Kaç gündür buralara bakınıyorum allahım ne evlilikler.Etrafimdakiler ise berbat vaziyette sırf evlilik için evli.Bunca zamandır ailemin evlilik baskısına baş kaldırıp evlenmedigim icin allah şükür ediyom yahu.
Cidden çok merak ediyorum.Eninde sonunda rutine baglayacak monoton olacak bir seyi insan neden yapar?Su an bakınca evlilik kötü bir sey gibi geliyor bana.Aile olmak zor iş herkes beceremez ki oyle olmayı.Iki cocuk olunca bir koca bir kadın <==formül bu mu yani?
Ay cok sinirliyim suan.Kardeş belledigim muhendis kuzenim var.inanılmaz bilgili ve okumaya meraklı ve genelde etrafindaki erkekler onun bilgisini zekasini kendine yediremiyor .Ailesi onu bi uzaktan akraba ile evlendirmeye calisiyor cocuk ortaokul mezunu ve aşırı geri kafalı.Hal oyle olunca kuzenim kendini baskı altinda hissediyor ve evliligi care olarak gormeye basladi .Bu dün bi cocukla görüştü bi arkadaş vasıtası ile konuştular ettiler.Cocukta eczacı .Cocugun dediği şu
"Evlenirsek maaş kartın bende olur.Ben sana lazım oldugunda veririm."
Ya Has....r ordan.Daha ilk bulusmada söylediğine bak hele okumuş etmiş adam güya.
Işin kötüsü kuzenim sıcak bakıyordu ilk başta
Ya sen manyak mısın sen deli misin Alaz diye diye vazgeçti kız en son.Bu gidişle o akraba ile evlendirecekleeÇocuğun düzgün işi bile yok kuzenim ise kadrolu mühendis.
Ayyy konu çok dağıldı bu ülkenin kadınlarının %60 baskılar sonucu evleniyor/evlenme zorunluluğu hissediyor ya
erkekler de ıyıce tembel oldu.Eskı erkek yapısı yokKaç gündür buralara bakınıyorum allahım ne evlilikler.Etrafimdakiler ise berbat vaziyette sırf evlilik için evli.Bunca zamandır ailemin evlilik baskısına baş kaldırıp evlenmedigim icin allah şükür ediyom yahu.
Cidden çok merak ediyorum.Eninde sonunda rutine baglayacak monoton olacak bir seyi insan neden yapar?Su an bakınca evlilik kötü bir sey gibi geliyor bana.Aile olmak zor iş herkes beceremez ki oyle olmayı.Iki cocuk olunca bir koca bir kadın <==formül bu mu yani?
Ay cok sinirliyim suan.Kardeş belledigim muhendis kuzenim var.inanılmaz bilgili ve okumaya meraklı ve genelde etrafindaki erkekler onun bilgisini zekasini kendine yediremiyor .Ailesi onu bi uzaktan akraba ile evlendirmeye calisiyor cocuk ortaokul mezunu ve aşırı geri kafalı.Hal oyle olunca kuzenim kendini baskı altinda hissediyor ve evliligi care olarak gormeye basladi .Bu dün bi cocukla görüştü bi arkadaş vasıtası ile konuştular ettiler.Cocukta eczacı .Cocugun dediği şu
Ya Has....r ordan.Daha ilk bulusmada söylediğine bak hele okumuş etmiş adam güya.
Ya sen manyak mısın sen deli misin Alaz diye diye vazgeçti kız en son.Bu gidişle o akraba ile evlendirecekleeÇocuğun düzgün işi bile yok kuzenim ise kadrolu mühendis.
Ayyy konu çok dağıldı bu ülkenin kadınlarının %60 baskılar sonucu evleniyor/evlenme zorunluluğu hissediyor ya
Kuzenimin ailesi aşırı muhafazakar tutucu ve evet malesef ailesine hayatta söz geciremez kaldiki baska eve çıksın.Kız ıtü muhendisligi tutturdu aile yollamadi ya memlekette okursun ya okulu unut diye.Allahtan muhendislige yolladilar ona bile sıcak bakmiyorlardi.
Kuzenimin ailesi aşırı muhafazakar tutucu ve evet malesef ailesine hayatta söz geciremez kaldiki baska eve çıksın.Kız ıtü muhendisligi tutturdu aile yollamadi ya memlekette okursun ya okulu unut diye.Allahtan muhendislige yolladilar ona bile sıcak bakmiyorlardi.
adı üstünde burası bir derdim var bölümü insanlar dertlerini anlatıyorlar.her evlilik böyle olsa evli insan kalmaz dünyada.kuzeniniz örneğinde de adam baştan belli etmiş kendini zaten o razı geliyorsa kendi bilir.vazgeçmeklede en iyisini yapmış.evlilikte bütçeler bir olmalı ama adam eşinin maaşına göre kendi keyfine göre düşüncesiz alışveriş yaparsa bende olsam kuruş koklatmam.ya adam tutumlu olucak ya kadın.kısacası bu harcama konusu kişiye göre değişir.Kaç gündür buralara bakınıyorum allahım ne evlilikler.Etrafimdakiler ise berbat vaziyette sırf evlilik için evli.Bunca zamandır ailemin evlilik baskısına baş kaldırıp evlenmedigim icin allah şükür ediyom yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?