- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Sadece koca![]()
Allah onun da ileri görüşlüsünü nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece koca![]()
Amin, hepimizin ınsallah,Zaten is kocada bitiyor. Lacka iliskilere gerek kalmiyor. Allah gonlunuze gore versin.
Bunların ileri goruslusu de aynı, bırkere evlendim.Allah onun da ileri görüşlüsünü nasip etsin![]()
Ben euro 3te iken iskandinav turu istiyordum.
( Norveç, İsveç, Finlandiya)
4000 euro idi. 12 bin. Bir kereliğine veririm diyordum.
Şimdi oldu o tur 32 bin.
Imkani yok. Gitti hayaller..
Keşke gitseydim. Içimde kaldı işte..
Iyi ki zamanında gitmişsiniz. Ben pişmanım gitmediğime.![]()
MasallahBen de öyle diyorum biliyormusunuz
Allah büyük, memleketin durumu düzelir yeniden yurtdışı seyahatler düşünürüz inşallah. Göremediğim ve istediğim ülkelerden Finlandiya-İsveç-isviçre kaldı. Diğer görmek istediklerime hep gittim. Benden 9 yaş büyük bir ablam var, benim şansım o. Ailemizde güvenir bize, ben lise 1'den itibaren ablamla dünyayı gezdim, her durumda ne yapmam gerektiğini, nasıl davranmam gerektiğini öğretmek için beni lise bir'den itibaren yanında taşıdı hep, hakkını ödeyemem, hala söylerim kendisine.
Şimdilerde eşim ablam ben birkaç kez tatil yaptık ama maalesef eşimin vizyonu ve hevesi bizimki kadar gelişmiş değil.
Bunları yaşamış olmak, berkarken kimseye eyvallahın olmadan kendi paranı kazanıp dünyayı gezmek insana korkunç bir özgüven veriyor. Ama bu özgüveni de abartıp adamı ezmemek lazım, ben bazen ucunu kaçırsamda erken toparlıyorum
Hatta 3 aylık evliyiz, netten çanta bakıyorum, gösterdim ona da güzelmiiiiiiiiş 'in daha sonunu getiremeden yuuuuh 6 bin mi aşkım dedi... Sonra durdu düşündü, len hatuna babanın evinde 6 binlik çantamı takıyordun da diyemiyordum takıyordu çünkü dedi gülmeye başladık
Krizi fırsata çevirdi, o çantayı almaktan vazgeçip mikrodalga vs... aldık![]()
Bence deBunların ileri goruslusu de aynı, bırkere evlendim.Aslında koca da istemiyorum ama olursa bigun, aılesı olmayan bırını tercih ederim.. Mantar gibi mesela. Gunun birinde mantarla evlenirsem sasırmam
![]()
Seninki ıyıymıs ya sevdim seninkini, hep boyle esprili mutlu gecsın omrunuz.Bence de
Adı gonca olurdu iyi birşey olsa dimi![]()
Ben de öyle diyorum biliyormusunuz
Allah büyük, memleketin durumu düzelir yeniden yurtdışı seyahatler düşünürüz inşallah. Göremediğim ve istediğim ülkelerden Finlandiya-İsveç-isviçre kaldı. Diğer görmek istediklerime hep gittim. Benden 9 yaş büyük bir ablam var, benim şansım o. Ailemizde güvenir bize, ben lise 1'den itibaren ablamla dünyayı gezdim, her durumda ne yapmam gerektiğini, nasıl davranmam gerektiğini öğretmek için beni lise bir'den itibaren yanında taşıdı hep, hakkını ödeyemem, hala söylerim kendisine.
Şimdilerde eşim ablam ben birkaç kez tatil yaptık ama maalesef eşimin vizyonu ve hevesi bizimki kadar gelişmiş değil.
Bunları yaşamış olmak, berkarken kimseye eyvallahın olmadan kendi paranı kazanıp dünyayı gezmek insana korkunç bir özgüven veriyor. Ama bu özgüveni de abartıp adamı ezmemek lazım, ben bazen ucunu kaçırsamda erken toparlıyorum
Hatta 3 aylık evliyiz, netten çanta bakıyorum, gösterdim ona da güzelmiiiiiiiiş 'in daha sonunu getiremeden yuuuuh 6 bin mi aşkım dedi... Sonra durdu düşündü, len hatuna babanın evinde 6 binlik çantamı takıyordun da diyemiyordum takıyordu çünkü dedi gülmeye başladık
Krizi fırsata çevirdi, o çantayı almaktan vazgeçip mikrodalga vs... aldık![]()
Masallah ♥
Allah Allah benim yorumumum burda ne işi varaynı bu şekilde okudum konuyu siz düşünün artık..
