Evlilikten çok bunaldım

açıkcası ne yapılabilir bilemedim. bigün sakince ama hiç bağrmadan konuş eşinle. sıkıldığını gezmek istediğini vs. ona göre burda bidaha yaz bakalım

senınle herseyımız aynı bende esımle aynı yerde calısıyorum
valla keske aynı sehırde olsak senle dertlesırdık
bende cok daraldım kacıslardayım
esımıde kopruyu gecene kadar razıydı
ama hayatta ınsan bıtek kendını dusunecek kımseden hayır yok su dunyada

ne guzel duygular içerisindesiniz, bende hiç beceremiyrm . masallah diyim

Sağolasın sevgiliyken çok problemli bi ilişkimiz vardı be zaman ben sevdigimi ve onunla olan hayatımı olduğu gibi kabullenip başka hayatlarla ya da dizide filmlerde gorduklerimle kıyaslamayı bıraktım o zamandan beri ne kadar mutlu bir ilişkiye sahip olduğumu farkettim, gerçekten karşındakini olduğu gibi kabullenmek faydalı oluyor

Ben evlenmeden önceki hayatımla evlilikten sonraki hayatımi da iki farklı hayat olarak kabul edip kıyaslama yapmıyorum

Benim gozumde kurtarilabilir bir evlilik olsa idi bosanma kelimesini asla kullanmazdim. Dogrulari soylemek ne zaman yıkıcılık olmus. Ben fikrimi soyledim kimse kusura bakmasin. Bosanip bosanmamak da elbette ki konu sahibine kalmış.

Ama bu şekilde insanları daha da çok soğutuyosunuz bence

neden yıkıcılar biliyormsun böyle mutsuz olup eşlerini aldatanlarla dolu çevremiz boşanmayı göze alamıyorlar ama onlara iki güzel söz söyleyen heriflere yaada evde gül gibi karılarını aşşağışayıp heycan için beş para etmeyn kaşarlarla günaha girmeyi mutsuzum gibi bahanelerle normalleştiriyorlar BOŞANIN BOŞANIN kimsenin hayatı mutsuz tüketilecek kadar değersiz değildir.
konu sahibine boşanın demiyorum mücadele edilmeli tamamen monotonluk sizi mutsuz kılan

Kişilik meselesi. Vicdanı olan kişilik sahibi olan insan zaten böyle bişey yapmaz. Ama bu kadar kolay nasıl boşanın denilebilir bu kadar kolay mı yani. Bekara karı boşa demesi kolay. Kimin evliliği dört dörtlük kim bişeylere sabretmeden meyvesini yiyor ? Sabır sabır ..

Omg omg kapadokyadaki otele bayıldım yahu! Bookingde en düşük fiyat 411 tl diyor ama nasıl uygun fiyat bu :KK43:

Biz üç buçuk yıl önce bir gecesi 210 a kalmıştık canım kahvaltı dahil..
O lüks odalar için bana gayet uygun gelmişti :)

Kişilik meselesi. Vicdanı olan kişilik sahibi olan insan zaten böyle bişey yapmaz. Ama bu kadar kolay nasıl boşanın denilebilir bu kadar kolay mı yani. Bekara karı boşa demesi kolay. Kimin evliliği dört dörtlük kim bişeylere sabretmeden meyvesini yiyor ? Sabır sabır ..
Yazdigim yorumu tekrar okumanizi tavsiye ediyorum. Ben bosan demedim ayrica desem de ben dedim diye bosanacak degil ya, bosanmak dunyanin sonu degil dedim. Siz bosanmanin dunyanin sonu oldugunu mu dusunuyorsunuz yoksa?

Yazdigim yorumu tekrar okumanizi tavsiye ediyorum. Ben bosan demedim ayrica desem de ben dedim diye bosanacak degil ya, bosanmak dunyanin sonu degil dedim. Siz bosanmanin dunyanin sonu oldugunu mu dusunuyorsunuz yoksa?

