Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama öbür türlü nasıl ilişki başlayabilirim ki ? Ben normal güzellikte bir kızım dolayısıyla çaba sarfetmem gerekiyor. Aslında ben Çekingen ve utanan biri olduğum için okul yıllarında sevgilim olmamıştı. Son zamanlarda bunu kırmaya çalışıyorum doğru çünkü bir erkeği peşinden koşturacak denli çarpıcı bir güzelliğim yok maalesef.
Bunun güzellikle bir alakası yok ki. Kendine güvenle diğer arkadaşların da söylediği gibi yansıttığın enerjiyle alakası var. Hem ben sana erkekleri peşinde koştur, yüz verme demedim. İlişkilerin aşamaları vardır. Tanışırsın, arkadaş olursun, hoşlanırsın, ilişkiye başlarsın, tanımaya çalışırsın falan filan. Bu aşamaların hiç birinde karşındaki insana aşık olmazsın ya da hislerini önüne sermezsin, bağlanmazsın. Bağlanır, ilgini sevgini bir anda adama yüklersen o adam kaçar. Bunu bir merdiven olarak düşün, teker teker çıkmalısın basamakları. Sen üç beş basamak birden atlıyorsun, doğal olarak düşüyorsun.
Ikinci bebeğim değil aslında ikinci evliliğimden olan ilk bebeğimiz öldü ve biz eşimle aşkımızın meyvesi olmasını çok istemiştik fakat bebek ölünce vazgeçtiğimiz bir anda hesapsızca Rabbim bebeğimizi bize verdi inşaAllah bu defa sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.ikinci bebeği yaparken hiç korku olmadı mı. yani bakabilir miyim isteksizlik olur mu vs. diye?
Konu sahibinin ilişkiye başlarken yaptığı hataları bende yapıyorum.Bu benim elimde olmuyor.İçimden geliyor.Biriyle tanıştığımda ondan etkilenmişsem duygularım baskın hale geliyor aklımın sesini kısıyor.Aklımdan geçenler karşındakini tanı,sana uyuyor mu,karakteri nasıl anlamaya çalış,zaman ver bakalım davranışları nasıl diye düşünürken duygularım çoktan hayallere dalıyor.Karşı taraftan ilgi görmeyi bana zaman ayırmasını bekliyorum.Çok çabuk beklentiye giriyorum kendimle mücadeleye başlıyorum yani mantığımla duygularım savaşıyor.Sonra yanlış gidiyor her şey ve bitiyor.Bunun güzellikle bir alakası yok ki. Kendine güvenle diğer arkadaşların da söylediği gibi yansıttığın enerjiyle alakası var. Hem ben sana erkekleri peşinde koştur, yüz verme demedim. İlişkilerin aşamaları vardır. Tanışırsın, arkadaş olursun, hoşlanırsın, ilişkiye başlarsın, tanımaya çalışırsın falan filan. Bu aşamaların hiç birinde karşındaki insana aşık olmazsın ya da hislerini önüne sermezsin, bağlanmazsın. Bağlanır, ilgini sevgini bir anda adama yüklersen o adam kaçar. Bunu bir merdiven olarak düşün, teker teker çıkmalısın basamakları. Sen üç beş basamak birden atlıyorsun, doğal olarak düşüyorsun.
Birbirimize laf atmayalım hanımlar, konuyu yorumlayalım.
Evet bu aşamalar olur ama çarpıcı güzellikte bir kızsa söz konusu olan erkekler bu aşamalara hiç önem vermiyorlar. Tanık olduğum bir olay var böyle, kız güzel sarışın yeşil gözlü, kızı bir defa gören erkek deli divane aşık oluyor 1 ayda nikah masasına gidiyorlar. Bunu anlatmaya çalışmıştım. Ben sıradan güzellikte olduğum için tüm bu aşamaları tamamlamam lazım, bu da beni çok yoruyor, strateji taktik vs. zaten anlamıyorum.
Bir de en son yıkım yaşadığım olayda ben hiç peşinden koşmadım, devamlı arayan soran, görüşmek isteyen, iltifatlar eden oydu. Ben de hayır demiyordum. Yine de bir anda bitince yıkıldım resmen. Bunu çözemiyorum işte. 31 yaşında daha hala kendimi tanımaya uğraşıyorum bu çok acı.