Merhaba öncelikle.
Ben 21 yaşındayım, sevgilimin yaşı ise 41. 2 yıldır beraberiz ve çok iyi anlaşıyoruz. Ailesiyle tanıştım gerek annesi gerek de babasıyla aramız çok iyi ve sürekli vakit geçiriyoruz .
Onlar da beni çok seviyor. Sorun şu ki benim ailem bu ilişkiyi bilmiyor ve öğrendiklerinde tepkilerinin çok büyük olacağını biliyorum. Çünkü yan yana bariz uyumsuz duruyoruz yaş farkı itibariyle. Düşünüyorum aileme bir şekilde söylesem evlensem ileride sorun çıkacak yaşlar ilerleyince. Söylemeden ayrılsam o kadar çok baglandim ki onsuz yaşayamam ölürüm gibi geliyor. O da bana çok bağlandi beni çok seviyor, sürekli beni mutlu etmeye çalışıyor çok ilgileniyor. Ayrılırsam ona cokk haksizlik etmiş olurum. Ailesi ile bile bağ kurdum ve onlar da haklı olarak artık işin ciddiye binmesini istiyor gizli saklı ilişki yurutmemizi istemiyor. Bu durum benim psikolojimi gerçekten çok yıprattı ve 6-7 kilo verdim. Siz olsanız ne yapardınız, başınızdan böyle bir şey geçti mi? Yardımcı de qolursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.