• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte yaş farkı

Fleabag11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
269
291
53
Merhaba öncelikle.
Ben 21 yaşındayım, sevgilimin yaşı ise 41. 2 yıldır beraberiz ve çok iyi anlaşıyoruz. Ailesiyle tanıştım gerek annesi gerek de babasıyla aramız çok iyi ve sürekli vakit geçiriyoruz .
Onlar da beni çok seviyor. Sorun şu ki benim ailem bu ilişkiyi bilmiyor ve öğrendiklerinde tepkilerinin çok büyük olacağını biliyorum. Çünkü yan yana bariz uyumsuz duruyoruz yaş farkı itibariyle. Düşünüyorum aileme bir şekilde söylesem evlensem ileride sorun çıkacak yaşlar ilerleyince. Söylemeden ayrılsam o kadar çok baglandim ki onsuz yaşayamam ölürüm gibi geliyor. O da bana çok bağlandi beni çok seviyor, sürekli beni mutlu etmeye çalışıyor çok ilgileniyor. Ayrılırsam ona cokk haksizlik etmiş olurum. Ailesi ile bile bağ kurdum ve onlar da haklı olarak artık işin ciddiye binmesini istiyor gizli saklı ilişki yurutmemizi istemiyor. Bu durum benim psikolojimi gerçekten çok yıprattı ve 6-7 kilo verdim. Siz olsanız ne yapardınız, başınızdan böyle bir şey geçti mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba öncelikle.
Ben 21 yaşındayım, sevgilimin yaşı ise 41. 2 yıldır beraberiz ve çok iyi anlaşıyoruz. Ailesiyle tanıştım gerek annesi gerek de babasıyla aramız çok iyi ve sürekli vakit geçiriyoruz .
Onlar da beni çok seviyor. Sorun şu ki benim ailem bu ilişkiyi bilmiyor ve öğrendiklerinde tepkilerinin çok büyük olacağını biliyorum. Çünkü yan yana bariz uyumsuz duruyoruz yaş farkı itibariyle. Düşünüyorum aileme bir şekilde söylesem evlensem ileride sorun çıkacak yaşlar ilerleyince. Söylemeden ayrılsam o kadar çok baglandim ki onsuz yaşayamam ölürüm gibi geliyor. O da bana çok bağlandi beni çok seviyor, sürekli beni mutlu etmeye çalışıyor çok ilgileniyor. Ayrılırsam ona cokk haksizlik etmiş olurum. Ailesi ile bile bağ kurdum ve onlar da haklı olarak artık işin ciddiye binmesini istiyor gizli saklı ilişki yurutmemizi istemiyor. Bu durum benim psikolojimi gerçekten çok yıprattı ve 6-7 kilo verdim. Siz olsanız ne yapardınız, başınızdan böyle bir şey geçti mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Evlenmezdim çok fazla yaş farkı benimde eşimle aramda 8 yaş var ama seninki çok aşırı bir fark 20 yaş ne demek senin iki katın erkenden evlenenlerden olsaydı senin yaşında kızı olurdu adamın şimdi seviyorsun tamam ama yaş çok önemli sen tam hayatı yaşaman gereken yaşa geldigin, çocuk vs istedigin zaman karşında yaşlanmış bir insan olacak istedigin hayat olmaz yani böyle mutsuz olabilirsin

Daha yaşın çok küçük

Şöyle bi 30 üstü olsan kendini tanıdığın yaştasın kime ne derdim ama daha çocuksun.

Bence biraz kendinle vakit geçir büyü yaşıtlarını tanı daha çok insan tanı sosyal yaşamın içinde daha çok bulun.

Zaten o zaman kendini tanır ve fikirlerin de değişmeye başlar.

Merhaba öncelikle.
Bence akıllı ol şuan seni mutlu edebilir ama inan ileride çok büyük sorunlar çıkıcak çünkü onun yaşı ilerledikçe sen gençliğini yaşıcaksın ve sana çocuk gözüyle bakıcak şahsen bi tanıdığımız var aralarında eşiyle 9 yaş var o bile çok fazlaymış kız şuan gençliğini yaşarken adam hep bunu çocukca buluyomuş geçimleride çok kötü hemen hemen hergün herşeye tartışıyolarmış bana dertlerini anlatıyo bn bile çok etkileniyom yol yakınken dön bnce yinede sizin fikriniz

Ergenlikten yeni çıkmış çocuklarla sevgili olan, koca koca adamlara kadınlara sinir oluyorum. Tamamen iğrenç.

