Evlilikten beklentim

Teşekkür ederim, haklısınız...

Siz check list hazırlamışsınız.
Bir kere hayatta her zaman insanın duygu durumu stabil olmaz. Dizilerdeki gibi erkek veya kadın surekli çok ilgili romantik vs olamaz. Bazen isten yorgun gelir bazen yöneticisine sinir olur vs. O friends veya How I met your mother dizileri hakkında bir gerçek var ki o da onlar "Dizi" yani kurgu.

Tabi ki istedikleriniz olur. Ama bir tabir var çok severim. Insan en çok istedikleri ile sınanır. Yani ben olsam listeyi kısa tutarım. Sevilip sevebileceginiz çalışkan etik değerleri olan biri olsun..

Bir de üzgünüm ama yılda 2 3 ülke mı????

Dolar 8' e doğru ilerliyor. Bu kriterdeki adamın en az 20 bin üstü alması lazım. Dolar 9 veya 10 olursa belki 25 bin üstü. Yani gercekci olalım böyle bir aday cok zor. Ben sizin ailenizin standartlarını çok merak ettim..

Son düzenleme:

2 3 ülke mı varsa lütfen bulursan eğer banada söyle ilk zamanlar şunu yaparız bunu yaparız falan filan hepsiiiii yaaalllaann maalesef bu bir gerçek filmlerde var böyleleri kriterlerin bana hayal dünyasından gibi geldi tabiki yanlış anlama lütfen hangimiz istemeyiz ki dört dörtlük zevkli bir eş mutlu yuva ama maalesef bunlar varsa da nesli tükendi

Reactions: 000
Yoo abartmiyorsunuz. Allah gönlünüze göre versin. Burasi bdv, herkes derdini anlatiyor olumsuz yorumlar olmasi normal.
Yalniz evlilik hep romantik komedi tadinda ilerlemiyor. Sorunlar da olacak.
Genel olarak aradiginiz şey eş adayinin sevmesi, merhametli olmasi, bir de oturulup konusulabilmesi olsun. Gerisi gelir

Hayatımdaki hiç bir insanı bu kriterleri sağlayıp sağlamamasına göre hayatıma almadım. Hatta hiç biri bunları sağlamıyordu ama düşündüğümde beni böyle bir evlilik mutlu edermiş gibi geliyor... e neden öncekilerle birlikte oldun derseniz bilmiyorum sonunu düşünerek başlamadım hiç birine sanırım. :)

Ben işim gereği yılda 10-15 hafta yurtdışında bulunabiliyordum farklı yerlerde şimdiye kadar. Gittiğimde haftasonlarını da Kendi imkanlarımla bağlayıp başka yerlere de kaçıyordum. İşim olmasa da 1-2 kere kendi imkanlarımla çıkabilirdim. O yüzden buna alıştım. Ondan böyle bir kriter koymuş bulundum :) ailem orta halli bana hiç bir maddi katkıları yok benim onlara var

Reactions: 000
Bu anlatılan evliliği yaşayan sevgili üyeleri piste alabilir miyiz?
Yılda 2 3 ülke gezecek maddiyat ne kadar ?
Çünkü benim cevremde eşiyle orta üst kazananlar bile yılda 2 3 ülke gezemiyor.
Ülke ici geziyorlar. Onda sorun yok. Ama olay dolar ve euro olunca kalıyorlar.

Not: Tl maaş alanlara soruyorum tabi ki..

Anladim isten dolayı geziyorsunuz.
O zaman olur. Tabi ki gezersiniz. Belki bazen eşiniz de gelir. Ama dolar şu an 8 oldu olacak. Şu an çoğu ülke hayal. Orta üst yaşayanlar bile senede 1 ülkeye gidiyor artık. Onlarda ingiltere falan değil. Ingiliz Sterlini olmuş 8.80 tl.
Ama ülke içi gezersiniz. Bence o da güzel.. Ben evli olsam cumartesi pazar arada haftasonu kaçmak isterdim civar yerlere..

Bu arada güvenilir çalışkan sizi seven sizin sevdiğiniz biri olsun. Önemli olan bence o..

Eşimin işi dolayısıyla her ay hatta ayda iki kere istersem eşimle yurtdışı seyahat yapabilirim. Kendi işim elverdikçe takılıyorum peşine,gittiğimiz ülke belli haftaiçi bikaç gün orda geçirip haftasonuna yakın ülkelere geçiyoruz. Hele birde birleştirilecek resmi tatil haftasıysa tadından yenmiyor :) Aynı yere defalarca gidiyoruz belki ama değişiklik oluyor işte idare ediyoruz :)
İş dışında tatil amaçlıda seviyoruz farklı ülkelere gitmeyi,bizim amacımız her sene farklı bir ülke gezebilmek. Yurtiçi zaten fırsat buldukça hatta bazen sadece haftasonu için kaçamak yapıyoruz.

Ne güzell
Eşiniz ne iş yapıyor?

valla dediğiniz çoğu şeyi yaşadığım bir evliliğim var. gezip tozma konusunda ikimizde hevesliydik, hamileyken 10 ülke gezmişimdir. sonra noldu biliyor musunuz eşim işiyle ilgili yanlış bir karar verdi, ben aksini söyledim ama şansını denemek istedi ve çok pis battı. eski standartlarımızda yaşayamıyoruz hayatımızı. bir ara epey zorlandık ama şu an toparlanıyoruz çok şükür. ben kriterlerimin peşinde bir karar verip evlenmiş olsaydım eşimle, kriterlerimi karşılayamadığı o zaman diliminde nasıl olurduk diye düşünmüyor değilim. gözü kara bir aşktı benimki, o kadar aşık olduğum halde bocaladım, profesyonel yardım almak zorunda kaldık.
sadece kriterlerleri karşılıyor diye olacak şey değil bana göre evlilik. iyi günde kötü günde yanında olmak demiyorlar boşuna. kuvvetli bir aşk lazım bence. sonra küçük ödünler verip orta yolu bulmak. bu beklediğiniz şeylerin hemen olması değilde ilmek ilmek örmek lazımki iki tarafta kıymetini bilsin, kıyamasın birbirine.

Gezme görme tutkusu olan yılda 2-3 kere bir ülkeye gidip gezebileceğimiz, tatillerimiz, haftasonu kaçamaklarımız olan
Dolar 7 liranın üstüne çıkmış nereye gidiyorsunuz
Ayrıca evlilikler böyle ısmarlama olmuyor. Bunları gerceklestirirsiniz ama tek başınıza

İstekleriniz abartı değil. Yurtdışı tatili zor ama onda da işiniz dolayısıyla kolaylık varmış.

İsteklerin uçuk değil. Yani insanlar hergun aynı ruh halinde ve aynı modda olmayabilir yeri gelir tartişmar da olabilir dönemsel seyler ama genel olarak bunlari yaşayabilecegin birini bulabilirsin, ben yaşıyorum.

Evlenince bekarken var olan standartlari düşmüyor herkesin, senin standartlarini düşürenle evlenirsen düşer tabi. Evlenip bekar hayatindan çok daha rahat yaşayan insanlar var.
Evlilik benim gezmemden, tatilimden, giyimimden, hobilerimden birşey eksiltmedi.

Ha bir de alkol kullanmiyoruz o yuzden şarapla tv izlemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…