• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte yaş farkı

Yaş farkı iki katı çok fazla erkekler erken yaşlanıyor iktidarsızlaşıyor herşeye rağmen varım 35 yaşına geldiğimde 55 yaşında biriyle ilk günkü heyecanla evliliğim eksiksiz doruklarda devam eder diyorsan hayat senin

Süper tespit...50 yaşında başlıyor o tür sorunlar zaten...kızımız daha 30 en geç 40 yaşında ve cinselliğin zirvesindeyken 60 yaşında birinden performans bekleyecek...her şey cinsellik değil dese bile beraber yaşlanmak değil önden yaşlanan birine destek olmakla geçer hayatı...bilemedim yani 20li yaşlarda alternatif çokken boyle bir yola girip sonra boşanıp gencecik bir bosanmış olmak ta var kendi bilir

Ben simdiyi değil 15 sene sonrayi dusunerek karsr vermeni tavsiye ederim. Sen 35-36 yasinda hayatinin en heyecanli en enerjik gunlerindeyken, genc ve olgun bir kadın olmanin tadina varacakken, o coktan 60ına yaklsmis ve artık enerjisiz bir adam olacak. Su an sana enerjisi yetse de o zaman isteklerine karsilik veremeyecek. Yasitin kadinlar esleriyle dag tepe gezerken esinin tansiyonu yuzunden en fazla manzarali bir restoranda yemek yiyecek olmana uzulmeyecek misin?

Tansiyon ilacı alır :)

Hakikaten çocukluktan yeni çıkmış bir bedene bir ruha karısı gözüyle bakabilmek,ben bilmiyorum yaa! Hadi kızımız cahil göremiyor diyelim adama ne ola ki?? Ben şu an 39 40 aralığındayım ve 62 yaş düşünmek benliğimi depremlere sürüklüyor.62 yaşındaki adamın beni öyle karısı gibi düşünmesi de midemi bulandırıyor.Çok mu hassasım ben ki! Düşünme kardeşim kızın yaşındayım ben sevsemde sen yapma bunu yani. Aynı şekilde hemcinslerimin de bu kadar kendinden ufak biriyle olmasını da tasvip etmiyorum. Belli bir yaş sınırı aşılmamalı benim kanaatime göre.

Tabiki kesinlikle adam hasta ruhlu. Muhtemelen 17-18 yaş aralığında tanıştı ki daha çocuk. Kız kardeşim yirmilerin başında kırk yasinda birini görsek topluca kalp krizi geciririz. Adam resmen babasi yaşında. Bu tarz iliskeler ruhen sağlıklı değil. Allah akıl fikir versin,hasta ruhlu insanlar dan sevdiklerimizi korusun.

o mahluk iyi bir insan olsa seni karısı yapmaya çalışmaz okulun yolunu gösterirdi.
kimse kusura bakmasın.
çocuğu yaşındaki insanı kendine saklamaya çalışması iyilik değil değil değil!
o ne biçim aile bir de tanışmışlar sevmişler.
bir tane mi akıllı insan çıkıp arkadaşlar ne yapıyorsunuz, siz kafayı mı yediniz diye sormamış.
kabus gibi maşallah.

Çocuk esirgemede büyüyen bi arkadaşım inanılmaz aşkla kendisinden 25 yaş büyük bi adamla evlendi, evlendiğinde adam 55 arkadaşım 30 yaşındaydı ve gerçekten mutluydular şimdi hayatının en büyük hatasını yaptığını düşünüyor çünkü yıllar onlara acımasız davrandı arkadaşım 40 yaşında ama çıtır bir genç kız gibi adamsa çookk yaşlandı o fark şuan 25 değil de 35 gibi oldu. Eşi de çok pişman ama ev arkadaşı gibi devam ettiriyorlar ayrılmaya da cesaret edemiyorlar. Kınamaktan korkuyorum kızım var çünkü 😔😔