Allah Allah benim yorumumum burda ne işi var![]()
yanlış yere yorum yapmışım sorry beybilerrr
Yaa başka konu okuyordum sonra yorum yapayım dedim. Bir baktım benim yorum buraya gelmişNasıl ya![]()
Seninki ıyıymıs ya sevdim seninkini, hep boyle esprili mutlu gecsın omrunuz.
6binlik çanta mıı buna ben de yuuuh diyorum![]()
Merhaba kızlar,
Malum karantina günleri yapacak bir şey yok bol bol düşünür oldum
Evlilik fikri beni hep korkutmuştur çevremde arkadaşlarım evlenmeye karar verdikçe tepkim “oha nası yaniii emin misin” falan olmuştur. Nasıl bir evlilik beni mutlu eder diye düşünüyordum ve kriterlerim çok mu arş dağında diye size danışmak istedim. Gerçekçi olmayan şeyler düşünüyor olabilirim. Kendi evliliklerinizden, çevrenizden gördüklerinizle beni bi gerçek hayata döndürür müsünüz
Öncelikle eşimle en yakın arkadaş olabilmek çok isterim. Beraber gülmekten ölebilmek çok önemli. Hep konuşacak bir şeyler bulabilmek, saçmalayabilmek...
Eşim hem çocuk ruhlu olmalı hem de yeri gelince dağ gibi duracak bana güç güç olabilecek bir adam olmalı çünkü ben kaygılı bir insanım
Maddi olarak orta üstü yaşayabilecek olmamız, en azından bekarkenki standartımın altına düşmeyecek olmam
Gezme görme tutkusu olan yılda 2-3 kere bir ülkeye gidip gezebileceğimiz, tatillerimiz, haftasonu kaçamaklarımız olan
Bu hayatta bir şeyler başarmak için yaşamak için bir tutkusu olan
Akşam işten eve geldiğimizde beraber mutfağa girip güle eğlene yemeğimizi yapıp yiyip, belki bir kadeh şarabımızı içip salaş salaş koltuğumuzda tv karşısında sarmaş dolaş takılabileceğimiz
Tatmin eden bir cinsel hayatımızın olduğu
Beraber takıldığımız bir arkadaş grubumuzun olması güzel olur (how i met your mother ya da friendsteki ortam gibi mesela)...
Öyle aklıma gelenleri yazdım.. Bunlar gerçekçi olmayan istekler mi? Çok mu abartıyorum? Başarılı evlilikler böyle mi oluyor? ☺
Nasıl Bi evlilik yaşıyorsunuz da bunlar size imkansız geliuo. Üzüldüm açıkçası adınıza
Bunlarin yuzde yirmisi olursa sukretMerhaba kızlar,
Malum karantina günleri yapacak bir şey yok bol bol düşünür oldum
Evlilik fikri beni hep korkutmuştur çevremde arkadaşlarım evlenmeye karar verdikçe tepkim “oha nası yaniii emin misin” falan olmuştur. Nasıl bir evlilik beni mutlu eder diye düşünüyordum ve kriterlerim çok mu arş dağında diye size danışmak istedim. Gerçekçi olmayan şeyler düşünüyor olabilirim. Kendi evliliklerinizden, çevrenizden gördüklerinizle beni bi gerçek hayata döndürür müsünüz
Öncelikle eşimle en yakın arkadaş olabilmek çok isterim. Beraber gülmekten ölebilmek çok önemli. Hep konuşacak bir şeyler bulabilmek, saçmalayabilmek...
Eşim hem çocuk ruhlu olmalı hem de yeri gelince dağ gibi duracak bana güç güç olabilecek bir adam olmalı çünkü ben kaygılı bir insanım
Maddi olarak orta üstü yaşayabilecek olmamız, en azından bekarkenki standartımın altına düşmeyecek olmam
Gezme görme tutkusu olan yılda 2-3 kere bir ülkeye gidip gezebileceğimiz, tatillerimiz, haftasonu kaçamaklarımız olan
Bu hayatta bir şeyler başarmak için yaşamak için bir tutkusu olan
Akşam işten eve geldiğimizde beraber mutfağa girip güle eğlene yemeğimizi yapıp yiyip, belki bir kadeh şarabımızı içip salaş salaş koltuğumuzda tv karşısında sarmaş dolaş takılabileceğimiz
Tatmin eden bir cinsel hayatımızın olduğu
Beraber takıldığımız bir arkadaş grubumuzun olması güzel olur (how i met your mother ya da friendsteki ortam gibi mesela)...
Öyle aklıma gelenleri yazdım.. Bunlar gerçekçi olmayan istekler mi? Çok mu abartıyorum? Başarılı evlilikler böyle mi oluyor?![]()