İş yerinde tanıştık biz, aynı yerde çalışıyorduk.Darısı başımıza
Nasıl tanışmıştınız? :)
Hayır senin hayallerin gayet makul geldi bana ..Merhaba kızlar,
Malum karantina günleri yapacak bir şey yok bol bol düşünür oldum
Evlilik fikri beni hep korkutmuştur çevremde arkadaşlarım evlenmeye karar verdikçe tepkim “oha nası yaniii emin misin” falan olmuştur. Nasıl bir evlilik beni mutlu eder diye düşünüyordum ve kriterlerim çok mu arş dağında diye size danışmak istedim. Gerçekçi olmayan şeyler düşünüyor olabilirim. Kendi evliliklerinizden, çevrenizden gördüklerinizle beni bi gerçek hayata döndürür müsünüz
Öncelikle eşimle en yakın arkadaş olabilmek çok isterim. Beraber gülmekten ölebilmek çok önemli. Hep konuşacak bir şeyler bulabilmek, saçmalayabilmek...
Eşim hem çocuk ruhlu olmalı hem de yeri gelince dağ gibi duracak bana güç güç olabilecek bir adam olmalı çünkü ben kaygılı bir insanım
Maddi olarak orta üstü yaşayabilecek olmamız, en azından bekarkenki standartımın altına düşmeyecek olmam
Gezme görme tutkusu olan yılda 2-3 kere bir ülkeye gidip gezebileceğimiz, tatillerimiz, haftasonu kaçamaklarımız olan
Bu hayatta bir şeyler başarmak için yaşamak için bir tutkusu olan
Akşam işten eve geldiğimizde beraber mutfağa girip güle eğlene yemeğimizi yapıp yiyip, belki bir kadeh şarabımızı içip salaş salaş koltuğumuzda tv karşısında sarmaş dolaş takılabileceğimiz
Tatmin eden bir cinsel hayatımızın olduğu
Beraber takıldığımız bir arkadaş grubumuzun olması güzel olur (how i met your mother ya da friendsteki ortam gibi mesela)...
Öyle aklıma gelenleri yazdım.. Bunlar gerçekçi olmayan istekler mi? Çok mu abartıyorum? Başarılı evlilikler böyle mi oluyor?
Düşünsene yıllar yıllar sonra buraya tekrar konu açıyosun hayalimdeki evliliğe kavuşmuştum taki kayınvalidemgil zırt pırt seviyeli ilişkimize laf sokana kadar kp çorbasını şaprdatarak içiyor kv sürekli iş yapım diye gözetliyor yapmassam laf sokuyor yedime içtime karışıyorlar bıktım diye ben hayatımı yaşıycam gezicem tozucam kv de bizimle balayına gelmek istiyor düşünsenize offf çok güldüm şaka bir yana kalbim bunları yaşamayıp yazdıklarınızı gönlünüzce yaşamanız
Hayallerimdeki evlilikte görümcelerimle kv kp ile çok seviyeli bir ilişkimiz var
İş yerinde tanıştık biz, aynı yerde çalışıyorduk.
Gerçek dünyaya alalım mı seniMerhaba kızlar,
Malum karantina günleri yapacak bir şey yok bol bol düşünür oldum
Evlilik fikri beni hep korkutmuştur çevremde arkadaşlarım evlenmeye karar verdikçe tepkim “oha nası yaniii emin misin” falan olmuştur. Nasıl bir evlilik beni mutlu eder diye düşünüyordum ve kriterlerim çok mu arş dağında diye size danışmak istedim. Gerçekçi olmayan şeyler düşünüyor olabilirim. Kendi evliliklerinizden, çevrenizden gördüklerinizle beni bi gerçek hayata döndürür müsünüz
Öncelikle eşimle en yakın arkadaş olabilmek çok isterim. Beraber gülmekten ölebilmek çok önemli. Hep konuşacak bir şeyler bulabilmek, saçmalayabilmek...
Eşim hem çocuk ruhlu olmalı hem de yeri gelince dağ gibi duracak bana güç güç olabilecek bir adam olmalı çünkü ben kaygılı bir insanım
Maddi olarak orta üstü yaşayabilecek olmamız, en azından bekarkenki standartımın altına düşmeyecek olmam
Gezme görme tutkusu olan yılda 2-3 kere bir ülkeye gidip gezebileceğimiz, tatillerimiz, haftasonu kaçamaklarımız olan
Bu hayatta bir şeyler başarmak için yaşamak için bir tutkusu olan
Akşam işten eve geldiğimizde beraber mutfağa girip güle eğlene yemeğimizi yapıp yiyip, belki bir kadeh şarabımızı içip salaş salaş koltuğumuzda tv karşısında sarmaş dolaş takılabileceğimiz
Tatmin eden bir cinsel hayatımızın olduğu
Beraber takıldığımız bir arkadaş grubumuzun olması güzel olur (how i met your mother ya da friendsteki ortam gibi mesela)...
