- 10 Mayıs 2015
- 790
- 386
- 23
Evlilik ortak olan bisey. Bi tarafin dedigi hep oluyorsa o evlilik degildir.Gezmek için değil hizmet ettirmek için evleniyorlar gezmek isteyen kadın evlenmesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlilik ortak olan bisey. Bi tarafin dedigi hep oluyorsa o evlilik degildir.Gezmek için değil hizmet ettirmek için evleniyorlar gezmek isteyen kadın evlenmesin
O zaman değişebilir tatlilikla inatçı değilse yani.Sanki benim babamı anlattiniz. .. benim babamda böyle ve en büyük korkum eşimin babam gibi olmasiydi tabiki bu konuda..
Eşim çok aşırı inatçı değil bu arada biyisi sormuştu ama alıntı yapamadım
Araba kullanmayı az biliyorum evet araba kullanmayı tam öğrenmem bu sorunu ortadan kaldıracak ama eşim araba kullanmayı öğretrken çok gergin oluyor o yüzden yazın özel ders alicam . Bu arada ingilizce kursu demişsiniz çok mantikliSizin yerinizde olsam ne yapardim diye dusundum ya araba kullanmayi ogrenip alir arabayi giderdim ya da zor mor dinlemem her haftasonu kendi basima atlar dolmusa giderdim kurs murs ayarlardim. Ingilizce falan cikista kahve icip eve donerdim.esiniz de meraklanor her hafta ne var orda diye o da pesinizden gelir. O istemiyo diye eve kapanacak haliniz yok ya.alissin gezmeye
Bu kaç kez ima yaptı tatil için para lazm gibisinden bende gitmekten vazgeçtim yani plan olarak kaldı. Bu arada birikmiş parası olan insanlarız parasiz olmadığımız halde böyle dedi. Tamam bir evimiz yok ama Arabamız var mesela geçim skntmz yok. Ama zihniyet buTatil planı plan olarak mı kaldı yani yoksa yaptınız mı?
Belki ama o değişecek diye ne kadar beklicm onu bilmiyrm isteO zaman değişebilir tatlilikla inatçı değilse yani.
Gerçekten sizler bunları yazana kadar ben hala kendimi haksız görüyordm demekki değilmismSen değil eşin gitsin psikoloğa
Bu kaç kez ima yaptı tatil için para lazm gibisinden bende gitmekten vazgeçtim yani plan olarak kaldı. Bu arada birikmiş parası olan insanlarız parasiz olmadığımız halde böyle dedi. Tamam bir evimiz yok ama Arabamız var mesela geçim skntmz yok. Ama zihniyet bu
Evlilik ortak olan bisey. Bi tarafin dedigi hep oluyorsa o evlilik degildir.
Aynen katiliyorum size,giden yillar gelmiyor geri,25 yas daha gencsiniz,ilerde cocuk olunca isiniz kat kat zorlasiyor birde ustune ilgisiz koca olunca katlanilmaz hal aliyor ama ayrilmamak icin nedenler uretiyorsunuz çünkü çocuk olunca onu dusunuyosunuz evliligi surdurmeye calisiyorsunuz bi bakiyosunuz en guzel yillariniz biseyleri duzeltme biseylere care arama cogu zaman kirginlik kuslukle geciyorOrtak noktanız yoksa tabiki boşan hamilede kalma çocuğa yazık , sonra artık hayallerin neyse onları yap madem ki çok mutsuzsun adamda kereste seni mutlu edememiş uzatmaları oynamaya gerek yok , bir çok kadın bundan dolayı boşanıyor olmuyorsa olmuyor ,önemli olan mutlu olmak evli olmak değil
Araba kullanmayı az biliyorum evet araba kullanmayı tam öğrenmem bu sorunu ortadan kaldıracak ama eşim araba kullanmayı öğretrken çok gergin oluyor o yüzden yazın özel ders alicam . Bu arada ingilizce kursu demişsiniz çok mantikli
eşlerimizin huyunu benzetmişsin peki 10 yıllık evli biri olarak ne diyorsun?ne tavsiye verirsin ...o kadar kafam doluki umarım yardımcı olursn...bizim orda bir söz vardır "dereye su gelene kadar kurbağanın gözü patlamış " diye.Maalesef üzülerek okudum neredeyse benim eşimi anlatmışsın 10 yılı geçti evliliğimiz cesaret edip ayrılamadım o düzeldiyse de yeterli olamadı eşinden fazlası var eksiği yok.Çocuk da var tabii artık kaderim buymuş diyorum seni tatmin edecek kadar asla değişmeyecek bunu bilerek yaşa yoksa ömür boyu mutsuz olursun hep soru işaretleri ve pişmanlıklarla yaşarsın
tam benim içimden geçenler... her yaşın ayrı bir hevesi vardır ... anne babalarımıza gel seni gezdirelim eğlendirelim sinemaya götürelim kitap okuyalım deseler bizim onda birimiz kadar hevesli olmazlar.Şimdiki kocalar eğer araba yeniyse kullanmanada izin vermiyecek , bir yerini çizersin diye
bunun örnekleri var çevremde...Şimdiki kocalar eğer araba yeniyse kullanmanada izin vermiyecek , bir yerini çizersin diye