Evlilikten çok bunaldım

yorumlara bakınca insanın boşanmayacağı varsa da boşanası gelir. Ay ne kolaydır başkalarına boşan demek. Bir durun Allah Aşkına kız daha yeni evli alışma sürecinde destek olmak yerine köstek olup daha çok karartıyorsunuz içini. Sanki etrafımızdaki herşey herkes canım balım takılıyor annelerimiz babalarımız hiç kavga etmeden 30. senelerini kutladılar. Yeni okula bile başlasanız alışma süreci yaşarsınız arkadaş sıkıntısı yaşarsınız ama kimse hemen hoopp olmadı canım o okul yaramaz ayrıl sen demez herhalde derse de hayatı çok kolay zannediyordur bence... :) Tabi ki otursun çeksin katlanın dertlensin demiyorum bu kimsenin haddine değil herkes ne yaşadığını bilir ama bu kadar kısa sürede bu kadar kolay mutluluk da beklemesin Polyana da olmamak lazım hayatta ya da Peri masalının içinde değiliz.

Konu sahibi yazdıysan daha ön ve kusura bakma okuyamadım hepsini.
Şunu sormak istiyorum.
Bir borcun altına mı girdiniz ev araba düğün borcu vs.?
Yoksa ikinizin aldığı maaşta olduğu gibi size mi kalıyor?

algida secicilik bu olsa gerek ! önceden kim bebegim olmuyo v.b konular acsa hemen onlari okurdum simdilerdeyse evlilikle kocasiyla sikntisi olanlar dikkatmi cekiyo acip tek tek okuyrm hepsni.. smdi yine yapilan yorumlarin hepsini sikilmadan okudum hepsinde kendimi yerine koydum ve hepsinde bi parca kendi evliligimden buldum .. 10 yildir evli olupta pisman olan arkadaslari okuyunca vah dedim bende mi boyle olcam ! cunku suan oyle mutsuzum ki esimle uyumsuzlugumz had safada :KK43: soyle bi baktigim zaman tek uyum noktamizin gezmeyi sevmemiz oldugunu görüyorum ! onun disinda hic bi konuda anlasamiyoruz bu zamana kadar da hep benim alttan almalarim sayesinde buraya kadar geldik zaten .. ben bi insanin asla degismeyecegi kanaatindeym .. esimle kac kere konustm ama yapma dedigim ne varsa sanki inadina yapti hic bi sekilde kendini degistirmeye calismadi ee fedakarlik degisim tek tarafli oluncada sevgide tek tarafli oluyo malesef . o simdi beni seviyo asla da bosanmayi dusunmez ama gel bide bana sor bana yasattigi seyler her gecen gün icimden biseyler götrdü sanki ! smdi icimdeki o eski ask heyecan mutluluk yok herseyi sahte yasiyorum sanki ! keske basinda bitirseydm herseyi onu duzeltmeye yada degistrmeye calismadan zira degismedide zaten ! size tavsiyem ona bi gözdagi vermeniz ve düzelmesi icin zamn tanimaniz .. eger esinizi seviyosaniz bi arkadasin dedigi gbi o film izlerken sizde dizine uzanip kitap okuyabilirsnz .. bi sefer onun sevdgi filmi izlerken bi seferde senin istedgni izlersnz ! umarim hersey yoluna girer Rabbim yardmcnz olsn

kendinize arkadaş bulun, onunla gezin. tabi paranızı olduğu gibi ona vermiyorsanız.

asıl konu evli kalmak istiyormusun ,?

eşimde sinemeya verilen parayı gereksiz görür ve inanılmaz film izlemeyi sever ,bende ona ses sistemi aldım evimiz cd dükkanı gibi şuan her çarşamba film gecesi yapıyoruz ve kızım ben eşim film izliyoruz ,biraz keyif almaya bakın ve ilk sordugum soruyu kendi içinizde cevaplayın

Valla bence çok basit konulara takılmışsın bunlarmı sebep ohoooo hemen sıkıldıysan ne diyelim hakkında hayırlısı bazen erkekler gibi düşünmek lazım para kazanmak kolay değil

iyiki geç evlenmişim diyorum böyle şeyler okuyunca.. gezmişim görmüşüm istediğim tatilleri yapmışım amerikaya bile görmüşüm paramı gönlümce harcamışım.. şimdi eşimle haftalarca evde oturup dursak hiç şikayet etmiyorum aksine çok huzur buluyorum. gözüm gönlüm tok hakkaten ne kadar önemliymiş evlilikte.
ayrılmakda çözümmüki eşinle konuşmaya çalışsan anlamazmı para herşey değilki
bu karekter meselesi. benim esim eve gelir gelmez nereye gidelim der coluk cocugu alir gezeriz. her sene tatile gideriz vs vs. bu kadin erkekle alakali degilki . bazi insan sever bazi insan sevmez gezmegi. hep evde durmak cok sklci acikasi

