Evlilikten korkan var mı ?

bende korkuyorum artık ....kk da okudugum güzel seyler okudugumda(esleri ilgili güzel sözler söyleyenler uyumlu olnalar vs) umutlanıyorum ama kötü seyler okudugumda da (aldatma kötü sözler aşagılamalar kaynana vs)hayır diyorum kesinlikle evlenmeeycem...hep dua ediyorum allahım bana ve tüm bekarlar hayırlısıyla mutlu olabilecekleri eşler çıkar diye.

benim hayatımda istediğim hersey oldu... okul - meslek olmak istediğim yerdeyim su an.. ama hep derdim ki insan hayatı 4 4lük olmaz yaa ben kesin evlenince mutsuz olcam derdim... nitekim sonada evlendim... melek gibi bir kaynanam var ve en yakın arkadasım benim artık o hiç bir sey düsündüğüm gibi olmadı... iyi ki de evlenmisim ... esimi ve ailesini çok seviyorum

ben bu yaz nişanlandım evlenmeme daha 2 yıl gibi bir süre var, ama korkularım şimdiden başladı.. birincisi yaşım 21 ve acaba erken mi evlilik için diye düşünüyorum, gerçi iki yıl sonra 23 olacağım. nişanlım benden 9 yaş büyük fakat yaş farkı sorun yaratmıyor hiçbir sıkıntımız yok birbirimizi çok seviyoruz ve iyi anlaşıyoruz. zaten ailelerimiz birbirleriyle yıllardır görüşüyor aile açısından da sıkıntımız yok. benim korkum yaşım evlilik için ufak olur mu düşüncesi ve üniversiteyi bitirir bitirmez evlenmek..bekarken çalışıp kendi paramı kazanmadan..

Ben de korkuyorum açıkçası, hiç kendimi hazır hissetmiyorum zaten çocuk da istemeyen birisiyim.Sevglim ise evlenmek hele ki çocuk yapmayı çok istiyor. Üstü kapalı da olsa her şekilde dile getiriyor. Bunu da evlilik korkusundan kaybetcez galiba. Anacım çok mu evcimen anaç görüntüm var ki her gelen senden çocuğum olsun, evimin kadını ol naraları atıyor.

Birde çevremde hiç öyle özenilesi evliliği olan yok. Herkes mutluluğu oynuyor. Dışardan ne kadar mutlular dediklerim bir anlatmaya başlıyor ki düşman başına. En son teyzemin kızının evliliğini, ailecek kızı nasıl kandırdıklarını, evlendikten sonra başına gelenleri ve daha düğün gecesi annem yaktı başımı diye ağlamasını gördükten sonra çok zor evlenmem.

Son düzenleme:

Mutluluğun daim olsun da bu konuda ne erıyorsun sen bakıyım ha!! En azından nasıl olduğuna dair ipuçları falan ver bari uğramışken topiğe.

Normalmiş demek ki hissettiklerim..
Çok ama çok sevdiğim bir sevgilim, fazlasıyla yolunda giden bir ilişkim var... Onunla evlenmeyi, sonsuza kadar hep yanında olmayı da çok istiyorum ama evlilikten çoookkk korkuyorummm... Bariz bir neden de yok ki ortada, şundan istemiyorum diyebileyim... Bir sürü küçük küçük sebepler bir araya geliyor belki de :S

merhaba kızlar nışanlıyım ve evlilikten çok korkuyorum ne olcak alaşabilcekmiyiz geçine bilcekmiyiz nasıl bi yuvamız olcak ooooooo çok şey var yaaa püffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…