Hayır ben zaten boşan diyen bayana hitaben yazdım bi çoğunu. Boşanmanın dünyanın sonu olduğunu da düşünmüyorum.Evlenmek kadar boşanmak da gayet doğal ben mücadele edilmemesinin doğru olmadığını düşünüyorum

Nden genelde yeni evliler bende dahil böyle sorunları yaşıyorlar.nden böyle oluyor diye düşünmekten kafayı yicem.erkekler evleninceye kadar çok iyiler evlenince sonunda aldım artk, benim karım oldu kimse karışamaz diye düşünüp büyük bi rahatlık yaşıyorlar demekki

Ben eşime diyorum yemeğe götürsene beni diyorum. Bana verdigi cevap, aç mi kaldın diyor yaa. Bu adama ben ne yapayım? Erkeklerle uğraşmak gerçekten çok zor.

Ben eşime diyorum yemeğe götürsene beni diyorum. Bana verdigi cevap, aç mi kaldın diyor yaa. Bu adama ben ne yapayım? Erkeklerle uğraşmak gerçekten çok zor.
Hepsi simartilmis erkek cocugu. Ben de bana cicek al dedigim de, ne yapacaksin cicegi, ne ise yarar diyor .

Bende bunaldim bende bekarlik sultanlikmis ama en guzel yani da dunyalar tatlisi bi evlada sahip olmam butun sikintimi aliyo iyi ki var

Eşiniz evlenmeden önce neler yapardınız.Hep mi böyleydi...Evlendikten sonramı cimrileşti?

Merhaba kızlar. 2015 yılının nisan ayında evlendim. Eşimle 1 yıllik sevgiliydik. Severek evlendik anlayacağınız. Hani evliliğin ilk yılı zor diye duyuyrdm ben de çok zor ve mutsuz geçiriyorum. Eşimle hiç bir ortak noktamızin olmadığını maalesef evlilikte anladım . 1 tane bile ortak noktamız yok. Hangisinden başlıym bilmiyorum anlatsam belkide çok basit gelecek size ama benm icin 24 saatimi mahvetmek için yeterli .
Mesela ben yeni atandım sayılır ve daha önce hayatım sınavlara hazırlanmakta geçti hayatımı yasayamadigim için atandigindan zaman gezmek toz mak parami gönlünce harcamakti hayalim cnku çok fakir bir öğrencilik gecrdm. evlenmeden öncede 1 yıl gönlüme göre yasadm . Evlendikten sonra böyle olmadı. Küçük imkansizliklarla dolu bir ilçedeyz ve gezmek toz mak için il merkezine gitmemiz gerekiyor. Bu benim için çok önemli cnku burada hafta sonları çok bunalyrm ama eşim için bu çok gereksiz şeyler ona kalsa hep evde oturalim gezmek çok gereksiz . Ben tüm dünyayı gezmek gibi hayaller kurarken bulunduğum il merkezine bile gidemiyorum artık sebebi araba gaz yakiyor diye.
Sinema en sevdiğim şeylerden biri ama eşim gereksiz masraf olarak görüyor
Daldan dala atlicam ama eşimle aynı kurumda çalışıyoruz is yerinde aramızda en ufak bir anlaşmazlık olsa eve dönerken arabada sinirle dolup taşıyor bi kere yine aramızda bir soğukluk oldu yolda arabada bana bağırmaya başladı aniden fren yaptı o zaman çok korktum eve geldim çok agladm yanıma bile gelmedi sonra ona bu konuda hassas olmasını söyledim arabada korktuğumu söyledim geçen yine çok ufak bir bozulma oldu aramızda hemen başka bir şoför e sinirlendi bastı gaza o... diye başlayan bir küfür etti normalde böyle biri değil ve yine beni üzdü.
Arkadaşlar ben çok mutsuzm size içindekilern belki yüzde ikisini anlattım bir hısım la. Psikologa da gttm 4 seans ama ona da gtmyrm artık pek faydası olmadı.
Evlilikten mutlu değilim . Nikah yapmamizda aceleye geldi şimdi insanin 1 günde verdiği ani bir kararın bütün hayatına mal olduğunu düşünüyorum . Bosansam hayatım nasl olir kafam hep bunlarla dolu. Ne yapsam icinden çıkamıyorum . Bazen hepsi bu evlilik bir kabus olsa uyansam diyorum çok mutsuzum

Sizin psikologluk bir durumunuz yok bence tamamen yanlış evlilik yapmışsınız.Hayata bakışınızın,zevklerinizin,beklentilerinizin farklı olduğu bir adamla evli olduğunuz için doğal olarak mutsuzsunuz.Ben olsam bende mutsuz olurdum.

