- 4 Ekim 2012
- 16.987
- 33.520
- 798
- Konu Sahibi mihrimah_1
-
çok haklısınız okadar çok aldatma olayı oluyor ki son zamanlarda ummadğn erkekler aldatıyor...şu anda aldatma yok ama ...bi keresinde dedim işyerimde erkek arkadaşlarımla o kız gibi samimi olsam sen istermisin beni de ne kadar iyi dermişin diye...öyle bi kız iyi bir arkadaş olurdu ama öyle bi kız eşim olamazdı dedi.......ama tutarlı olmuyor neden mi mesala ceketin çok yakışmış falan dedim sonra sen beğenmesen de olur işyerinde imaj makerım var falan dedi....yani çocuk olmadan ki romantikliğimiz yok..işyerinde o kızla muhabbeti yapıyor eve gelince konuşacak bişi yok..
öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim,evet sürekli kız şöyle iyi diye bahsediyor, kız vergi müfettişliği sınavına girmişti bi hafta önce eşim saat 22 de evde otuyorz aradı kazandın mı diye bende sinirlendim sabahı bekleyemedin mi diye kavga çıktı bu arada kız eşime abi diyo ama abi ayağıyla çok samimi muhabbetler...
mesela kız eşime boyundan kilosundan bahsediyor, başlarda eşim işyerinde nler oluyorsa bahsediyordu..bu önceden beri yani bende okulda olanları anlatırdım paylaşım yapardık..... ama ben tepki gösterince tümden hiçbirşey bahsetmiyor bu süreler benim izinli olduğum,yaz tatili dönemleri şimdi bende işyerimle ilgili günümün nasıl geçtiğini falan bahsetmiyorum hep çaba sarf eden ben mi olucam,inanın kızlar evliliğimin altıncı yılı bitti ama 5yıl hep kapris yaptı ben idare ettim bayan naz yapar benim bildiğim ama hep naz yaptı küsen o barışan ben neden evliliğim için çünkü küs olunca mutsuz oluyorum evliyim uzatmaya gerek olmadığını düşünüyrdm,insan doğum yapınca bünyede kaldıramıyor artık...
çok haklısınız okadar çok aldatma olayı oluyor ki son zamanlarda ummadğn erkekler aldatıyor...şu anda aldatma yok ama ...bi keresinde dedim işyerimde erkek arkadaşlarımla o kız gibi samimi olsam sen istermisin beni de ne kadar iyi dermişin diye...öyle bi kız iyi bir arkadaş olurdu ama öyle bi kız eşim olamazdı dedi.......ama tutarlı olmuyor neden mi mesala ceketin çok yakışmış falan dedim sonra sen beğenmesen de olur işyerinde imaj makerım var falan dedi....yani çocuk olmadan ki romantikliğimiz yok..işyerinde o kızla muhabbeti yapıyor eve gelince konuşacak bişi yok..
öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim,evet sürekli kız şöyle iyi diye bahsediyor, kız vergi müfettişliği sınavına girmişti bi hafta önce eşim saat 22 de evde otuyorz aradı kazandın mı diye bende sinirlendim sabahı bekleyemedin mi diye kavga çıktı bu arada kız eşime abi diyo ama abi ayağıyla çok samimi muhabbetler...
hepinize teşekkür ederim,kızı eşimin diğer iş arkadaşlarıyla beraber ramazanda iftara davet ettim,kız eşime diyormuş ki eşin çok becerikli falan,geçen pazartesi işyerine gittim bu arada öğretmenim pzt boş günüm dersim yok,kızla muhabbet ettim kıza dedim eşimden için eşimde vardı valla ben,i aldadıyo herhalde gelen giden varmı odaya,eve gelince hemen bil açıyo iş getiro dedim kızda yok falan dedi güldük anlamasına anlamıştır ama...bence benim eşim dengeyi kurmalı ama olmuyor..
mesela kız eşime boyundan kilosundan bahsediyor, başlarda eşim işyerinde nler oluyorsa bahsediyordu..bu önceden beri yani bende okulda olanları anlatırdım paylaşım yapardık..... ama ben tepki gösterince tümden hiçbirşey bahsetmiyor bu süreler benim izinli olduğum,yaz tatili dönemleri şimdi bende işyerimle ilgili günümün nasıl geçtiğini falan bahsetmiyorum hep çaba sarf eden ben mi olucam,inanın kızlar evliliğimin altıncı yılı bitti ama 5yıl hep kapris yaptı ben idare ettim bayan naz yapar benim bildiğim ama hep naz yaptı küsen o barışan ben neden evliliğim için çünkü küs olunca mutsuz oluyorum evliyim uzatmaya gerek olmadığını düşünüyrdm,insan doğum yapınca bünyede kaldıramıyor artık...
eşin odasına gelen bayan dışındaki herşey tıpkı bizim 5. yılımız :).