S SSelinn_88
anlatmak istediğimi anlamamışsınız sız. 10 gün evde otursak ne ben ne eşim hemen öyle şikayet etmeyiz.ikimizde zamanında bu konuda doymuşuz bunun önemini anlatmak istedim. çoluk çocuğa karışınca inşallah işler zaten değişir çıkar onların hava alma niyetine çıkarsın. Ankara gibi yerde nereye çıkacaksın hergün hergün. Avmlerde takılmaktan nefret ederim evde eşimle oturur arkadaşları davet eder film seyrederiz vs daha iyi ..tatillerin en alasını yapıyoruz zaten. ana fikir şu evde oturmaktan sıkılmamak. eşi yeterince ilgilense veya bekarlığında bazı şeyleri doyasıya yaşamış olsaydı anlattıklarını bu kadar sıkıntı etmezdi bence ama anladığım kadarıyla başka sıkıntılarda var bu evlilikte Allah yardımcısı olsun

offf ben de gezmeyi severim, eş sevmezse kötü olur ama ya.
bir de sanırım baya cimri.
bu konularda çok tavsiyem yok açıkçası, eşinizi canlandırmanın yollarını bulun.
bazı örneklerle de paranın harcanmak için olduğunu, gençlikte harcamanın da keyifli anılar bıraktığını anlatın diyebiliyorum sadece.

trafikte çileden çıkması konusu ise sanırım bir çok kişinin genel derdi.
ya benim eşim melek gibi adamdır, ama adamın 2. kimliği ortaya çıkıyor trafikte.
ben eskiden gerilirdim, artık basıyorum kahkahayı, geldi seninki diyorum eşime. sonra o da başlıyor gülmeye, geçiyor gerginliği.
kötü oluyor ama haklısınız kesinlikte kızmakta.

Bu arada eşimle ne zaman sorunları masaya yatırsak çok ağır kavgalar ediyoruz bu yüzden ona bu içimden geçenleri bir mektuba yazdım 2 sayfa dolu dolu. Cevap bile vermedi ... sadece Üzgün olduğunu soyledi

Ahh ah ne aceleniz vardi sizde kesin atama olayindan dolayi alel acele resmi nikah kiyan sonrada olaylarin akisina kendini kaptirip evlendikten sonra kucuk bir ilceye tanimadigi bir adamla tikilip kalan binlerce ogretmenden birisiniz. Aceleniz neydi ? Ya duzeltmek icin cok caba sarfedeceksiniz esinile birlikte, ki yillarca sevgili olup evlenenler bile bereber yasamadilarsa ilk yil ayni evde biraz zor oluyor siz hic tanimadan evlenmissiniz.
Esinize evliligin iki kisilik bir hayat oldugunu ve her iki tarafinda gorus begeni istek ve hassasiyetlerini dikkate almak gerektigini anlatin gerekirse il icin baska okula tayin isteyin. Ayni isyerinde cok itici olur hem adam evi ve isi ayiramiyormus madem. Belliki sinir kontrol problemide var bunuda bir duzeltmesi lazim. Kisacasi cok cok isiniz var.
Karsilikli sevgi varsa emek verebilecek ozveri varsa duzelir ama tek tarafli olmaz.