Kendi adınıza düşünün bakalım, 19 yaşındaki kızınız 40 yaşında adamla sevgili olsa gözlerinizden kalpler mi çıkacak?

Okuyor musun? Umarım okuyorsundur.Geleceğini bi adama bağlayıp kendini kapatma.Oku,kendi ayaklarının üzerinde dur,paranı kazan..Kendini garantiye aldıktan snra yine evlenmek istersen bakarsın duruma göre. Ama şu yaşın evliliği düşünmek için çooooook küçük.

Yaş farkınıza dair yorum yapmak istemedim aslında ama kendime engel olamayacağım:)) Adam baban yaşında. 10 yıl snra 50 yaşına geldiğinde kafa farkınızı geçtim, görüntü olarak o kadar uyumsuz olacaksınız ki..Ayrıca 39 yaşındayken 19 yaşında biriyle birlikte olması bende sübyancı izlenimi yarattı.Ha 17 ha 19,ikisi de çocuk..Bu tıynette biri için geleceğini yakmazsın umarım.

21 yaşındayken 40 yasindakiler bana amca gelirdi kizim kafayı mı yedin bide 7 kilo vermiş adam çokmu zengin
Hayır menfaat ilişkisi değil inan. Sağlik ve psikolojik sorunlar yaşadığımda hep yanimdaydi. En güçsüz zamanlarımda destek olması sanırım beni iyice ona bağladı. İnsan başına gelmeden anlamıyor tabii.

Arasında 24 yaş olan evli arkadaşım var, çocukları var 5-6 yaşında ve çok mutlular. Bakınca arada 10 yaş var gibi duruyor adam çok dinç sporunda vs. Yani aradaki sevgi aşk önemli bence.
Kişisel fikrim bana çok mantıklı gelmiyor o kadar yaş ama sevgi olduktan sonra anlaşma da varsa sayılara kim ne diyebilirki.
Ben o kadar yaş farkı olsun istemezdim doğrusu ama bu ilişkiyi yaşayan kişilerin sevgisinin gerçekliğine de bağlı yani çok zor bir yorum yapmak dışarıdan.

Okuyor musun? Umarım okuyorsundur.Geleceğini bi adama bağlayıp kendini kapatma.Oku,kendi ayaklarının üzerinde dur,paranı kazan..Kendini garantiye aldıktan snra yine evlenmek istersen bakarsın duruma göre. Ama şu yaşın evliliği düşünmek için çooooook küçük.

Yaş farkınıza dair yorum yapmak istemedim aslında ama kendime engel olamayacağım:)) Adam baban yaşında. 10 yıl snra 50 yaşına geldiğinde kafa farkınızı geçtim, görüntü olarak o kadar uyumsuz olacaksınız ki..Ayrıca 39 yaşındayken 19 yaşında biriyle birlikte olması bende sübyancı izlenimi yarattı.Ha 17 ha 19,ikisi de çocuk..Bu tıynette biri için geleceğini yakmazsın umarım.
İyi bir bölümde okuyorum ve en çok okulum konusunda o destek oluyor. Yurtdışinda mutlaka yüksek lisans yapmam için sürekli yönlendiriyor vs. Evet çoğu kişi sübyancı olarak bakiyor ama ben onun öyle olmadığina eminim.

Arasında 24 yaş olan evli arkadaşım var, çocukları var 5-6 yaşında ve çok mutlular. Bakınca arada 10 yaş var gibi duruyor adam çok dinç sporunda vs. Yani aradaki sevgi aşk önemli bence.
Kişisel fikrim bana çok mantıklı gelmiyor o kadar yaş ama sevgi olduktan sonra anlaşma da varsa sayılara kim ne diyebilirki.
Ben o kadar yaş farkı olsun istemezdim doğrusu ama bu ilişkiyi yaşayan kişilerin sevgisinin gerçekliğine de bağlı yani çok zor bir yorum yapmak dışarıdan.
Söyle söyleyeyim sevgilerimiz gerçek. Buna eminim. Tek sorun yaş farkının fazla olmasının sorun getireceginin ortada olmasi. İşte bir yandan çok seviyorum bir yandan geleceği düşünüyorum çok aradayim.

Back
X