- 12 Kasım 2019
- 203
- 4.157
- 43
- Konu Sahibi xfairytalex
Benimde eşimle aramda yaş farkı var bazen bizde anlaşamıyoruz maalesef.Ama yinede şükür ediyorum napıyım,Evlendik bi kere .bende küçük evlendim şimdiki aklım olsa daha geç evlenirdim diyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimde eşimle aramda 6 yaş var bence o tamamen kişiyle alakalı bişey yaşla falan değil ayrıca aranızdaki yaşta normal bence yapı meselesi mesela eşim bazen çocukça davranır o bana göre daha şen şakrak biridir ben daha ciddi bazı şeyleri daha olgun düşünen birisiyimdirMerhaba kızlar uzun zamandır yoktum, dertler birikti yine uğrayayım dedim. Benim dert ortağım sizsiniz. Eşimle aramda yaş farkı var. O benden büyük. Bir sürü soruna neden oluyor. Defalarca nereden evlendim ben naptım derken buluyorum kendimi. Benim mutlu olduğum şeyler ona uymuyor, heveslerim ve hayallerim ona çocukça geliyor. Umursamıyor beni dinlemiyor, anlamıyor çoğu zaman. Görücü usülü evlendim, bebeğim var. Defalarca yaptığım evlilikten pişmanlık duyurdu eşim bana. Şükredemedim, hevesimi kursağımda bıraktı. Kendimi birey gibi hissetmeme, kendimi savunmama izin vermedi. Hep sustum. Susturuldum. Susmak zorunda bırakıldım. Gün geçtikçe pısırıklaştım, korktum. Köşeye çekildim hayattan zevk almaz oldum. Asosyalleştim. Hissizleştim. Çoğu zaman mutluluk rolü oynamak zorunda kaldım. Sanırım hep böyle de gidecek. Çünkü o değişmeyecek. Bugün bana "Allah belanı versin" deyip küfür etti. Hemde ufacık bi heves için. O kadar ağırıma gitti ki nasıl düzelirim nasıl düzelmiş gibi yaparım bilemiyorum.
Kendimi olgun biri olarak düşünürdüm evlenirken, meğer olgun olunca yaş büyümüyormuş. İçim hala çocuk. Kalbi kırık yorgun bir çocuk. Hayatın tüm yükü sırtıma binmiş dizlerim bükülmüş her an yere yığılacak gibi hissediyorum. O ise diğer odada ayaklarını uzatmış kahkahayla dizi izliyor..
Ünv okuyorum 2. Sınıftayım
Sizin gibi dertlerden muzdarip bir arkadaşım var ama onun eşiyle arasında 14 yaş var. 7 Yaş aslında çok fazla bir yaş farkı değil annemle babam arasında 8 yaş var mesela gayet mutlular hala. Bence sorun yaş farkı değil sizin çok küçük evlenmiş olmanız, ve eşinizin baskın bir adam olması. Konuşarak çözemiyor musunuz? Ya da hiç oturup konuştunuz mu?Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum, dertler birikti yine uğrayayım dedim. Benim dert ortağım sizsiniz. Eşimle aramda yaş farkı var. O benden büyük. Bir sürü soruna neden oluyor. Defalarca nereden evlendim ben naptım derken buluyorum kendimi. Benim mutlu olduğum şeyler ona uymuyor, heveslerim ve hayallerim ona çocukça geliyor. Umursamıyor beni dinlemiyor, anlamıyor çoğu zaman. Görücü usülü evlendim, bebeğim var. Defalarca yaptığım evlilikten pişmanlık duyurdu eşim bana. Şükredemedim, hevesimi kursağımda bıraktı. Kendimi birey gibi hissetmeme, kendimi savunmama izin vermedi. Hep sustum. Susturuldum. Susmak zorunda bırakıldım. Gün geçtikçe pısırıklaştım, korktum. Köşeye çekildim hayattan zevk almaz oldum. Asosyalleştim. Hissizleştim. Çoğu zaman mutluluk rolü oynamak zorunda kaldım. Sanırım hep böyle de gidecek. Çünkü o değişmeyecek. Bugün bana "Allah belanı versin" deyip küfür etti. Hemde ufacık bi heves için. O kadar ağırıma gitti ki nasıl düzelirim nasıl düzelmiş gibi yaparım bilemiyorum.
Kendimi olgun biri olarak düşünürdüm evlenirken, meğer olgun olunca yaş büyümüyormuş. İçim hala çocuk. Kalbi kırık yorgun bir çocuk. Hayatın tüm yükü sırtıma binmiş dizlerim bükülmüş her an yere yığılacak gibi hissediyorum. O ise diğer odada ayaklarını uzatmış kahkahayla dizi izliyor..
Bu çok büyük bir fark değil ki, sizin sorununuz yaş farkı değil, eşiniz.Çalışmıyorum. 7 yaş var ben 22 yaşındayım o 29. 19 yaşında evlendim
7 yaş cok degıl bence mutsuzlugunu ona yorma. Erken yaşta evlenmişsin hayatı yaşamamıssın. Bende senın gıbıyım aramızda bır yaş var ben üniversite mezunuyum. Kendım bu hale geldım evlılıkle alakası yok. Evlenıp hemen benıs yapmıssın az gezseydın gozun acılırdı. Benımde uc aylık bebegım var cok yıprandm evden cıkmıyorum mutsuzum bunun nedenı esım degıl benım evet bebek olunca hersey degısıyor eşle ilişkiler degısıyor toparlamak zaman alacak. Bence sende kendını suclayıp durma gecıcı bır durum gıbı dusun neler yapabılecegını dusun eşinden ayrı ondan beklemeden ısmeden kendın ıcın kendın yap.Çalışmıyorum. 7 yaş var ben 22 yaşındayım o 29. 19 yaşında evlendim