ama benimde bi sabrım var...allaha şükür kimseye muhtaç dilim ne aileme ne de o şaşkına...o yuvayı kendi tırnaklarımla kurdum ölede sökerim...

aferin canım..sonuna kadar tavrını koy..şimdi susarsan gerisi gelir..onun kendine gelebilmesi sirkelenmesi gerekiyor galiba..sen nasılsa herşeyi hallediyorsun,üstesinden gelebiliyrosun diye diye oda keyfine bakıyor ohh ne ala...yüz verme vallahi bu huylarından vazgeçmeli..

zamane erkerkleri böyle oldu ya..eşlerine yıkıyorlar herşeyi..(başıma gelmedi ama cevremden duyduklarım)) anlıyorumki bir kadının birşeyleri bilsede bilmiyormuş gibi susması gerekiyormuş..
ben öyleyimdir maddi konuda evin yönetimi eşimdedir.bazen takılır bana sende ögrensede falan dıye hiçç yoramam kendimi derim espiri yaparız aramzıda..(aslında biliyorum )

gerçi kızlara derler ya zamane kızları akıllı evi olmayana gitmiyorlar diye..

zamane erkerkleri böyle oldu ya..eşlerine yıkıyorlar herşeyi..(başıma gelmedi ama cevremden duyduklarım)) anlıyorumki bir kadının birşeyleri bilsede bilmiyormuş gibi susması gerekiyormuş..
ben öyleyimdir maddi konuda evin yönetimi eşimdedir.bazen takılır bana sende ögrensede falan dıye hiçç yoramam kendimi derim espiri yaparız aramzıda..(aslında biliyorum )

gerçi kızlara derler ya zamane kızları akıllı evi olmayana gitmiyorlar diye..

ben o akllı kızlardanda olamadım,yürek var ya bizde bakmadık maddiyata aman dedik huzur parayla olmaz mesleği olsun çalışır yaparız ama bak nelerle uğraşıyorum...

aferin canım..sonuna kadar tavrını koy..şimdi susarsan gerisi gelir..onun kendine gelebilmesi sirkelenmesi gerekiyor galiba..sen nasılsa herşeyi hallediyorsun,üstesinden gelebiliyrosun diye diye oda keyfine bakıyor ohh ne ala...yüz verme vallahi bu huylarından vazgeçmeli..

ben sirkelicem canım onu...görücek o ...

:))))))) çok sinirliyim yaaaaaa...baksanıza resmen eli maşalı bi kadın oluverdim birden...vay be bendeki potaniyele bak :) ben bile çekindim kendimden :))))))

Back
X