Evlilikten çok bunaldım

Sanki benim babamı anlattiniz. .. benim babamda böyle ve en büyük korkum eşimin babam gibi olmasiydi tabiki bu konuda..

Eşim çok aşırı inatçı değil bu arada biyisi sormuştu ama alıntı yapamadım
O zaman değişebilir tatlilikla inatçı değilse yani.

Sizin yerinizde olsam ne yapardim diye dusundum ya araba kullanmayi ogrenip alir arabayi giderdim ya da zor mor dinlemem her haftasonu kendi basima atlar dolmusa giderdim kurs murs ayarlardim. Ingilizce falan cikista kahve icip eve donerdim.esiniz de meraklanor her hafta ne var orda diye o da pesinizden gelir. O istemiyo diye eve kapanacak haliniz yok ya.alissin gezmeye
Araba kullanmayı az biliyorum evet araba kullanmayı tam öğrenmem bu sorunu ortadan kaldıracak ama eşim araba kullanmayı öğretrken çok gergin oluyor o yüzden yazın özel ders alicam . Bu arada ingilizce kursu demişsiniz çok mantikli

Tatil planı plan olarak mı kaldı yani yoksa yaptınız mı?
Bu kaç kez ima yaptı tatil için para lazm gibisinden bende gitmekten vazgeçtim yani plan olarak kaldı. Bu arada birikmiş parası olan insanlarız parasiz olmadığımız halde böyle dedi. Tamam bir evimiz yok ama Arabamız var mesela geçim skntmz yok. Ama zihniyet bu

Bu kaç kez ima yaptı tatil için para lazm gibisinden bende gitmekten vazgeçtim yani plan olarak kaldı. Bu arada birikmiş parası olan insanlarız parasiz olmadığımız halde böyle dedi. Tamam bir evimiz yok ama Arabamız var mesela geçim skntmz yok. Ama zihniyet bu

Kulaklarını kapat ve rezervasyonu yaptır.
Bir kısmını yaptım bile ödemenin de, mecbur kalsın gitmeye para yansın istemez :)

Bak bu sabit fikirli insanlara güzellikle bir şey yaptıramazsın.
Kendi isteklerini önce vura vura yaptıracaksın sonra o aman tatsızlık olmasın diye uyum sağlamayı öğrenecek.

Sessizce ağlayarak hiç bir şeyi değiştiremezsin emin ol.

Evet aynı düşüncedeyim kadını mutlu edemeyen erkek kadını hasta eder , zıtsan çekmeden boşanacaksın , zıt olmak demek adamın huysuz ,bencil davranışlar sergilemesi demek
Evlilik ortak olan bisey. Bi tarafin dedigi hep oluyorsa o evlilik degildir.

Konu sahibi otur eşinle açık açık konuş neden mutsuz olduğunu isteklerini sırala , halen ben ,ben ben diye diretiyorsa ertesi gün git boşanma davası aç , görsün ciddi olduğunu birde o üzülsün sen niye hep ağlayacaksın anan seni üzülmen içi mi evlendirdi

bizim orda bir söz vardır "dereye su gelene kadar kurbağanın gözü patlamış " diye.Maalesef üzülerek okudum neredeyse benim eşimi anlatmışsın 10 yılı geçti evliliğimiz cesaret edip ayrılamadım o düzeldiyse de yeterli olamadı eşinden fazlası var eksiği yok.Çocuk da var tabii artık kaderim buymuş diyorum seni tatmin edecek kadar asla değişmeyecek bunu bilerek yaşa yoksa ömür boyu mutsuz olursun hep soru işaretleri ve pişmanlıklarla yaşarsın

Ay herseyimiz para olmus. Evlilikler para yuzden biter oldu. Tamam ev gecindirmek icin onemli ama bi cay kahveye icmeye cikmak bu kadar olmamali. Zaten harc borc icinde yasiyoruz is isten gectikten sonrami gezip tozucaksin en guzel zamanlar simdi. Evlilik kararinda aceleci davranmissin.

Mutsuzsan cocuk yapma, biraz daha cabala esinle konus baktin orta bi noktada bulusamiyorsunuz o zaman yollarinizi ayirin.

Ortak noktanız yoksa tabiki boşan hamilede kalma çocuğa yazık , sonra artık hayallerin neyse onları yap madem ki çok mutsuzsun adamda kereste seni mutlu edememiş uzatmaları oynamaya gerek yok , bir çok kadın bundan dolayı boşanıyor olmuyorsa olmuyor ,önemli olan mutlu olmak evli olmak değil
Aynen katiliyorum size,giden yillar gelmiyor geri,25 yas daha gencsiniz,ilerde cocuk olunca isiniz kat kat zorlasiyor birde ustune ilgisiz koca olunca katlanilmaz hal aliyor ama ayrilmamak icin nedenler uretiyorsunuz çünkü çocuk olunca onu dusunuyosunuz evliligi surdurmeye calisiyorsunuz bi bakiyosunuz en guzel yillariniz biseyleri duzeltme biseylere care arama cogu zaman kirginlik kuslukle geciyoro_O

Şimdiki kocalar eğer araba yeniyse kullanmanada izin vermiyecek , bir yerini çizersin diye
Araba kullanmayı az biliyorum evet araba kullanmayı tam öğrenmem bu sorunu ortadan kaldıracak ama eşim araba kullanmayı öğretrken çok gergin oluyor o yüzden yazın özel ders alicam . Bu arada ingilizce kursu demişsiniz çok mantikli

bizim orda bir söz vardır "dereye su gelene kadar kurbağanın gözü patlamış " diye.Maalesef üzülerek okudum neredeyse benim eşimi anlatmışsın 10 yılı geçti evliliğimiz cesaret edip ayrılamadım o düzeldiyse de yeterli olamadı eşinden fazlası var eksiği yok.Çocuk da var tabii artık kaderim buymuş diyorum seni tatmin edecek kadar asla değişmeyecek bunu bilerek yaşa yoksa ömür boyu mutsuz olursun hep soru işaretleri ve pişmanlıklarla yaşarsın
eşlerimizin huyunu benzetmişsin peki 10 yıllık evli biri olarak ne diyorsun?ne tavsiye verirsin ...o kadar kafam doluki umarım yardımcı olursn...

otel önerileri icin cok tesekkür ederim...olaki işler düzelirse degerlendirecegime emin olabilirsn...film önerilerinide bekliyorum

Şimdiki kocalar eğer araba yeniyse kullanmanada izin vermiyecek , bir yerini çizersin diye
tam benim içimden geçenler... her yaşın ayrı bir hevesi vardır ... anne babalarımıza gel seni gezdirelim eğlendirelim sinemaya götürelim kitap okuyalım deseler bizim onda birimiz kadar hevesli olmazlar.
bende heveslerimi elde edememekten ve ilerde bunun pişmanlığına yaşamaktan korkuyorum ki maalesef öyle oluyor

Film önerilerim..

The Villain.

the-villain-1401185902.jpg

Table21

table-no21-1361712402.jpg

Pk. Aslında Amir Khan'ın tüm filmleri.. :)

pk.jpg

Dhoom3

dhoom-3__131221172522.jpg

Barfi

Barfi.jpg

7. Koğuştaki Mucize

195-290x405.jpg

Bunlar erkek kadın herkesin ortak seveceği yapımlar her telden çalıyorlar çünkü :)
İyi seyirler. Yakın zamanda her şey değişir umarım..

Bu evlilik kararını çok aşıkken mi verdiniz ? Uyum konusuna dikkat ettiniz mi ? Yoksa eşiniz mi maske taktı?

Back
X