Evlilikten beklentim

Siz istisnasiniz..
Çok büyük ihtimal eşinizin ve sizin kendi işleri var.
Patronsunuz yani..
Benim önceki isimdeki patronum da çok gezebiliyordu eşiyle..

Sizin adınıza güzel bir durum..
 
Çok sartlamamak lazım bence. Maddi durumunuz sıkıntıya girdiğinde bosanacak misiniz? Hayatını güvenceye al gerisi olur
 
Reactions: 000
Hesap kitapla olur mu olmaz mı bilemem. Karşına çıkar kişii böyle değildir ama çok aşık olursun veya tam istediğin gibi olur. Umarım gönlündeki gibi biri çıkar karşına. Saydıkların çok normal doğal şeyler, 10 aylık evliyim eşimle evliliğim saydıklarınla hemen hemen aynı tabi ki yılda 2 3 kere yurtdışına çıkmıyoruz. İzinlerde ülke içinde geziyoruz.

Herkes birbirini görür görmez aşık olmuyor. Tanıdıkça bu kafada biriyse onunla o yolda yürürsün. O kafada değilse ayrılırsın. Ama senin gibi düşünen birileri bu dünyada var umarım onu bulursun
 
Son düzenleme:
Ah be...
 
Ben de kriter sıralama karşıma çıkan insanları buna göre değerlendirme kafasında değilim ama düşününce hayalimdeki evlilik bunların olduğu bir evlilik gibi geliyor. Ondan sordum.
Malesef hayaller çok farklı hayatlar çok farklı evlenince bu beklentilere girerseniz çoook hayal kırıkığına uğrar pişman oldum dersiniz :)
 
Bu yazdıklarınız çoğu kişinin evlilik hayalidir zten. Bu isteklerinizı belirtip eş adayınızi da evlenmeden çok iyi gozlemlemelisiniz.
Gerçek evlilikte de buna benzer şeyler yaşayabilirsiniz. Ama her zaman değil.
Ben de evlenmeden önce eşimin yanına giderdim birlikte bıkac gün geçirirdik. Sınırlı zamanda görüştüğümüz için güzel geçerdi ben sanıyordum ki evlendiğimizde de her gün öyle olacak öyle olmadı tabi.
Benim kv kp görümce sorunum olmadı hiç.Ama bazı evlilikleri çok kötü etkiliyor. Sizin de olmaz veya olabilir diyemeyiz.
Sadece evleneceğin kişiyi iyi gözlemle derim her anlamda. Yasantisi çevresi konuşmasi annesiyle babasıyla iletişimi çok önemli.
 
gayet normal istekler hiç ütopik bir şey yok.
 
Diger evlilikleri bilemem ama biz zaten bu sekildeyiz
sadece yilda 2, 3 kez tatil yapamiyoruz, cocuklarimiz var
öyle kuma atlayip kendimden gectimi bilmem cocuktan sonra
tatillerde cocuklara bakiyoruz tabi bu demek degildir ki yapmayacagiz
Cok sükür cocuklar büyüyor
Ya evlilik kadar güzel birsey yok ki, en yakin arkadasin iste
dogru insani bul yeter
 
Listedeki birkac sey haric bizim evlilik boyle
Kocam dag gibi durmaz , cabuk morali bozulur hep benim desteklemem gerekir onu
Basari hedefi vs de yok, gerci ben som demlerine denk geldim adami gencken var mis ki baya sey basarmis , ama ben goremedim o gunleri
Yani cok absurt istekleriniz yok , hepsi bir arada olmaz belki ama çoğunu tutturabilirsiniz dogru insanla
 
Hem dış görünüşü sana hitap edecek hem sen ona hitap edeceksin, hem bunca kriteri tutturacaksın.... Allah gönlüne göre versin ama bana zor geldi.
 
Yoo gayette gerçek hayatta olabilecek şeyler.
Bizim evliliğimiz aynı anlattığınız gibi.
Kendi aileme yürüme mesafesinde, eşimin ailesinede arabayla 20 dk mesafedeyiz.
Çat kapı geldikleri asla olmadı.
Tamamiyle insan seçimi önemli bence.
 
Bence çok şey istemiyorsunuz. Olması gerekeni istiyorsunuz. Arada öncelikle sevgi saygı ve güven olsun. Dürüstlük, iyi huy çok önemli. Yakışıklılığa çok da aldanmamak lazım. Sorumluluklarının bilincinde aklı selim insan olsun. Evlilik bu illaki pürüzler yaşanır ama mühim olan karşılıklı anlayışla sabırla herşeyin üstesinden gelebilmektir. Allah gönlünüze göre versin
 
Elbette mümkün özellikle bu kısım dikkatimi çekti nişanlımla beni tarif etmişsin gibi Rabbim sana da nasip etsin inşallah, karşılıklı aşk olunca bir çok şeyin seni mutlu edeceğine emin olabilirsin normalde sevmem diye düşündüğün bir şeyi onunla birlikte yapınca çook mutlu olabilirsin :)
 


O zaman daha çok beklersin öyle bir dünya yok malesef.... çizdiğin resim birçok kadının hayali....ama bu resimde olmayacak şeyler çok...biri olsa biri olmayacak...karşına bir kadın gelir ben hepsini yaşıyorum mükemmel bir evliliğim var derse mutlaka yalan söylüyordur inan bana....
 
Biz bunların çoğunu yaşıyoruz ama şunu bilmeniz gerekiyor ki her zaman aynı şekilde ilerlemiyor. Sorunlar elbette ki oluyor ama onları da beraberce çözebilmek çok önemli. Bunlara ek olarak pandemiden önce benim kriterim olarak birkaç ayda bir bir haftasonu tek başıma yakın ülkelerden birinin adasına deniz tatili yapmaya gidiyordum(biz yurtdışında, bir ada ülkesinde yaşıyoruz). Benim kişisel alanım çok geniş ve tek başıma vakit geçirmezsem kendime gelemiyorum, eşim de tanıştığımızdan beri bu durumu biliyor ve saygı duyuyor. Ben de onun La Liga maçlarına gitmesine saygı duyuyorum(İspanyol eşim, biz asya kıtasında yaşıyoruz), buradan kalkıp taaa avrupaya La Liga derbisine gidiyor birkaç günlüğüne hiç üşenmez :)) Bu şekilde istek ve ihtiyaçlarımıza saygı duyup, en önemlisi birbirimizi dinleyip - anlamaya önem gösterip yuvarlanıp gidiyoruz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…