aynı şeyleri yaşadım. kilo durumu bile yani bukadarmı benzer. zamanla bebeğimiz büyüdü şimdi iki yaşında oda baba baba diye peşinde gezince eşimde çocuğa ilgi göstermeye başladı. aslında eskidende ilgiliydi ama çocuk ağlayınca acıkınca ben peşinden koşuyodum tabiki ondan bir talebi olmuyodu çocuğun. şimdi babasındanda istekleri oluyo babanın yanına oyun oynamak için gidiyo haliyle oda çocukla daha çok iglilenmek istiyo.
bigün çok büyük kavgamız oldu kv görümce annem bizde. eşimin ettiği laflar. çocupa bebek ekmeği alıyomuşum. bebek suyu alıyomuşum. öncce çocuğu doyuruyomuşum. bütün kıyafetlerini ütülüyomuşum. bir doktora gidince beğenmeyip başka doktora götürüyomuşum. tabi herkes şok. ya diyolar ne güzel ilgileniyo işte falan bizimki daha çok sinirleniyo. aaslında kavga hep başka şeylerden çıkıyodu ama konularımız hep böle bitiyodu. en son kv kızım sen kendi çocuğunu doğurduysan bende bu adamı doğurdum tanırım bu adam çocuğunu kıskanıyo dedi. sonra bende farketmiş oldum :)). beni ufaklıkta çok zor bir bebekti kucağımdan ayıramazdım sürekli memede ben sofrada yemek yiyorum oda bi memeden emiyo. eskiden her sfrayı özel kurardım eşimi arayıp ne yemek istersin diye sorardım tabi çocukta zor olunca ben yemek olsunda doyalım diye hızlı hızlı olabilecek yemekler yapıyodum. neyse zamanla yoluna girdi herşey. mesela ilk olarak çocuğumu 1 yaşından sonra anneme bırakıp bir kaç kere sinemaya gittik baş başa kalıp uzun zaman sonra sobet ettik flört dönemi gibi olmasada bi heyecan vardı bi farklılık.
senin yapacağın şey eşini karşına alıp yada uyumadan önce bi sohbet ortamı yaratıp. onu ihmal ettiğinin farkında olduğunu ama artık bakmakla yükümlü olduğun evladınızın olduğunu biraz süreye ihtiyacın olduğunu çocuk büyüdükçe artık normal düzene ulaşabileceğinizi anlatmak. sevginin hiç azalmadığını ama tümgün çocukla ilgilenmekten nasıl yorulduğunu eve gelip kendisininde sana ilgi şefkat vermesini beklediğini arzuladığını anlatıp. bundan br yıl sonra çocuğun büyüyünce herşey rayına girince hatıralarınızda zorluklar değil yine mutlu anların kalmasının sevginizi dahada ğekiştireceğin anlatmalısın eşine.
biz şimdi bazen tartışacak oluyoruz geçen gün mesela sesimizi yükselttik. oğlum önce bize bağırıp sonra minnik parmağını duduşuna götürüp şşşiiiiiiiişşşt dedi. biz tabi şaşırdık evde sürekli yaptığımız bi hareket değildir çünkü. sonra denemk için tekrar tartışıyomu gibi yaptık yine aynısı. başladık gülmeye inanırmısın o sırada neyin kavgasını yapıyoduk haturlamıyorum bile. sadece oğlumun yaptığı şebeklik kaldı aklımızda. yani çocuk büyüyünce eve ayrı bi can geldi kendinize gelin diyo artık :).
senin yaşadığıpın dönemdeyken çok zorluk çektim ama sabrettim. evet çocuktan öncesi gibi değiliz ama toparladık çok şükür belki zaman geçtikçe dahada topalanırız. ama itiraf edeyimki ikinci çocuk fikri beni çok korkutuyo.
aldatma olayıanada kafayı takmıştım bi ara hatta b urda konum ble var eşimin face ve hotmail şifrelerini kırdım ama bişey çıkmadı. eşim gittiği yerleri söylemz oldu ki eskiden hiç huyu değildi bu. karşılığında bende aynısını yaptım tabi büyük tartışma çıktı ben yapınca ve sonuç olak anlaşıldıki beklediği ilgiyi bulamayınca kıskandırmak için gizemli davranıyomuş. yani hemen aldatılma duygusuna düşme ama tedbirli olmaktada fayda var.
Eşinin aklında belki öyle bişey yok ama sen sürekli kızdan kıskanarak bu tarz davranarak o kızı eşinin aklına sokuyosun..Malesefki erkekler böyleler,aklına bişeyleri sokmıyaksın..Sen göz hapsine al eşini telefonunu falan karıstır sürekli,kızın yanlıs bişeyi olursa zamanla görürsün zaten..Ama bahsetme derim,hem kendini hem evliliğini yıpratırsın..Kafanada takma bırak noluyosa olsun..
evet tabii şu sen beğenmesen de olur muhabbeti yanlış olmuş. belki de senin kıskandığını bildiği için söylemiştir, maksat gıcıklık olsun.