Konu sahibi ısrarla olumsuz yorumlara cevap verip ilişkisini kararlarını ve -sübyancı amca- sını beğendirmeye çalışmış.
Kusura bakmayın öyle diyorum ancak benim evladım aynı şey ile karşıma gelse asla ve asla kabul etmezdim.Ne münasebet.
Üç beş sene sonra hayatınızın gençliğinizin zirvesindeyken sizinle koşuya spora ne bileyim yürüyüşe bile gelemeyecek yorulacak eş adayınız farkındamısınız? Sevişmeyi falan geçtim.Boşuna uğraşmayın burda hiç bir kk üyesi size evlenin demeyecek çünkü siz henüz ergenliğinizi bile tamamlamamışsınız.
Cidden 30 larınızda olsa deneyn umarım pişman olmazsınız derdim ama yapmayın etmeyin yazıktır.Henüz benliğinizi bile tam olarak kazanmamışsınız.21 yaş çok erken.Okulunuzu sakın bırakmayın.

Anlamıyorum aklım almıyor bu durumu ya. 20 yaş nedir baban yaşında resmen. Benim eşimle aramda 5 yaş var ona bile fazla diyorum da ben. Ben şahsen o yaşta biriyle insan içine çıkamazdım. Ailesi de karşı değilmiş nasıl bi aile bu. Çocuğun yaşında demiyorlar mı acaba? Allah aşkına başınızı yakmayın. Siz 30 dayken o 50 yaşında olacak dede gibi olacak bunu düşündünüz mü?

41 mi? Adam sizi yurt disinda master yap falan diye kandiriyordur kesin. Hatta tum masraflarinizi da karsiliyordur. Oyle bir grup orta yasli adam var cunku. Babaniz yasinda yahu,gercekten ayip. Ana babanizin yerinde olsam sopayla kovalarim oyle genc kadin avcisi firsatciyi

yaşım 40

20 yaşındakiler çocuk gibi geliyor zira arada müthiş bir fark var

geçen oturup üniversitedeki hocalarımızın o zamanki yaşlarını hesapladık

biz 20 civarı iken onlar 35-40 yaş bandındaymış ve biz onları bayağı yaşlı buluyorduk

ailenin bunu makul bulmaması normal de adamın ailesi neden bu işe olur diyor bence ona bakmalı

paravan evlilik mi yapacak

kuzu biraz forumları araştırsaydın, burada bu gibi bir başlık açmayacağını anlardın. burada böyle bir konu açanı linç ederler, psikolojisini bozarlar anacım. sonra da kıza arazi olmuş diyorlar. üşenmedim, tek tek okudum tüm yorumları. mantıklı eleştirilere açığım fakat yok deden yok bişeyi kalkmaz. arkadaşlar kendilerinden olmayanı linç etmeye çoooook alışıklar.
tek tavsiyem büyük konuşmayın.

Eşim 40 yaşında kardeşim 20.. Benimde eşimle aramda 13 yaş var ama 20 yaş çok fazla bence.. Ben kendim için bile en fazla 10 yaş derdim, eşimle bi şekilde uyuştuk, benzer şeyler yaşamış olmamız, benzer ortamlarda yetişmiş olmamız etkili oldu belkide. Ama 20 yaş çok fazla. Mesela eşime göre kardeşim çocuk, kardeşime göre eşim koca adam..

yaşım 40

20 yaşındakiler çocuk gibi geliyor zira arada müthiş bir fark var

geçen oturup üniversitedeki hocalarımızın o zamanki yaşlarını hesapladık

biz 20 civarı iken onlar 35-40 yaş bandındaymış ve biz onları bayağı yaşlı buluyorduk

ailenin bunu makul bulmaması normal de adamın ailesi neden bu işe olur diyor bence ona bakmalı

paravan evlilik mi yapacak

konu sahibinin sevgilisi mutlaka çok iyi biridir bişey diyemem. ama genelde bu tip aile destekli ama mantıksız evliliklerin ucundan ya farklı seksüel eğilimleri olan adamlar çıkıyor, ya ciddi bir karakter problemi. 30'lu yaşlardaki çakal kadınların kanmayacağını bildikleri için şanslarını genç tecrübesizlerden yana deniyorlar.