Öyle aklıma gelenleri yazdım.. Bunlar gerçekçi olmayan istekler mi? Çok mu abartıyorum? Başarılı evlilikler böyle mi oluyor? ☺
Hayallerimdeki evlilikte görümcelerimle kv kp ile çok seviyeli bir ilişkimiz var
Hayır senin hayallerin gayet makul geldi bana ..
Sadece her gün aynı aksiyonda olmuyorsun ama genel anlamda böyle oluyorsun çünkü hergun gün içinde insanlar seni yoruyor
Bana gayet makul geldi evet bu tarz yapıcı erkekler var inşallah gönlünüze göre birini bulursunuz
He birde bu standart maddi anlamlarda bazen düşüyor yani kendimden örneklendirmek gerekirse diye söylüyorum ama birbirinizi sevip ve saygı gösterdiğiniz sürece bu maddi anlamdaki sıkıntılarda asılıyor onu da görmüş olduk
Böyle düşününce olmuyor biri tak diye çıkıyor işte ve anlıyorsun benim istediğim evet buydu diyorsun.
Bende böyle şeyler düşünürdüm evlenmeden önce kendime benzettim sizi
Bu adam türünün doğal yaşam alanları nerelerdir ya gidip bulayım ben de bir tane
Bu adam türünün doğal yaşam alanları nerelerdir ya gidip bulayım ben de bir tane
Düşünsene yıllar yıllar sonra buraya tekrar konu açıyosun hayalimdeki evliliğe kavuşmuştum taki kayınvalidemgil zırt pırt seviyeli ilişkimize laf sokana kadar kp çorbasını şaprdatarak içiyor kv sürekli iş yapım diye gözetliyor yapmassam laf sokuyor yedime içtime karışıyorlar bıktım diye ben hayatımı yaşıycam gezicem tozucam kv de bizimle balayına gelmek istiyor düşünsenize offf çok güldüm şaka bir yana kalbim bunları yaşamayıp yazdıklarınızı gönlünüzce yaşamanız
Uyuyabilirsin tatlım, ya da anca dürbün falan
Mükemmel ilişki yoktur aslında, bu ilişkiyi mutlu sürdürmeye gönüllü bireyler vardır.
Biz de eşimle onlardan biriyiz. Tek sıkıntım bekar hayatımdaki özgürlüğün kısıtlanıyor olması.
Yaşınız belli bir kemale erdiyse, kendi paranızı kazanıp istediğinizi yapmaya alıştıysanız, kafanıza göre gezip yaşıyorsanız evlilik zor.
Ben mesela bu yıl evlenmesem finlandiyada kuzey ışıklarını çıplak gözle izlemeye gidecektim. Koca kişisi ile paylaştığımda, külfetli yorucu ve soğuk buldu bu planımı... Bekar olsam, sağaaaaaane yaaa ben gideceğim derdim. Ama şimdi denmiyor. Daha makul planlar yapalım diyorsun kendi kendine
Söylediklerin polyannacılık değil, allah gönlüne göre versin.
İglolarda kalalım dedim, o ne yeniyor mu dediTam olarak sizin gibiyim. Çok şükür iyi bir kazancım var. Yurtdışına sıkça gidip geliyorum. Yabancı arkadaşlarım var. Hayallerim “bu kış kuzey ışıklarını laponyada camdan evlerde izlemek” üzerine. Arkadaşlarım da böyle... Bu planıma uymayan bir koca kişisi tadımı kaçırırdı meselasizinkini de ufaktan kaçırmış gerçi ☺
Tam olarak sizin gibiyim. Çok şükür iyi bir kazancım var. Yurtdışına sıkça gidip geliyorum. Yabancı arkadaşlarım var. Hayallerim “bu kış kuzey ışıklarını laponyada camdan evlerde izlemek” üzerine. Arkadaşlarım da böyle... Bu planıma uymayan bir koca kişisi tadımı kaçırırdı meselasizinkini de ufaktan kaçırmış gerçi ☺
Kesin olması gereken şeyler var, olmasa da olur şeyler var. Yani bunu siz bileceksiniz. Yani Türkiye'de yılda iki ülke gezebilecek kaç kişi var? Paran olsa bile yıllık iznin olmaz o kadar. İlla bu olmalı diyorsan baya zengin, kendi işinin sahibi koca araman gerekir.Ben de kriter sıralama karşıma çıkan insanları buna göre değerlendirme kafasında değilim ama düşününce hayalimdeki evlilik bunların olduğu bir evlilik gibi geliyor. Ondan sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?