arkadaşım sen güzelmişsin, işin de var çalışıyorsun falan, evini barkını kurmuşsun. sırf eşinle beraber çalışıyor diye bir kızı kıskanacak kadar düşme bence kendine güvenin olsun. senin de çalışma ortamın var bırak eşin seni kıskansın. kız gençmiş, bekarmış, rahatmış... onun kırk tane talibi vardır kala kala evli çocuklu adama mı kaldı... belki de hiç yok aklında böyle bir şey, belki hayatında biri var... eşin onu saat onda aradıysa hatır sormaya aramadı ya, sınav sonucu sormaya aramış. geçen gün müdür yardımcısı beni onbuçukta aradı yarın toplantı var demek için. eşimin yanında konuşup kapattım. onun da eşi yanındaydı belki bilmiyorum. adam beni okulda çok kolluyor, ders programımı istediğim gibi ayarlıyor. eşim bunu biliyor, hiç hayırdır noluyor demez. eşim de zaten yaklaşık 350 bayanlı bir fabrikada çalışıyor. aklıma bile gelmez yani orada güzel kızlar vardır diye düşünüp huzursuzluk çıkarmak. sosyal hayatta oluyor böyle iletişim bana hiç tuhaf gelmedi.
sen beğenmesen de olur image maker ım var derken ???
bu işyerinde aynı odada eğer ki bir de yeni tanışmışlarsa ve çok samimi muhabbetler dönüyorsa sana takipte olmanı öneririm kesinlikle. kızın adı sık geçer olduysa, sık sık onu över tarzda konuşuyorsa, eşin onun yanındayken sana nispeten daha mesafeli ve ilgisiz davranıyorsa, eskiden işyerinden daha sık ararken şimdi aramaları azaldıyda, o kızla gerekli gereksiz telefonda ya da bilgisayarda konuşmaya başladılarsa, iş hiç iyi bir yere gitmiyor demektir. süreci çok iyi biliyorum, geçmişte yaşadım.
cnm öncelikle eşleri anlamıyorum. karılarını çıldırtmayamı çalışıyolar. benimkide sizinkine benziyo. bi kıskandırma bişiler. aldatan arkadaşlarını anlatıyo bana. eski sevgilisine hediye ettiği şarkıyı dinletiyo bunca yıl evlilikten sonra. yok pastanede ki buna asılıyomuş palavra bende inandım. doğru bile olsa ne gerek var niye anlatıyo çözemedim bende bu konuda bir konu açmam gerekçek geliba.
Cnm içini ferah tut. hiç bişey olmaz Allahın izniyle. Şöyle açıklayım. bende büroda tek bayanım. erkeklerin eşleri sevgilileri ilk önce beni kıskanmış sonra alıştılar. o kadar samimiyiz ki akşam 10 da doğum günü msj ı attım adama. ama kardeş gibiyiz. her şeyimizi konuşuruz. dertleşiriz. borç alır veririz.dedikodu yaparız vs kesin öyledir meraklanma rahat ol
yalnııız ben de 10 yıllık evliyim eşimle doğum ve doğumdan sonra koptuk resmen birbirimizden
cinsellik falan hak getire. erkekler çocuk olunca masumlaşıyor. çünkü önceden bütün sevgi ilgi onaydı. şimdi %75 çocuk %25 eş oldu. çünkü bebek daha o. büyüyünce düzeliyor %50 %50 paylaştırıyosun herşeyi. şimdi dikkat et ama. bebeği bırak birine yalnız kalın biryerlere gidin yeni gecelikler süprizler hareketlilik getirin evliliğinize . her şey düzelecek
sağlıkla büyütün bebeğinizi
ama sizin evliliğinizde sorunlar yeni başlamamış ki. hep varmış gibi...
sanki hep senin itmenle dürtmenle yürütülmüş bir evlilik gibi geldi.
bide işyerindeki kıza gidip eşim acaba beni aldatıyomu diye muhabbetlere girmişsin, ama en başından sende hata yapmışsın.
ne diye elin kızına kocan hakkında böyle şeyler soruyosun ki?
bu tür muhabbetle sende kızla aranda hiç mesafe bırakmamışsın :26:
gayet cool bir şekilde merhaba , nasılsınızdan öteye geçmemliydi muhabbet.
adam senin kocan onun neyi? hiçbirşeyi.
ona en mahrem konuları açıp, benle ve eşimle samimi olabilir eşiminde herşeyine burnunu sokabilirsin mesajı vermişsin.
o izlenimi vermeliydin......
sen beğenmesende olur demek ne demek?ne kadar saygısızca.
çocuk olması yada evliliğinizin 5. yılına gelmiş olmanızın bu yaşadıklarınızla hiç alakası yok.evlilik son kullanma tarihi olan bi ürün değilki şu yıldan sonra romantiklik biter şu yıldan sonra konuşacak bişey kalmaz diyelim.bunlar iki kişi istediği sürece devam eder sadece şekil değiştirir o kadar.
bence eşiniz saçmalamaya başlamış.kusura bakmayın.yaptığı ve söylediği şeyler kötü kokular yayıyo
giydiğiceketin yakışıp yakışmadığını söyleyecek zevkli birinin olduğunu söylüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?