Merhaba öncelikle.
Ben 21 yaşındayım, sevgilimin yaşı ise 41. 2 yıldır beraberiz ve çok iyi anlaşıyoruz. Ailesiyle tanıştım gerek annesi gerek de babasıyla aramız çok iyi ve sürekli vakit geçiriyoruz .
Onlar da beni çok seviyor. Sorun şu ki benim ailem bu ilişkiyi bilmiyor ve öğrendiklerinde tepkilerinin çok büyük olacağını biliyorum. Çünkü yan yana bariz uyumsuz duruyoruz yaş farkı itibariyle. Düşünüyorum aileme bir şekilde söylesem evlensem ileride sorun çıkacak yaşlar ilerleyince. Söylemeden ayrılsam o kadar çok baglandim ki onsuz yaşayamam ölürüm gibi geliyor. O da bana çok bağlandi beni çok seviyor, sürekli beni mutlu etmeye çalışıyor çok ilgileniyor. Ayrılırsam ona cokk haksizlik etmiş olurum. Ailesi ile bile bağ kurdum ve onlar da haklı olarak artık işin ciddiye binmesini istiyor gizli saklı ilişki yurutmemizi istemiyor. Bu durum benim psikolojimi gerçekten çok yıprattı ve 6-7 kilo verdim. Siz olsanız ne yapardınız, başınızdan böyle bir şey geçti mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Sen onsuz yasayamaz ölürsün ama o senle de fazla yasayamaz be yavrum o_O
Ha tutki yasadi,sen daha 35 40 yasindayken onun takma disler takirdamaya baslar,sekeri tansiyonu,prostati derken onun yasinda hissedersin kendini.
Gerci bisey de demeyeyim,100 yasina merdiven dayayan Asil Nadirin 40 yasindaki karisi 2ci kez tup bebekle anne olmus.
Gozunu sevdigimin boolll parasi,en guzel kirisik giderici,sutlac gibi herifleri afet gosteriyor:D
Seninki de paraliysa demek;)

Hayır menfaat ilişkisi değil inan. Sağlik ve psikolojik sorunlar yaşadığımda hep yanimdaydi. En güçsüz zamanlarımda destek olması sanırım beni iyice ona bağladı. İnsan başına gelmeden anlamıyor tabii.
Çakma baba,ama BABA:işşiz:

Merhaba öncelikle.
Ben 21 yaşındayım, sevgilimin yaşı ise 41. 2 yıldır beraberiz ve çok iyi anlaşıyoruz. Ailesiyle tanıştım gerek annesi gerek de babasıyla aramız çok iyi ve sürekli vakit geçiriyoruz .
Onlar da beni çok seviyor. Sorun şu ki benim ailem bu ilişkiyi bilmiyor ve öğrendiklerinde tepkilerinin çok büyük olacağını biliyorum. Çünkü yan yana bariz uyumsuz duruyoruz yaş farkı itibariyle. Düşünüyorum aileme bir şekilde söylesem evlensem ileride sorun çıkacak yaşlar ilerleyince. Söylemeden ayrılsam o kadar çok baglandim ki onsuz yaşayamam ölürüm gibi geliyor. O da bana çok bağlandi beni çok seviyor, sürekli beni mutlu etmeye çalışıyor çok ilgileniyor. Ayrılırsam ona cokk haksizlik etmiş olurum. Ailesi ile bile bağ kurdum ve onlar da haklı olarak artık işin ciddiye binmesini istiyor gizli saklı ilişki yurutmemizi istemiyor. Bu durum benim psikolojimi gerçekten çok yıprattı ve 6-7 kilo verdim. Siz olsanız ne yapardınız, başınızdan böyle bir şey geçti mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Çok fazla yaş farkınız var. Ailen olsam bu evliliğe karşı çıkardım önce okulun ve işin diye seni odaklardım. 25'e kadar evliliği düşünmeyin ve kendi hayatınızı düşünün önce.

