Evlilikten ne gibi beklentilerimiz var haydi paylaşalım kızlar

iyide arkadaşım yorumları okudunuz mu bilmiyorum da milletin zaten çok bi beklentisi yok sadece ilgi sevgi saygı arada değişik bişeyler yapmak hatta evimizde kimse karışıp müdahale etmeden eşimizle zaman geçirmek bunlar çok mu şeyler sence

Hayır bunlar standart beklentiler. Ama bunları karşılamayan bir adamla ilişki yürütüp yürütmemek de yine bizlerin elinde..

Allah bozmasın anlattıklarınızın hepsini bir bir yaşıyorum:nazar:
2 yıllık evliyim allahım bozmasın umudum bu güzelliğin uzuuuun sağlıkla devam etmesi...:nazar::nazar::nazar:
Çünkü ben babamdan canım cicim bi sevgi ilgi görmedim sağolsun hiçbirşeyimi ihmal etmedi ama sevgisini maalesef gösteremedi.Benim yaşam tarzımdaki kız çocukları bu sevgiyi ilgiyi kocalarından beklerler genelde.Allahıma bin şükür olsun ki bunu eşimde buldum.:nazar:Allahım herkese mutlu evlilikler nasip etsin...

amin allah bozmasın dahada çok artırrısn inşallah darısıda herkese olsun :21:

10 aylık evliyim, çok şükür eşim her konuda yardım eder, yemek yaparken, sofrayı toplarken, temizlik yaparken herşeyimizi beraber güle oynaya yaparız. ikimizin de ailesi çok uzakta olduğu için de çok rahatız. kavgamız olursa da ikimizin arasında, aşkımız olursa da ikimizin arasında.

evliliğin ilk aylarında beklemediğimiz şeyler yaşadık, olmayacak konulardan tartıştık, birbirimize yüklendik. ama hep derler evliliğin en zor zamanları ilk yıllarıdır diye. çok şükür biz o günleri atlattık.
özellikle yeni evliler için söylüyorum sabredin kızlar, sinirle kalkıp zararla oturmayın.

konumuza dönecek olursak evlilikten beklentilerimiz genelde aynı, sevgi, saygı, hoşgörü ve huzur.

8 ay oldu evleneli ve tamda senin anlattığın gibi bir evlilk yaşıyorum çokda mutluyum :) ikimizde çalışıyoruz işten eve gelince yemek yapıyoruz beraber sofrayı beraber kurup kaldırıyoruz ev temizliğini bile beraber yapıyoruz :) ben toz alırken yada banyoyu temizlerken oda süpürge takar falan hanii çok çok iyi yani herşey beklentimden fazlası oldu açıkcası. Bu kadar beklemiyodum. şuanda ise tek beklentim ömür boyu böyle gitmesi :)) inşallah hep böyle olur :):nazar::nazar::nazar::nazar:

bende ekımde evlencem bende cok mutlu olmak ıstıyorum esımın bana yardımcı olmasını ılgı gostermesını sevmesını saymasını ıstyrm ınsallah da oyle :)pek sanmıyorum ama temızlık konusunda yardım etmez:(:5:

kızlar ben bir çok konuyu okudum bu bölümde herkes kaynanasından şikayetçi ben henüz nişalıyım ama evlilikten beklentim ;

eve geldigimde sevdiğim insanı görmek(çok şükür sevdigim insanla evleniyorum )
ikimizden işten gelcegimiz için ona yorgunda olsa yemek yapmak ben yaparken onun bana yardım etmesi
daha sonra ben kaldırım sofrayı sonra bir çay demleyip ayaklarımı uzatıp eşimle tv seyretmek
hafta sonları gec uyanmak öğlene kadar ona sarılıp uyumak daha sonra kalkıp evimi toparladıktan sonra gezmeye gitmek aradada olsada sabahları kahvaltıya gitmek ardından doğa yürüyüşü yapmak vs vs vs işte özel günlerde özle bişeyler yapmak hediye çiçek vs demiyorum özle bişeyler

ve hep istediğim ömrümün sonuna kadarda isteyecegim tek şey sevgi ,saygı, ilgi ........................

ONU ÇOK SEVİYORUM

evt kızlar benim bu kadar siizn neler paylaşımlarınızı bekliyorum

inan ben de sadece bunalrı bekledim malesef yasayamadan ayrıldım çünkü eşimin yanlış bekar ark vardı bi evliliği besleyen ilgi bence o da su yazdıkalrın bunlar kadının ruhunu doyuran gıdalar ama bazıları eşine bunları vermekte malesef çok cimriiiiiiii

Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım,
bu nedenle konu "Aile,evlilik ve çocuklar"başlığına taşınmıştır.

yaklaşık 2 ay var dğünüme kısmetse.ilk beklentim Rabbim banada nişanlımada pişmanlık vermesin.huzurla,sağlıkla geçecek bir ömür bekliyorum.sağlık ve huzur herşeyin başı.

Back
X