evlililikte 5 yıldan sonra herşey bitiyor mu?

evet tabii şu sen beğenmesen de olur muhabbeti yanlış olmuş. belki de senin kıskandığını bildiği için söylemiştir, maksat gıcıklık olsun.

cnm öncelikle eşleri anlamıyorum. karılarını çıldırtmayamı çalışıyolar. benimkide sizinkine benziyo. bi kıskandırma bişiler. aldatan arkadaşlarını anlatıyo bana. eski sevgilisine hediye ettiği şarkıyı dinletiyo bunca yıl evlilikten sonra. yok pastanede ki buna asılıyomuş palavra bende inandım. doğru bile olsa ne gerek var niye anlatıyo çözemedim bende bu konuda bir konu açmam gerekçek geliba.

Cnm içini ferah tut. hiç bişey olmaz Allahın izniyle. Şöyle açıklayım. bende büroda tek bayanım. erkeklerin eşleri sevgilileri ilk önce beni kıskanmış sonra alıştılar. o kadar samimiyiz ki akşam 10 da doğum günü msj ı attım adama. ama kardeş gibiyiz. her şeyimizi konuşuruz. dertleşiriz. borç alır veririz.dedikodu yaparız vs kesin öyledir meraklanma rahat ol

yalnııız ben de 10 yıllık evliyim eşimle doğum ve doğumdan sonra koptuk resmen birbirimizden
cinsellik falan hak getire. erkekler çocuk olunca masumlaşıyor. çünkü önceden bütün sevgi ilgi onaydı. şimdi %75 çocuk %25 eş oldu. çünkü bebek daha o. büyüyünce düzeliyor %50 %50 paylaştırıyosun herşeyi. şimdi dikkat et ama. bebeği bırak birine yalnız kalın biryerlere gidin yeni gecelikler süprizler hareketlilik getirin evliliğinize . her şey düzelecek

sağlıkla büyütün bebeğinizi

ama sizin evliliğinizde sorunlar yeni başlamamış ki. hep varmış gibi...
sanki hep senin itmenle dürtmenle yürütülmüş bir evlilik gibi geldi.

bide işyerindeki kıza gidip eşim acaba beni aldatıyomu diye muhabbetlere girmişsin, ama en başından sende hata yapmışsın.
ne diye elin kızına kocan hakkında böyle şeyler soruyosun ki?
bu tür muhabbetle sende kızla aranda hiç mesafe bırakmamışsın :26:
gayet cool bir şekilde merhaba , nasılsınızdan öteye geçmemliydi muhabbet.
adam senin kocan onun neyi? hiçbirşeyi.
ona en mahrem konuları açıp, benle ve eşimle samimi olabilir eşiminde herşeyine burnunu sokabilirsin mesajı vermişsin.
o izlenimi vermeliydin......

Son düzenleme:

sen beğenmesende olur demek ne demek?ne kadar saygısızca.
çocuk olması yada evliliğinizin 5. yılına gelmiş olmanızın bu yaşadıklarınızla hiç alakası yok.evlilik son kullanma tarihi olan bi ürün değilki şu yıldan sonra romantiklik biter şu yıldan sonra konuşacak bişey kalmaz diyelim.bunlar iki kişi istediği sürece devam eder sadece şekil değiştirir o kadar.

bence eşiniz saçmalamaya başlamış.kusura bakmayın.yaptığı ve söylediği şeyler kötü kokular yayıyo

imaj makerım var derken o kızdanmı bahsediyor. umarım ben yanlış anladım bu kısmı değilmi?

Önce konuya bakarak ne alaka dedim odasında çalışan bayanla
Ama yorumlarda gördüm ki şüphelerinde haksız sayılmazsın
Aldatma var mı bilemem de eşin o kıza sempati duyuyor bariz :97:

Hadi sınav sonucunu sorması çok ta abes değil ama işyerinde sorsa daha iyi olabilirmiş, sende rahatsız oluyoken

Çok gereksiz olmuş
O kız kim ki sen gidip eşim beni aldatıyo mu diye soruyosun
Sanki peynir zeytin sever misin der gibi ve gayet olağan bi şekilde, özel konular bunlar

O imajmaker bu hatun mu

Bu kız yokken de sizin sorunlarınız varmış
Ve hep siz alttan alarak bunu çözüm olacağını sanmışsınız
Tek taraflı hiç birşey olmaz oysa ki

canım ya gerçekten benim hayatım gibi çünkü insan çocuğunu kıskanır mı ama kıskanıyor ve beni odasındaki kız vs.gizemli olarak kıskandırmaya çalışıyor,bebekten için bi keresin de her ağladığında hemen koşmak zorundamısın diye inan bu erkekleri anlamıyorum,hep kadınlar mı mücadele edecek erkekler hep bencil olacak....

