İlaveten, seni kollarımın altına alayım yavru ceylanım. Tecrübe aktarmaya bayılırım. Muhtemelen de ablan sayılırım
Tabi ki bunlar gerçekçi hayaller, çok uçuk şeyler değil.
Sadece sürekliliği olmayabilir, ha kötüleşir anlamında demiyorum, beklentiler değişir, kişiler değişir, yerini farklı şeyler alır..
Ne bileyim maddiyat bir anda tepe takla olabilir, yılda 2 3 ülke gezmek şöyle dursun bir kahve içmeye çıkmak lüks bile olabilir.
Yada hastalıklar olur, kavgalar olur.
Başarılı evlilik bütün bunlar olurken de iyi ki deyip beraber kalabilmektir.
Hatalar yanlışlar yapılır ama önemli olan telafi etmek için çaba harcanır.
Kimi zaman rüya gibi olur, kimi zaman uyanmak istediğiniz bir kabusun içinde birbirinize tutunmak gibi.
Evlilik için beklentileriniz gerçekçi ama sürekli ve sadece bunlardan ibaret olan birsey değil.
Evlenip bir ömür böyle yaşayacağınızı düşünürseniz mutsuz olursunuz ☺
Merhaba kızlar,
Malum karantina günleri yapacak bir şey yok bol bol düşünür oldum
Evlilik fikri beni hep korkutmuştur çevremde arkadaşlarım evlenmeye karar verdikçe tepkim “oha nası yaniii emin misin” falan olmuştur. Nasıl bir evlilik beni mutlu eder diye düşünüyordum ve kriterlerim çok mu arş dağında diye size danışmak istedim. Gerçekçi olmayan şeyler düşünüyor olabilirim. Kendi evliliklerinizden, çevrenizden gördüklerinizle beni bi gerçek hayata döndürür müsünüz
Öncelikle eşimle en yakın arkadaş olabilmek çok isterim. Beraber gülmekten ölebilmek çok önemli. Hep konuşacak bir şeyler bulabilmek, saçmalayabilmek...
Eşim hem çocuk ruhlu olmalı hem de yeri gelince dağ gibi duracak bana güç güç olabilecek bir adam olmalı çünkü ben kaygılı bir insanım
Maddi olarak orta üstü yaşayabilecek olmamız, en azından bekarkenki standartımın altına düşmeyecek olmam
Gezme görme tutkusu olan yılda 2-3 kere bir ülkeye gidip gezebileceğimiz, tatillerimiz, haftasonu kaçamaklarımız olan
Bu hayatta bir şeyler başarmak için yaşamak için bir tutkusu olan
Akşam işten eve geldiğimizde beraber mutfağa girip güle eğlene yemeğimizi yapıp yiyip, belki bir kadeh şarabımızı içip salaş salaş koltuğumuzda tv karşısında sarmaş dolaş takılabileceğimiz
Tatmin eden bir cinsel hayatımızın olduğu
Beraber takıldığımız bir arkadaş grubumuzun olması güzel olur (how i met your mother ya da friendsteki ortam gibi mesela)...
Öyle aklıma gelenleri yazdım.. Bunlar gerçekçi olmayan istekler mi? Çok mu abartıyorum? Başarılı evlilikler böyle mi oluyor? ☺
EstafurullahO zaman ben de sizi masterım ilan ediyorum. Aktar tecrübelerini senseiii
Siz check list hazırlamışsınız.
Bir kere hayatta her zaman insanın duygu durumu stabil olmaz. Dizilerdeki gibi erkek veya kadın surekli çok ilgili romantik vs olamaz. Bazen isten yorgun gelir bazen yöneticisine sinir olur vs. O friends veya How I met your mother dizileri hakkında bir gerçek var ki o da onlar "Dizi" yani kurgu.
Tabi ki istedikleriniz olur. Ama bir tabir var çok severim. Insan en çok istedikleri ile sınanır. Yani ben olsam listeyi kısa tutarım. Sevilip sevebileceginiz çalışkan etik değerleri olan biri olsun..
Bir de üzgünüm ama yılda 2 3 ülke mı????
Dolar 8' e doğru ilerliyor. Bu kriterdeki adamın en az 20 bin üstü alması lazım. Dolar 9 veya 10 olursa belki 25 bin üstü. Yani gercekci olalım böyle bir aday cok zor. Ben sizin ailenizin standartlarını çok merak ettim..
Hayatımdaki hiç bir insanı bu kriterleri sağlayıp sağlamamasına göre hayatıma almadım. Hatta hiç biri bunları sağlamıyorduama düşündüğümde beni böyle bir evlilik mutlu edermiş gibi geliyor... e neden öncekilerle birlikte oldun derseniz bilmiyorum sonunu düşünerek başlamadım hiç birine sanırım. :)
Ben işim gereği yılda 10-15 hafta yurtdışında bulunabiliyordum farklı yerlerde şimdiye kadar. Gittiğimde haftasonlarını da Kendi imkanlarımla bağlayıp başka yerlere de kaçıyordum. İşim olmasa da 1-2 kere kendi imkanlarımla çıkabilirdim. O yüzden buna alıştım. Ondan böyle bir kriter koymuş bulundum :) ailem orta halli bana hiç bir maddi katkıları yok benim onlara var ☺
Hayalimdeki evlilikte gorumce kayınpeder kaynana kayın yok
Hayallerimdeki evlilikte görümcelerimle kv kp ile çok seviyeli bir ilişkimiz var
Eşimin işi dolayısıyla her ay hatta ayda iki kere istersem eşimle yurtdışı seyahat yapabilirim. Kendi işim elverdikçe takılıyorum peşine,gittiğimiz ülke belli haftaiçi bikaç gün orda geçirip haftasonuna yakın ülkelere geçiyoruz. Hele birde birleştirilecek resmi tatil haftasıysa tadından yenmiyor :) Aynı yere defalarca gidiyoruz belki ama değişiklik oluyor işte idare ediyoruz :)Bu anlatılan evliliği yaşayan sevgili üyeleri piste alabilir miyiz?
Yılda 2 3 ülke gezecek maddiyat ne kadar ?
Çünkü benim cevremde eşiyle orta üst kazananlar bile yılda 2 3 ülke gezemiyor.
Ülke ici geziyorlar. Onda sorun yok. Ama olay dolar ve euro olunca kalıyorlar.
Not: Tl maaş alanlara soruyorum tabi ki..
Eşimin işi dolayısıyla her ay hatta ayda iki kere istersem eşimle yurtdışı seyahat yapabilirim. Kendi işim elverdikçe takılıyorum peşine,gittiğimiz ülke belli haftaiçi bikaç gün orda geçirip haftasonuna yakın ülkelere geçiyoruz. Hele birde birleştirilecek resmi tatil haftasıysa tadından yenmiyor :) Aynı yere defalarca gidiyoruz belki ama değişiklik oluyor işte idare ediyoruz :)
İş dışında tatil amaçlıda seviyoruz farklı ülkelere gitmeyi,bizim amacımız her sene farklı bir ülke gezebilmek. Yurtiçi zaten fırsat buldukça hatta bazen sadece haftasonu için kaçamak yapıyoruz.
Dolar 7 liranın üstüne çıkmış nereye gidiyorsunuzGezme görme tutkusu olan yılda 2-3 kere bir ülkeye gidip gezebileceğimiz, tatillerimiz, haftasonu kaçamaklarımız olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?