evlililikte 5 yıldan sonra herşey bitiyor mu?

canım senı cok ıyı anlıyorum ben çok kıskancımdır dusunuyorumda nısanlım aynı odada bır bayanla olabılecegı dusuncesı benı mahfederdı bunun kendıne guven eksıklıgıyle alakası yok bnce cok sevmek aitlenmek sahıplenmek güdüsüdür bu. senın yerınde olsam kızı yakın takıbe alırdım esımı degıl:) kızla yakınlık kurarım ınsanlar ne tarz olduklarını zaten az cok bellı edıyor baktınkı tanıdın hanımefendı bı kız kardes gıbı ozman rahat olursun en azından huzurlu...
ama anladıgım kadaryla sende eksık bırseyler var kızda guven vermeyen bırseyler var ve kadınlar hısseder... kızı bırkac defa caya davet et sana davranıslarını kontrol et bakalım kıskanclık gıbı hıslerı varmı senı abla gıbımı goruyor rakıp gıbımı bunları anlayabılırsen daha kolay cozulebılır ıcınde bulundugun durum...

ne güzel demişsiniz kendiniz evlilikte tek kişi uğraşmaz diye.
zaten o kıza yapışacağı varsa yapışır sizin ona sırnaşıp gönlünü almanız birşeyi değiştirmez.eşinizin canı sıkılmış ve renk arıyo sanki.insan eve gelince işteki kızdan mı bahseder sürekli ya.

canım beni çok iyi anlamışsın, söylediklerine katılıyorum artık eşime o kızı kıskandığımı hissettirmemeye çalışacağım,insan eşinin başka hatalarını önemseyemeyebiliyor ama arada bi başka kadın girse inan zor olacak RABBİM BÖYLE SINAMASIN KİMSEYİ ,eşime bende çok romantik davranamayacağım ama küsmeyeceğim de çünkü bu erkeklere yüz verdikçe astarı astarda kalmayınca nereden ne alacaklarını şaşırıyorlar...

bitiyor annem bitiyor..kimi aşk 1 yılda kimi aşk 5 yılda kimi aşk 10 yılda kimi aşk 15 yıla...acı ama eninde sonunda bitiyor..zaten bu dünyada herşey yaşarken bile geçici..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…