- Konu Sahibi handemiray
-
Benim eşim sürekli darliyordu beni evlenmek için bunalmıştım bir ara sonra baktım çenesi kapanmayacak teklifini kabul ettim. Ben evlilik bahsini sürekli açıp karşı tarafı bunaltmamaktan yanayım.merhabalar ilişkim yeni bitti bu konuda hala kendimi düzeltmeye çalıştığım şeyler var sizlerin değerli yorumları sayesinde öfke kontrolü üzerinde çalışıyorum şuan mesela
kafamı karıştıran bir diğer konu evlilik bahsi. İlişkimde evlilik istediğimi en başından söylemiştim o da kabul etmişti fakat 8 ay sonra aceleci buldu beni terk etti falan
soruma gelecek olursam evlilik bahsini ilişkide açan taraf olmamak mı daha doğru? yoksa isteklerimizi net bir şekilde belirtmemizde yarar mı var? evlilik meraklısı gibi görünmiyim derken evlilik olmadan vakit geçirmeye müsait ilişkiden ve karşıdakinden birşey talep etmeyen kadın durumuna mı düşerim? bu iki fikir arasında sürekli gidip geliyorum. Bazen de diyorum ki of hande bunlar ufak ayrıntılar kafayı yedin düşüne düşüne bu iş kısmet olacağı varsa karşıdaki yeterince isterse nası davranırsan davran hiç farketmez herşey olacağına varır diyorum.
Özellikle evli arkadaşlardan yorum bekliyorum hatırlamaya çalışın lütfen siz nasıl davranmıştınız.
Evlilik meraklısı olmak kötü bişey mi ? Boş boş gezip tozmaktan bin kat iyidir. Şahsen ben eşimi tanıdığım günden beri bekar geçen her günüme aciyorum. Keşke daha önce tanissaydik daha önce evlenseydik diyorum. Bu konuda eşimle hemfikiriz tabi. Evlilik çok güzel. Niyetinizde varsa söyleyin çekinmeyin. Sonu olmayan ilişkiye boşa emek harcamayın.
Siz beni tanıyor musunuz ki sizin gibiler diyerek bir genellemenin içine koyuyorsunuz. Elbette ki tanıyacak tanımadan evlenilir mi? Siz konu sahibinin derdini anlamamissiniz . Konuyu tekrar anlamaya çalışarak okuyun . Böyle okuduğunuzu anlamadan ona buna saldırmayin.boş boş gezmek değil karşındaki insanı tanımak uyuma bakmak sizin gibiler evliliği başarı olarak gördüğü için bu kadar şiddet ve geçimsizlik yüksek evliliklerde bilip bilmeden elin adamıyla evlenip sonra kocam değişti diye ağlıyorlar.
benden bahsediyorevlilik olmadan vakit geçirmeye müsait ilişkiden ve karşıdakinden birşey talep etmeyen kadın
bu düşünce doğru ve yerindebu iş kısmet olacağı varsa karşıdaki yeterince isterse nası davranırsan davran hiç farketmez herşey olacağına varır diyorum.
böyle düşünmek çok daha rahatlatıcı. ya şöyle yaptım bundan oldu böyle yapsaydım bilmem ne diye düşünüp durmak insanı o kadar yoruyor ki çok yoruldum çok. gülemiyorum bile ne zamandır sürekli düşünüyorum. buraya sorma sevebim de bu. neyi yanlış yaptım diye aramaktan çok bunaldımbu düşünce doğru ve yerinde
hiç kendinizde hata aramayın, evlenecek insan vakit kaybetmeden o konulara giriyor zaten,böyle düşünmek çok daha rahatlatıcı. ya şöyle yaptım bundan oldu böyle yapsaydım bilmem ne diye düşünüp durmak insanı o kadar yoruyor ki çok yoruldum çok. gülemiyorum bile ne zamandır sürekli düşünüyorum. buraya sorma sevebim de bu. neyi yanlış yaptım diye aramaktan çok bunaldım
ozaman ben yanlış yaptım diye düşünmem saçma. biz tanıştıktan 2 ay sonra çıkmaya başladık ve evlilik konusu hiç açılmamıştı. çıkmaya başladıktan 2 ay sonra falan ben isteğimi belirttim. ama acele ettiğime inanmaya başladım düşününceEsimle zaten evlenme amaçlı görüşüyorduk. Tanıştıktan bir ay sonra evlenme konusu açılmıştı. Erkek arkadaşınızın gidesi varmış ki gitmiş
çok teşekkür ederim burası sayesinde toparladım zaten ilk günler çok kötüydümhiç kendinizde hata aramayın, evlenecek insan vakit kaybetmeden o konulara giriyor zaten,
kısmette varsa her şekilde olur
o zaman adamı ben kaçırmış olamam ayrılmanın bahanesini bulmuşturHesap kitapla ilerlenen gonul isi olmaz. Akisina birakacaksiniz.
O kadar cok parametre var ki bu ikili iliskilerde. Valla dogal ol, icinden evlilik geciyorsa de, olmuyorsa zaten olmuyor. Ben daha 2.hafta bile degildi, evlenme niyetin yoksa git, oynama hayallerimle demistim. Neticesi evlilik olmayip ayrilabilirdik de, ama en azindan o samimiyeti hissetmek ayri bir guven olusturuyor, yani tabi sadece kendi adima konusuyorum.merhabalar ilişkim yeni bitti bu konuda hala kendimi düzeltmeye çalıştığım şeyler var sizlerin değerli yorumları sayesinde öfke kontrolü üzerinde çalışıyorum şuan mesela
kafamı karıştıran bir diğer konu evlilik bahsi. İlişkimde evlilik istediğimi en başından söylemiştim o da kabul etmişti fakat 8 ay sonra aceleci buldu beni terk etti falan
soruma gelecek olursam evlilik bahsini ilişkide açan taraf olmamak mı daha doğru? yoksa isteklerimizi net bir şekilde belirtmemizde yarar mı var? evlilik meraklısı gibi görünmiyim derken evlilik olmadan vakit geçirmeye müsait ilişkiden ve karşıdakinden birşey talep etmeyen kadın durumuna mı düşerim? bu iki fikir arasında sürekli gidip geliyorum. Bazen de diyorum ki of hande bunlar ufak ayrıntılar kafayı yedin düşüne düşüne bu iş kısmet olacağı varsa karşıdaki yeterince isterse nası davranırsan davran hiç farketmez herşey olacağına varır diyorum.
Özellikle evli arkadaşlardan yorum bekliyorum hatırlamaya çalışın lütfen siz nasıl davranmıştınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?