Evet haklısın ben söyledikçe tatlandı,bu zamana kadar hiç yapmadığım şeyi tel kurcalıyorum, bazen kızın numarasını görüyorm ama mesai saatleri içinde ayrıca tel ortada şifre vs yok. evet bahsetmek istemiyorum eşim soğuk olmasa sorun olmayacak mesala şu an semineri nedeniyle il dışında gelince nasıl davranacağımı bilmiyorum...

evet tabii şu sen beğenmesen de olur muhabbeti yanlış olmuş. belki de senin kıskandığını bildiği için söylemiştir, maksat gıcıklık olsun.

zaten gıcıklık için yapıyor ama aynı şeyleri ben yapsam adımız bişeylere çıkar dimi,bi şeyleri kapatıp tekrardan aynı şeyleri bahsetmesi beni üzüyor....

tamam canım haklısın,iş ortamında aranır vs.doğru ama seni müdür toplantı var diye aramış okey, ama eşim o akşamda çok sessizdi benle konuşmuyordu kavga gürültü yok ama herkes kendi aleminde odada ben bu konuda durum böyle olmasa belki kızmazdım ama bana hiç ilgi yok işyerindeki kızın sınavı ve telfnda birden moreli düzeliyor arıyo...kendime özgüveni olan ve erkek arkadaşlarla iletişim kuran bi insanım,ama okulda 50 tane öğretmeniz erkek arkadaşlardan daha hiç birine boyum şöyle vs bahsetmedim bunlar benim midemi bulandırıyor değilse sonuçda devlet memuru çalışcak yapacak bişi yok sonuçta esnafta kendine bilerek bayan sekreter almadı,,iyike bir işim var diyorum değilse insanın siniri bozulacak...benim takıldığım şu mücalede etmeyi bırakıp herkes monoton bi şekilde aynı evde ye iç ama iletişim yok bu mu olsun....

kesinlikle katılıyorum aynı şeyleri bende yaşadım..takipte olmanı öneririm

Aslında bence bu kıskandırmaya çalışan erkekler dışarda çok özgüvenli gibi gözüküyorlar ama içlerinde acaba özgüven eksikliği mi var anlamadım ya sen neyi kanıtlamaya çalışıyorsun demi mutlu huzurlu olacağın vakit..DOğru kendine ilginin azaldığını düşünüyor ama inan ki eşimede çok ilgi gösteriyorum cinsellikte bile 40 m çıkar çıkmaz beraber olduk aktif bi hayatımız vardı yani ben var diye ihmal etmemeye çalıştım ama böyle sessiz olup sürekli konuşturmaya çalışan ben süreci düzeltmekten yoruldum.. kendi haline bırakacağım süreç uzadıkça uzayacak zaman geçtikçe kopup gideceğiz diye korkuyorum...değilse özgüvenim var ...

Bana biraz yersiz kıskanıclık gibi geldi.
Bu konular için eşinize tepki göstermeyin
Aklında olmayanı aklına sokuyorsunuz böyle davranarak.
Erkek nitekim güvenilmez ama, Böyle düşünürek yada davranarak, daha çok güvensizliğe sebep olmamak lazım.

Son düzenleme:

Şöyle ki sorun şuydu önc3eden eşim çok inatçı ve küsme huyu olan biri gerçi1,5 yıl çıktım analamadım neyse ama zaman içinde evlilikle ilgili okuduğm kitaplar vs bu huyunu minimuma indirmiştim... o muhabbetide neden yaptım çünkü bebeğim üzerine yemin ettim kızla konuşçam diye sonra çok pişman oldum böyle şeyleri bebeği karıştırmak çok yanlış ama insan bazen düşünmeden konuşabiliyor....kıza gelince zaten eski sevgilisini,eşimin hangi tarz gömleğin daha çok yakıştığı her şeyi eşimle zaten konuşuyorlar
tamam ama mesai arkadaşları bi grup gibi bebek görmeye gelecekler diğerleri gelsin o gelmesin olmuyor,zaten kız samimi olmak istiyor şimdi okonuşurken somurtrak oralı olmasam sanki kendime güvenim yok gibi algılanacağım ,önceden gidince ddediğin gibi onu umarsamaz davranıyordum bu gitttiğimde öyle davranmamın sebebi eşim iyice üzerime gelirse bak kızla herzaman konuşabilirim hissi vermek bilmiyorum ya kafam iyice karışık...

kesinlikle söylediklerine katılıyorum...ben sadece şu an zaten evde değil seminer neniyle cumaya kadar yok evde eve gelince yine sessiz olacak yine sırnaşıp gönlünü almaya çalışmak mı yoksa kendine haline bırakmak mı.....içimde şöyle diyor evlilikte tek kişi uğraşmaz ama boşluk yaratırsam iyice o kıza yapışırmı diye düşünüyorum...

kusura bakmayın konu sahiibi ama sadece merak ettiğimden soruyorum. bu il dışındaki seminere o kız gitmedi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…