- 25 Mayıs 2015
- 944
- 591
- 103
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Sinek küçüktür,mide bulandırır hesabı.Merhaba hanımlar ben bir yıllık evliyim eşimle biraz hızlıca olmuş olsada severek evlendik birçok şeye göğüs gererek her ikimizde çabaladık bu evlilik için inişli çıkışlı olsada anlaşıyoruz aslında
Lakin benim sorunum şu aslında ne olduğunu da bilmiyorum ama normal zamanlarda eşim çok ilgilidir ikimizde çalıştığımız için ev işlerinde olmasada yemek konusunda yardımcı olur neşeli biridir gelgelelim ki sinirlensin aniden patlar neye kızdığını da anlamazsın evliliğimizin ilk zamanları çok garip gelmişti bana bu hali ama konuşsamda huyu geçmeyince alışmıştım ama artık ondan soğuyorum en basiti adamla aşkım canım cicimli konuşurken yemek istediği gibi olmayınca bi anda patladı kendisine yemek yaptı benimle yemedi ertesi gün yaptığım yemekten yedi ama garip bir ruh hali var sağı solu belli olmuyor eşimi seviyorum ama bu ani çıkışları beni yıpratıp evliliğimizden soğutuyor çocuk istiyorduk bu ay inşallah hamile kalmam diyorum şimdi ise bana bi akıl verin ben yapayım ben mi abartıyorum yoksa bağırınca da küfür falan etmez en fazla söylediği hakaret geri zekalıdır o da nadirendir
Ben kendimi yanlış ifade ettim sanırım bana söylediği en ağır söz buydu ve bende bana bu şekilde bir kelime kullanmaması gerektiğin kosnusunda onu uyarmıştım benim bunu sizlere söylememin sebebi burada konular okuyoruz çok ağır hakaretler söylenilen bizde öyle bir durum yok diye açıklama yapma gereği duymuştumSizde ilerizekali deyin:) gercekten zekasi geri olanlan var biz olanlara zihinsel engelli diyoruz.Konusursunuz bidada suylemesin bunun kendinizin uzdugunu iyi hissetmediginizi guzel bir sekilde deyin
benim bunu sizlere söylememin sebebi burada konular okuyoruz çok ağır hakaretler söylenilen bizde öyle bir durum yok diye açıklama yapma gereği duymuştum yoksa böyle bir hakareti normal karşıladığımdan asla değilEn fazla gerizekali diyorsa sorun yok. Devam edelim.
Kesinlikle bende aynı şekilde davranmam ona karakterime zıt ama sinirlenince benden istediği yanımda durma kırmayayım seni sinirim geçince konuşalımSinek küçüktür,mide bulandırır hesabı.
Ona sağını solunu derhal öğretin,siz de onun gibi birkaç kere sinir patlaması yaşayın,görelim boyu ne kadar?
Öyle bir hastalığı yok şimdilik evlenmeden önce daha sinirliymiş Kayınvalidem öyle dedi ama daha genç olgunlaşacak sen alttan al falan dediHakaret ve argo seyler kari koca arasinda kaldiramayacagim bir durum.. Bu yuzden ilk basta cizgimi belli ettim ben esime şakaciktan manyak misin bile demez.. Saygi olacak ki sevgi daim olsun bence.. Gerizekali da dememeli esiniz, bu ani cikislarinin bir sebebi olmali şeker hastasi falan degil dimi?
Yaş kaç ki???Öyle bir hastalığı yok şimdilik evlenmeden önce daha sinirliymiş Kayınvalidem öyle dedi ama daha genç olgunlaşacak sen alttan al falan dedi
O olgunlasana kadar benim hayatim gencligim gitsin yani deseydiniz.. Esinizin keyfinin yerinde oldugu bir gun karsiniza alip rahatsizliginizi konusun acik acik. Psikolojik bir destek alinabilir..Öyle bir hastalığı yok şimdilik evlenmeden önce daha sinirliymiş Kayınvalidem öyle dedi ama daha genç olgunlaşacak sen alttan al falan dedi
Video izlemek ? Öyle bir şey yok kiO olgunlasana kadar benim hayatim gencligim gitsin yani deseydiniz.. Esinizin keyfinin yerinde oldugu bir gun karsiniza alip rahatsizliginizi konusun acik acik. Psikolojik bir destek alinabilir..
Video izleme meselesine gelince akla hoş seyler gelmiyor odalara kilitlemeler falan. Telefonunu gizlice kurcalayin bence umarim tek yaptigi masumca video izlemektir
27 ben 25 ama evin en küçüğü diye sanırım Kayınvalidem böyle söyledi normal zamanlarda harika bi eş oluyor ama sinirlenince bende tepki verirsem iş uzuyorYaş kaç ki???
Konulari pespese okuyunca hikayeleri birlestirmisim canimVideo izlemek ? Öyle bir şey yok ki
Bu nasil evlilik ? Bunu normallestirmeniz bile cok garip.saygi her seyi evliligin.onu kaybetmemeye bakin.en fazla söylediği hakaret geri zekalıdır
E ama bunda birsey yok ki zaten olmasi gerekende o degilmi ya kendisi gidecek baska bir yere yada gidemiyorsa beni biraz yalniz birak diyecek.yani tartismanin buyumemesi icin bu yapilir ki zaten.ani parlayip sagi solu belli olmayan bi adamin bu frenleme yöntemini biliyor olmasi bi da tuhaf geldi bana.demekki bu bile çözüm olmuyor sizdeKesinlikle bende aynı şekilde davranmam ona karakterime zıt ama sinirlenince benden istediği yanımda durma kırmayayım seni sinirim geçince konuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?