Evlilikten korkuyorum

ah bu stresssss:ssz: birgün kalpten götürecek diye korkuyorum işler ciddiye binince insan kendini düşünmekten alıkoyamıyor :ssz: bende nişanlıyım ekimde düğünümüz olacak:nazar: düşünüyorum bu hazırlık aşamaları bizide yıpratırmı diye :ssz: yıpratmaz inşallah.. Yaş geçtikçe insan dahamı çok stres yapıyor bilemiyorumki :ssz: Streste,sıkıntıda olsa seviyorum nişanlımı:16: yok yok bişeycikler olmaz inşallah Rabbim gönlünüze göre versin sevgili hanımlar:34: rahatladım birazcık ne kadar cok stres yapmışım bennn:1:[/QUOT

sana katılıyorum gerçekten yaş ilerledikçe insan herşeyin ayrıntısına takılıyor öylemi olsun böylemi olsun falan herşeyi kendine sorun edip daha sonrada stres oluyor allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin

hiiiiiiç korkma bence zaten 5,5 yıldır tanıyosun ve birşey olacaksa önüne geçilmiyor oluyor bunlar güzel heyecanlar tadını çıkarmaya bak bence.Ben eşimle toplam nişan falan 1 yıl çıktık evlendik kısmet şans inşallah istediğin gibi olur herşey dua et ve korkma :34::34::34:

Back