Şimdi buraya gelip "dövmüyor,sövmüyor,aldatmıyor" ne istiyorsun diyenler çıkacaktır.Onlar zaten olmaması gerekenler.Evlilikte birer lütuf ya da pozitif ayrıntı değiller.biz şuanda olması gerekenleri konuşuyoruz.

Kişilik meselesi. Vicdanı olan kişilik sahibi olan insan zaten böyle bişey yapmaz. Ama bu kadar kolay nasıl boşanın denilebilir bu kadar kolay mı yani. Bekara karı boşa demesi kolay. Kimin evliliği dört dörtlük kim bişeylere sabretmeden meyvesini yiyor ? Sabır sabır ..[/QUO

ben evliyim aynı zamanda boşanmış aileden yetişmeyim annem babamı 17 yıl çekmiş ömrü gitmiş kadının okadar üzülüyorumki hayatlarını heba edenlere eşleri değişir diye bekliyolar boşuna dememişler can çıkmadan huy çıkmaz benim eşimde 4*4 lük değil bende değilimki ondanda öle olmasını bekliyim ama ben kabullendim bardağa dolu tarafından bakarak yaşıyorum ama huzurluyum diyebiliyorum aklımda soru işaretleri acabalar yok
eşimde çok kızıyor hemn hekerse hemen boşan diyorsun kolay değil öle diye ben lafımın arkasındayım mutsuzsan boşanacaksın tabi bazılarının totosuna rahatlık batıyor onlara lafım yok hiç bi evlilik mükemmel olamaz zaten ota boka dert diyolar

ben evliyim aynı zamanda boşanmış aileden yetişmeyim annem babamı 17 yıl çekmiş ömrü gitmiş kadının okadar üzülüyorumki hayatlarını heba edenlere eşleri değişir diye bekliyolar boşuna dememişler can çıkmadan huy çıkmaz benim eşimde 4*4 lük değil bende değilimki ondanda öle olmasını bekliyim ama ben kabullendim bardağa dolu tarafından bakarak yaşıyorum ama huzurluyum diyebiliyorum aklımda soru işaretleri acabalar yok
eşimde çok kızıyor hemn hekerse hemen boşan diyorsun kolay değil öle diye ben lafımın arkasındayım mutsuzsan boşanacaksın tabi bazılarının totosuna rahatlık batıyor onlara lafım yok hiç bi evlilik mükemmel olamaz zaten ota boka dert diyolar

Aynen öyle. Benim de hayatım berbattı belki de o yüzden bu kadar kolaya kaçmanıza kızmış olabilirim. Benimde annemle babam ayrıydı. Babayla bu yaşıma kadar 2 ay ancak görüşmüşümdür. Canım annemi de 11 yaşında kaybettim. Yurtta büyüdüm çok sıkıntı çektim. Yani ben hayatla çok mücadele ettim. Annemle baba birleşti 2 3 kere. En son birleşmelerinde annem vefat etti. Buna sebep olan da oydu. Dayak küfür haddi hesabı yoktu.Keşke boşansaydı daha iyiydi. Bende kötü olsan da dur demiyorum ama bi şuna bakın bide bu meseleye bakın

tatlım evt sende zor bi hayat yaşamısın biz şansız doğnşardanızda dmek istemiyorum biz dahada güçlüyüz diyorum zayıf pasif ufacık olayları kaldıramayıp dertlenen güçsüz insanlrı gördükçe şuara çevrem eşini aldatanlarla dolu ve inan hepsinin çok büyük sıkıntıları yok sadece eşleriyle uyumlu değiller hani kişiler iyi olsada o kapak o tencerey uymadımı su sızdırırya o misal hemn hemen hepsi başkalrında buluyorlar huzuru ilgiyii bende bunu kabullenemiyorum ya hakıyla bu evliliği yürüt yada bitir

Back
X