Merhaba kızlar. 2015 yılının nisan ayında evlendim. Eşimle 1 yıllik sevgiliydik. Severek evlendik anlayacağınız. Hani evliliğin ilk yılı zor diye duyuyrdm ben de çok zor ve mutsuz geçiriyorum. Eşimle hiç bir ortak noktamızin olmadığını maalesef evlilikte anladım . 1 tane bile ortak noktamız yok. Hangisinden başlıym bilmiyorum anlatsam belkide çok basit gelecek size ama benm icin 24 saatimi mahvetmek için yeterli .
Mesela ben yeni atandım sayılır ve daha önce hayatım sınavlara hazırlanmakta geçti hayatımı yasayamadigim için atandigindan zaman gezmek toz mak parami gönlünce harcamakti hayalim cnku çok fakir bir öğrencilik gecrdm. evlenmeden öncede 1 yıl gönlüme göre yasadm . Evlendikten sonra böyle olmadı. Küçük imkansizliklarla dolu bir ilçedeyz ve gezmek toz mak için il merkezine gitmemiz gerekiyor. Bu benim için çok önemli cnku burada hafta sonları çok bunalyrm ama eşim için bu çok gereksiz şeyler ona kalsa hep evde oturalim gezmek çok gereksiz . Ben tüm dünyayı gezmek gibi hayaller kurarken bulunduğum il merkezine bile gidemiyorum artık sebebi araba gaz yakiyor diye.
Sinema en sevdiğim şeylerden biri ama eşim gereksiz masraf olarak görüyor
Daldan dala atlicam ama eşimle aynı kurumda çalışıyoruz is yerinde aramızda en ufak bir anlaşmazlık olsa eve dönerken arabada sinirle dolup taşıyor bi kere yine aramızda bir soğukluk oldu yolda arabada bana bağırmaya başladı aniden fren yaptı o zaman çok korktum eve geldim çok agladm yanıma bile gelmedi sonra ona bu konuda hassas olmasını söyledim arabada korktuğumu söyledim geçen yine çok ufak bir bozulma oldu aramızda hemen başka bir şoför e sinirlendi bastı gaza o... diye başlayan bir küfür etti normalde böyle biri değil ve yine beni üzdü.
Arkadaşlar ben çok mutsuzm size içindekilern belki yüzde ikisini anlattım bir hısım la. Psikologa da gttm 4 seans ama ona da gtmyrm artık pek faydası olmadı.
Evlilikten mutlu değilim . Nikah yapmamizda aceleye geldi şimdi insanin 1 günde verdiği ani bir kararın bütün hayatına mal olduğunu düşünüyorum . Bosansam hayatım nasl olir kafam hep bunlarla dolu. Ne yapsam icinden çıkamıyorum . Bazen hepsi bu evlilik bir kabus olsa uyansam diyorum çok mutsuzum
Bence ailenle konuş bu durumu mutsuz olduğun birşeyi yürütmek zorunda değilsin,belliki eşin seni düşünmüyor kimse için hayatını mahfetmeye gerek yok ama konusulcak halledilcek birşey ise de evliliği sebebsiz yere bitirmeye gerek yok bir yuva kolay kurulmuyor, anladım ki gezmeyi tozmayı seven bir insansınız bende öyleyim, bizim belli günlerimiz var aksilik olmadığı dışında ogün bellirlediğimiz bir şeyi yaparız gerçi benim kızım olduğu için bazen elimiz kolumuz bağlanıyor ama onun da olacağı şeylere yöneliyoruz yani anlıycağın al karşına konuş bunaldığını anlat, gün belirlemeyi sun, daha iyi olur inşallah

neden yıkıcılar biliyormsun böyle mutsuz olup eşlerini aldatanlarla dolu çevremiz boşanmayı göze alamıyorlar ama onlara iki güzel söz söyleyen heriflere yaada evde gül gibi karılarını aşşağışayıp heycan için beş para etmeyn kaşarlarla günaha girmeyi mutsuzum gibi bahanelerle normalleştiriyorlar BOŞANIN BOŞANIN kimsenin hayatı mutsuz tüketilecek kadar değersiz değildir.
konu sahibine boşanın demiyorum mücadele edilmeli tamamen monotonluk sizi mutsuz kılan