Zaten konuyu açtığım gün kendimi ucube olarak hissettim ve yorumlardan dolayı kaç gündür ölü gibi dolaşıyorum ortalarda. Anladım ki insanlar birisine yardım etmekten çok o kişinin içinde bulunduğu durumun berbatlığını dibine kadar hissettirip, o kişiyi daha da eksik hissettirme derdindeler. Ben zaten içimde bulunduğum durumu savunmuyorum. Savunsam normal sekilde hayatıma devam eder, buraya konu bile açmazdim. Ya da açtığımda eleştiren kişilere haksızsın derdim. Ama işte burası tecrübeli olduğunu savunup karşıdaki için empati bile kurmayı tecrübe etmekten kaçınan kadınlarla dolu maalesef. Herkes hayatı boyunca hep doğru kararlar vermiyor ve kimse mükemmel değil. Ama yanlış kararlar verdiğimizde karşıdaki insan da üstümüze gelirse eğer zayıf olduğumuz bir dönemden geçiyorsak kendimize zarar bile verebiliriz. Umarım bir gün herkes bol empati kurar da karşıdakini böyle üzmez .
kuzu biraz forumları araştırsaydın, burada bu gibi bir başlık açmayacağını anlardın. burada böyle bir konu açanı linç ederler, psikolojisini bozarlar anacım. sonra da kıza arazi olmuş diyorlar. üşenmedim, tek tek okudum tüm yorumları. mantıklı eleştirilere açığım fakat yok deden yok bişeyi kalkmaz. arkadaşlar kendilerinden olmayanı linç etmeye çoooook alışıklar.
tek tavsiyem büyük konuşmayın.

Zaten konuyu açtığım gün kendimi ucube olarak hissettim ve yorumlardan dolayı kaç gündür ölü gibi dolaşıyorum ortalarda. Anladım ki insanlar birisine yardım etmekten çok o kişinin içinde bulunduğu durumun berbatlığını dibine kadar hissettirip, o kişiyi daha da eksik hissettirme derdindeler. Ben zaten içimde bulunduğum durumu savunmuyorum. Savunsam normal sekilde hayatıma devam eder, buraya konu bile açmazdim. Ya da açtığımda eleştiren kişilere haksızsın derdim. Ama işte burası tecrübeli olduğunu savunup karşıdaki için empati bile kurmayı tecrübe etmekten kaçınan kadınlarla dolu maalesef. Herkes hayatı boyunca hep doğru kararlar vermiyor ve kimse mükemmel değil. Ama yanlış kararlar verdiğimizde karşıdaki insan da üstümüze gelirse eğer zayıf olduğumuz bir dönemden geçiyorsak kendimize zarar bile verebiliriz. Umarım bir gün herkes bol empati kurar da karşıdakini böyle üzmez .
Empati kurulunca insan gençliğine acıyor, o adama gencecik kıza yanaştığı için sinirleniyor. Benim kızım yok oğlum var ama kızım bana benle yaşıt adamı eş adayı diye getirse kalpten giderim.
20 yaş ne demek?
Siz 19 yaşındayken neredeyse 40 yaşındaymıl. Düzgün, ahlaklı bir adam bu durumda bakar mı o kıza? Adam sapık. Sübyancu

Sen 30 iken adam 50 olacak. Sen 40 iken adam merdiven çıkamayacak belki. Bilmiyorum gerçekten böyle emmiler sübyancı mı yoksa kendine yatılı bakıcı mı arıyor hala çözemedim.

iyide bu arkadaşımız ne yapıyor peki bu durumda ? maddiyatla da ilgili olmuyor ünlülerde böyle 15 20 yaş fark sonra bizim kızlar 25 i geçince evde kalmış oluyor erkeklere bak 40 yaşında 20 yaşında kızla birlikte :D

Back
X