• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikten soğudum

Bir ay içinde 3 kez şiddet görmüşsünüz, biri öldüresiye. Kaçarak evlendiğiniz halde bir çok cahil baba gibi babanız kapı dışarı etmemiş, tekrar evinize dönebilmişsiniz. Yerinizde olsam bir yandan eğitimimi tamamlar, bir yandan bir iş bulur çalışırdım. Çaresizseniz evden çalışacağınız bir iş de olur. Bir sürü kadın var patik yapıp, nikah şekeri yapıp satan. Bence ekonomik özgürlüğünüzü kazanın ve boşanın. Ne sizi döven babaya, ne de kocaya tahammül etmek zorunda kalmadan kurun hayatınızı.

Erken yaşta evlendim kaçarak evlendim daha 1 ay oldu birsürü sorun oldu atlattık çok şükür şimdi dinginiz sessiz sakiniz eşimle iyi anlaşıyoruz ama evlilikten sıkıldım soğudum açıktan okul okuyorum :KK43: akşama kadar evdeyim bana bir akıl verin ben ne yapıcam uğraş nasıl bulucam
Yaklasik 3 sene once hakkinda konu actigin erkek arkadasinla mi evlendin?

Siz evliliği ne zannetmiştiniz yeni ve büyük bi dünya mı :) ailenizi arkanıza almanıza değdi mi.. Sizin nezdinizde tüm genç kızlara gelsin.. Tabi sevgililikteki gibi olmayacak hiçbir şey koca yemek temizlik isteyecek yatak isteyecek

Bir önceki konunda babanın evine gitmiştin. Noldu geri mi döndün yani?

kendını baska şeylerle mesgul et . mesela çalış mesela kurslara gıt o zaman vakıt gecer sende esını özlemeye baslarsın

Ev - lilik işte....... hele çocuk olsun gör cinnet geçirmeyi. Tadını çıkar valla

Back
X