Merhaba kızlar. 2015 yılının nisan ayında evlendim. Eşimle 1 yıllik sevgiliydik. Severek evlendik anlayacağınız. Hani evliliğin ilk yılı zor diye duyuyrdm ben de çok zor ve mutsuz geçiriyorum. Eşimle hiç bir ortak noktamızin olmadığını maalesef evlilikte anladım . 1 tane bile ortak noktamız yok. Hangisinden başlıym bilmiyorum anlatsam belkide çok basit gelecek size ama benm icin 24 saatimi mahvetmek için yeterli .
Mesela ben yeni atandım sayılır ve daha önce hayatım sınavlara hazırlanmakta geçti hayatımı yasayamadigim için atandigindan zaman gezmek toz mak parami gönlünce harcamakti hayalim cnku çok fakir bir öğrencilik gecrdm. evlenmeden öncede 1 yıl gönlüme göre yasadm . Evlendikten sonra böyle olmadı. Küçük imkansizliklarla dolu bir ilçedeyz ve gezmek toz mak için il merkezine gitmemiz gerekiyor. Bu benim için çok önemli cnku burada hafta sonları çok bunalyrm ama eşim için bu çok gereksiz şeyler ona kalsa hep evde oturalim gezmek çok gereksiz . Ben tüm dünyayı gezmek gibi hayaller kurarken bulunduğum il merkezine bile gidemiyorum artık sebebi araba gaz yakiyor diye.
Sinema en sevdiğim şeylerden biri ama eşim gereksiz masraf olarak görüyor
Daldan dala atlicam ama eşimle aynı kurumda çalışıyoruz is yerinde aramızda en ufak bir anlaşmazlık olsa eve dönerken arabada sinirle dolup taşıyor bi kere yine aramızda bir soğukluk oldu yolda arabada bana bağırmaya başladı aniden fren yaptı o zaman çok korktum eve geldim çok agladm yanıma bile gelmedi sonra ona bu konuda hassas olmasını söyledim arabada korktuğumu söyledim geçen yine çok ufak bir bozulma oldu aramızda hemen başka bir şoför e sinirlendi bastı gaza o... diye başlayan bir küfür etti normalde böyle biri değil ve yine beni üzdü.
Arkadaşlar ben çok mutsuzm size içindekilern belki yüzde ikisini anlattım bir hısım la. Psikologa da gttm 4 seans ama ona da gtmyrm artık pek faydası olmadı.
Evlilikten mutlu değilim . Nikah yapmamizda aceleye geldi şimdi insanin 1 günde verdiği ani bir kararın bütün hayatına mal olduğunu düşünüyorum . Bosansam hayatım nasl olir kafam hep bunlarla dolu. Ne yapsam icinden çıkamıyorum . Bazen hepsi bu evlilik bir kabus olsa uyansam diyorum çok mutsuzum
Arabınız otomatiğe çevrin ve tek başına kullanmaya başla.
Sonra hafta sonu istediğin aktiveteyi yap, arkadaşlar edin, bekarmış gibi havanı al keyfine bak.
Bir süre sonra kıskanıp dahil olmaya çalışacaktır. Yok yalnız kalırsan da bak bakalım onunla sadece evdeki paylaşımın sana yetiyor mu? Eğer evde uyumlu, mutlu bir çiftseniz her sosyal aktivitene dahil olmasa da sorun değil, ama seni kısıtlayıp yapamazsın, gidemezsinlerle mutsuz ederse o zaman artı eksilerini tartıp bir karar alırsın.

Merhaba, bence bosanip bosanmama kararini kendin ver. Adamin artilarini eksilerini tart. Artilari sana yetecekse devam et. Ama unutmaki paraniz olsa dahi bu tarzi cok degismeyecek. Kendi meslegi olan bir kizsin, kimseye ihtiyacin yok. Ailene de hic sorma. Onlar farkli bir jenerasyon. Toplum da zaman da degisti. Sunu da tabi unutma, ankara'dan cikip hickimseyi tanimadigin kucuk bir sehre gelmissin, bu da mutlaka seni bunaltiyordur. Bunalip kafanda bagzi seyleri buyutecegine kendine ozel ugraslar hobiler bul. Bransin ne bilmiyorum ama ozel dersler ver, gitar calmayi ogren...
Ben 16 yillik evliyim, kocamla benim de hicbir ortak yanimiz yok, ama artilari agir basiyor, bana hayatinda bir cicek almadi hic romantik degil ama ornegin aldigimiz evi yazligi hep benim uzerime yapti. Ne kadar para istesem fazlasiyla verir ve ben cikarken onu cimri diye biliyordum, bir kolayi zor ismarlardi.

Neden bu kadar yıkıcısınız. Boşanmak isteseydi zaten buraya yazmazdı.
Benim gozumde kurtarilabilir bir evlilik olsa idi bosanma kelimesini asla kullanmazdim. Dogrulari soylemek ne zaman yıkıcılık olmus. Ben fikrimi soyledim kimse kusura bakmasin. Bosanip bosanmamak da elbette ki konu sahibine kalmış.

eviliğin hele bir yıl olsun bizimki bir seneden sonra düzelmeye başladı ancaaa uyumu yakaladık acele etme biraz daha sabret bu aradada eşinin dilini huyunu suyunu çözmeye bak uygun zaman ve ortamda onunla sorunlarınızı konuşun bunlar zaman ister cnm

Back
X