Evlilikten korkan erkek..!

hande00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
41
1
36
İzmir
slm arkadaşlar ( 2.5 sene boyunca süren bi ilişkimiz oldu ve hiç ayrılmamıştık ve hiç bitti lafı geçmedi aramızda son dönemlerde çok kavga ediyorduk ama enuzun konuşmamamız 10 gün sürmüştü oda bikere.. sonra ufak bi tartışma çıktı aramızda ve sana olan aşkım hala ik günkü gibi ama bitti aşkım hoşçakal seni çok seviyorum dedi ( karşısına çıktım söliceğimi söledim ve ayrılalı şuan tam 2 ay oldu hiç aramadım sormadım mesaj atmadım ilk zamanlar annesinden benimle ilgili haber alıyodu onuda kestim şuan benden haber alamıyor yani.. ilk zamanlar neden böle bişey yaptım bilmiyorum onu çok seviyorum çok değer veriyorum derken şimdi evlilikten korkuyorum bu handeyli ilgili bişey değil çünkü ben handeyi çok seviyorum ve kimse onun gibi olamaz demiş ama dediğim gibi ayrıldıktan sonra ne ben ne o hiç konuşmadık hiç mesajlaşmadık o oğlak burcu bende koç burcuyum kızlar lütfen yardım edin bana bizim ilişkimiz bölemi biticekti yani :'((

cevap vereydiniz eyiydi ( evli ablalarım yaa sizde cevap verebilirsiniz hani kocanız falan evlilikten korkmuşmuydu

Bi bahaneyle ayrılmıs ama aradıgını bulamamıs size dönmüs bence erkek arkadasınız.
Cogu erkek evlenmekten korkar ama sizi bu yüzden bırakıp gittiyse oturun bi düşünün bence.

Bi bahaneyle ayrılmıs ama aradıgını bulamamıs size dönmüs bence erkek arkadasınız.
Cogu erkek evlenmekten korkar ama sizi bu yüzden bırakıp gittiyse oturun bi düşünün bence.

geri dönmedi ki hala kararında ısrarlı yani ikimizinde annesi ve babası ayrı zaten oda ben handeyi üzmekten korkuyorum ailelerimizde yaşadığımız şeyleri kendi evliliğimizde yaşamaktan korkuyorum demiş

geri dönmedi ki hala kararında ısrarlı yani ikimizinde annesi ve babası ayrı zaten oda ben handeyi üzmekten korkuyorum ailelerimizde yaşadığımız şeyleri kendi evliliğimizde yaşamaktan korkuyorum demiş

Erkek arkadasınız demekki zamanında ailesiyle sorun yaşamış, korkması gayet normal. O aramadan siz aramayın bence, onun sizi kaybettiğini anlaması lazım umarım geri döner..

Erkek arkadasınız demekki zamanında ailesiyle sorun yaşamış, korkması gayet normal. O aramadan siz aramayın bence, onun sizi kaybettiğini anlaması lazım umarım geri döner..

Evet bende suan oyle yapiorum ( ama korkuyorum ya geri gelmezse diye cunku ben onu cok seviyorum onunda bni sevdigini biliyorum zateb ondan aldiim haberlere gore ben onu cok seviyorum ona cok deger veriyorum demeden konum kapanmiyomus zaten pek konusan bi tip degildi o bu kadar konusmasi bile bi muuze diyebilirim kendi ozeli hakkinda yani ((

Seven bi insan neden bırakır ki durduk yere, evlendiğinizde de en ufak bi tartısmanızda bırakır gider o zaman bu adam şimdiden böyleyse.

Seven bi insan neden bırakır ki durduk yere, evlendiğinizde de en ufak bi tartısmanızda bırakır gider o zaman bu adam şimdiden böyleyse.

Dediim gibi 2.5 yildir ilk defa bitti lafi gecti aramizda daha onceden ne o ne ben ne kadar kavga etsekte hic bitirmemistik o simdi bole bi karar verdi ve bende hic tepki yok zaten soktan mi bole bilmiyorum ( su son donemlerde eski faceini acip beni kontrol edip tekrar donduruyo 3-4 defa yapti bunu cunku ben, benden haber alabilecegi butun yollari kapadim (

Erkek arkadaşın kaç yaşında acaba. Bende böyle bir sorun yaşamıştım erkek arkadaşımla onun yüzünden ayrıldı kaç defa benimle ama yinede dayanamadı geri döndü onun korkmasının sebebi de daha önce bir evlilik yaşamış olması ve evliliğinde çok sorun yaşadığı için yine aynı şeyleri yaşamasından korkmuştu.Seni gerçekten seviyorsa yine sana geri dönecektir bekle eğer geri dönmezse de zaten yapacak bir şey kalmamıştır.

Biz baya genciz o 22 yasinda ben 21 yasindayim ve soyle bisey var bize ne zaman evleniceksiniz diye sorduklarinda daha 5 sene falan var diye cevap verirdim benim okulum onunda askerligi var derdim ve oda bunu hep bilirdi yani ben bitti yazdigini gorunce resmen sok oldum ve hic isekilde ustune gitmedim ve kendimi alcalticak hicbisey yapmadim ( bana bep kendi diyodu bana evliligi dusundurebilecek tek kisisin diyodu yani ve ikimizde ole hoyrat yasamadik iliskimizi ben universiteye gidiyorum suan ve hep beni desteklemistir bu konuda onunda yasi genc olmasina ragmen kendi isi var dediim gibi son zamanlarda cok tartisiyoduk ama ben bitebilecegini hic dusunmemistim onu surekli sıkbogaz eden bi tipte degilim zaten o kendide solemis yani handeyle ilgili bi sorun yok onun gibi kimse olamaz bu dunyada en cok deger verdigim insan diye ama iki ay oldu ayrilali tam olarak ama hic aramadi hic mesaj atmadi yani ve ben geri gelmesini cok istiyorum sizce geri donermi dersiniz (((

bide oğlak burcu bu huysuz sinir aksi ama içi yumuşacık oğlak burcu olupta gittikten sonra geri gelen sevgilileriniz oldumu onuda çok merak ediyorum yani

Selam hande aşk hikayenin sonunu merak ettim döndü mü acaba mutlu son mu?Yıl oldu 2019 aynısı yaşıyorum cevaplarsan sevinirim :)

Evlilikten korkan erkek yoktur başkasını bulan veya kızdan sıkılmış erkek vardır, hoşçakal aşkım falan eski türk filmlerinden bulmuş salla gitsin

Evlilikten korkan erkek yoktur başkasını bulan veya kızdan sıkılmış erkek vardır, hoşçakal aşkım falan eski türk filmlerinden bulmuş salla gitsin
aynen katılıyorum. Ayrıca daha çok gençsiniz. Neden evlenmek istiyorsunuz? Eğitiminiz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…