Evlilikten beklentim

Hayır senin hayallerin gayet makul geldi bana ..
Sadece her gün aynı aksiyonda olmuyorsun ama genel anlamda böyle oluyorsun çünkü hergun gün içinde insanlar seni yoruyor
Bana gayet makul geldi evet bu tarz yapıcı erkekler var inşallah gönlünüze göre birini bulursunuz
He birde bu standart maddi anlamlarda bazen düşüyor yani kendimden örneklendirmek gerekirse diye söylüyorum ama birbirinizi sevip ve saygı gösterdiğiniz sürece bu maddi anlamdaki sıkıntılarda asılıyor onu da görmüş olduk
Böyle düşününce olmuyor biri tak diye çıkıyor işte ve anlıyorsun benim istediğim evet buydu diyorsun.
Bende böyle şeyler düşünürdüm evlenmeden önce kendime benzettim sizi

Hayallerimdeki evlilikte görümcelerimle kv kp ile çok seviyeli bir ilişkimiz var
Düşünsene yıllar yıllar sonra buraya tekrar konu açıyosun hayalimdeki evliliğe kavuşmuştum taki kayınvalidemgil zırt pırt seviyeli ilişkimize laf sokana kadar kp çorbasını şaprdatarak içiyor kv sürekli iş yapım diye gözetliyor yapmassam laf sokuyor yedime içtime karışıyorlar bıktım diye ben hayatımı yaşıycam gezicem tozucam kv de bizimle balayına gelmek istiyor düşünsenize offf çok güldüm şaka bir yana kalbim bunları yaşamayıp yazdıklarınızı gönlünüzce yaşamanız

Gerçek dünyaya alalım mı seni

Misal 1 yıl önce chanel'ler, guerlain'ler peşinde koşarken, şimdi yemek sitelerinde şekerpareyi nasıl kıtır yapabiliriz diye araştırma yapıyorum
Bekarken annemden sakladığım alışveriş poşetlerini kocamdan saklayamıyorum artık bu da bonusu oldu

tabi canım sabancının oğlu değilse maddiyat dalgalı bir deniz, hop işten çıkartılmaya falan bakar tepetaklak olması. Ya da allah korusun bir hastalık vs... Ama uZun vadede her şey toparlanır yeter ki sevgi olsun. :)
İnşallah bulurum

Bu adam türünün doğal yaşam alanları nerelerdir ya gidip bulayım ben de bir tane

Sadece karşı taraf değil ki, iki tarafın uyumu tabi önemli. Ama haklisin, erkek milletinde gıcık türler de çok kadınlarda da olduğu gibi. Ben "evlilik şöyledir, böyledir" genellemelerine karşıyım, karsindaki kişidir evlilik. Evlilikle ilgili genel, herkesin başına gelmesi kaçınılmaz şeyler yoktur bence. Yeter ki ilişkide aslında hoşa gitmeyen şeyleri göz ardı ederek evlenip, sonra o özelliklerle baş başa kalınca şikayet etmeye başlamasın insan. Ya da, yaşım geçti, emek verdim, durumu iyi, kriterler uygun ve benzeri sebeplerle, evlenmek için evlenmesin. Önceki ilişkilerimden biriyle evlensem, evliliğim böyle olmazdı, ama bu evlenmeden önce de belli olurdu zaten.

Bir de buradaki konuları okuyunca ders almak ama enseyi karartmamak lazım. Unutmayalım ki insanlar ne güzel evliliğim var diye konu acmaz, doğal olarak problemlerini anlatıp fikir ister. Buradaki konuların evliliğe dair bu kadar olumsuzluk barindirmasinin sebebi bu.

Bu adam türünün doğal yaşam alanları nerelerdir ya gidip bulayım ben de bir tane

Uyuyabilirsin tatlım, ya da anca dürbün falan
Mükemmel ilişki yoktur aslında, bu ilişkiyi mutlu sürdürmeye gönüllü bireyler vardır.
Biz de eşimle onlardan biriyiz. Tek sıkıntım bekar hayatımdaki özgürlüğün kısıtlanıyor olması.
Yaşınız belli bir kemale erdiyse, kendi paranızı kazanıp istediğinizi yapmaya alıştıysanız, kafanıza göre gezip yaşıyorsanız evlilik zor.
Ben mesela bu yıl evlenmesem finlandiyada kuzey ışıklarını çıplak gözle izlemeye gidecektim. Koca kişisi ile paylaştığımda, külfetli yorucu ve soğuk buldu bu planımı... Bekar olsam, sağaaaaaane yaaa ben gideceğim derdim. Ama şimdi denmiyor. Daha makul planlar yapalım diyorsun kendi kendine

Hahahah ay allah korusun yaa... Sabrebileceğimi hiç sanmıyorum yazık olur evliliğime
Umarım bunları yaşamayacağım bir evlilik yaparım

Tam olarak sizin gibiyim. Çok şükür iyi bir kazancım var. Yurtdışına sıkça gidip geliyorum. Yabancı arkadaşlarım var. Hayallerim “bu kış kuzey ışıklarını laponyada camdan evlerde izlemek” üzerine. Arkadaşlarım da böyle... Bu planıma uymayan bir koca kişisi tadımı kaçırırdı mesela sizinkini de ufaktan kaçırmış gerçi

İglolarda kalalım dedim, o ne yeniyor mu dedi

Şimdi de salona devrilmiş netflikş batağındayız, çok heyecanlı değil mi

İlaveten, seni kollarımın altına alayım yavru ceylanım. Tecrübe aktarmaya bayılırım. Muhtemelen de ablan sayılırım

Tabi ki bunlar gerçekçi hayaller, çok uçuk şeyler değil.
Sadece sürekliliği olmayabilir, ha kötüleşir anlamında demiyorum, beklentiler değişir, kişiler değişir, yerini farklı şeyler alır..

Ne bileyim maddiyat bir anda tepe takla olabilir, yılda 2 3 ülke gezmek şöyle dursun bir kahve içmeye çıkmak lüks bile olabilir.
Yada hastalıklar olur, kavgalar olur.

Başarılı evlilik bütün bunlar olurken de iyi ki deyip beraber kalabilmektir.

Hatalar yanlışlar yapılır ama önemli olan telafi etmek için çaba harcanır.
Kimi zaman rüya gibi olur, kimi zaman uyanmak istediğiniz bir kabusun içinde birbirinize tutunmak gibi.

Evlilik için beklentileriniz gerçekçi ama sürekli ve sadece bunlardan ibaret olan birsey değil.
Evlenip bir ömür böyle yaşayacağınızı düşünürseniz mutsuz olursunuz ☺

Ben de kriter sıralama karşıma çıkan insanları buna göre değerlendirme kafasında değilim ama düşününce hayalimdeki evlilik bunların olduğu bir evlilik gibi geliyor. Ondan sordum.
Kesin olması gereken şeyler var, olmasa da olur şeyler var. Yani bunu siz bileceksiniz. Yani Türkiye'de yılda iki ülke gezebilecek kaç kişi var? Paran olsa bile yıllık iznin olmaz o kadar. İlla bu olmalı diyorsan baya zengin, kendi işinin sahibi koca araman gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…