evlililk meraklısı

Nayro

☕️
Pro Üye
Anneler Kulübü
8 Temmuz 2012
1.434
966
323
merhabalar kendi hesabım olmadığıı için arkadaşımdan yazıyorum...

3 yılı aşkın süredir süregelen bir ilişkim vardı, birbirimizi çok seviyorduk her şey yolunda giderken erkek arkadaşım sürekli evlilik konsunu açyıordu ben liseyi daha yeni bitirmiş açıktan okuyorum 19 yaşındayım.. ve hedeflerim var. yani evlilik benim için erken hiç bir manada hazır değilim o sorumluluğu alamam, bunu ona defalarca anlatmamam rağmen her zaman aynı konu tatsızlıklar yaratıyordu sürekli ayrılıp dayanamayıp tekrar barışıyorduk.. beni gaza getirmek için sürekli bak işte olmassa köyden bulup evlencem demeye başlayınca zoruma gitmişti. Her barışmamızda tamam bi daha açmıycam konsunu diyordu ama aynı tas aynı hamam.. Son olay da şöyle patlak verdi kendisi bir dua etti evlilik ile alakalı neymiş efendim ben o duaya amin dememişim onunda zoruna gitmiş ve bitirdik. Onu hala çok seviyorum ama olacak gibi değil. Bunaltıyo sıkıyo daralıyorum yani..

1 aydır bitmiştin son olarak ben ona bana aldığı tek taşı ve altın kolyeyi vermek için buluştum, ve verdim onun akşamında 7 defa arayıp tekrar başlamak istediğini söyledi... Ben kabul etmedim. ve Bitti.....

Doğrumu yaptım bilmiyorum ya..

Daha yeni genç kızlık çağlarını yaşıyorusun...en doğrusunu yapmışsın bence ..tamam erken yaşta evlenenlerden bazıları da mutlu ..ama ben senin hikayende doğru yaptığını düşünüyorum..neden söliyim seni anlamaması sıkması doğru değil..doğal olarak seni korkutur acaba bi sorunumu var felan diye yada seni çok istediğinden cinsellik kolay olacağından evliliği istemesi ama üzülme o hevesler geçtikten sonra üzülen sen olursun..bence kariyerine odaklan..düşünme zamanın çok olacak karşına daha çoook iyi insanlarda çıkar hiç kafanı yorma..karşındakinede acıma ..sonra acınacak hale gelirsin kendince mantıklı gördüğün şekilde hareket etmişsin..yolun açık olsun..

Son düzenleme:
Tabi ki doğru olanı yapmıssın
İlk once okulunu bitir kendı ayaklarının üzerinde dur
gencecık yaştasın
Elbet bırgun evlenırsın ama bu guzel yaşların bidaha geri gelmez

Erkek arkadasın kaç yaşındakı bu kadar evlılık meraklısı geç mı kalmıs yangından mal kaçırır gıbı sürekli evlenelım demesı ılgınc bırde koyden kız bulup evlenecekmıs

1- yaşın çok küçük olduğu için
2- okumak istediğin için
3- aklı havada biriyle evlenmekten vazgeçtiğin için
4- seni sürekli üstü kapalı tehdit etmesine artık müsade etmediğin için
5- evlenseniz bile bu şekilde evliliği yürütmenizin çok zor olduğu için
6- ssen yaşına göre çok daha olgun ve mantıklı olduğun için
7- aklı başında olduğun için

en doğru kararı vermişsin tebrik ediyorum seni.

üzülme demek kolay ama sen yinede üzülme daha yaşın çok küçük neleri çıkar karşına

2- okumak istediğin için

üzülme demek kolay ama sen yinede üzülme daha yaşın çok küçük neleri çıkar karşına

o 23 yaşında çalışıyor kuyumcu kendisi, evet bekarlığı yaşamak istiyorum bn ki evlensem bile kendisi çok kıskanç bi insan... Seviyor muyum seviyorum ama sevmek yetmiyo bazen..

2- okumak istediğin için

o 23 yaşında çalışıyor kuyumcu kendisi, evet bekarlığı yaşamak istiyorum bn ki evlensem bile kendisi çok kıskanç bi insan... Seviyor muyum seviyorum ama sevmek yetmiyo bazen..

yaşına göre çok mantıklı bi kızsın tebrik ederim...
en doğru olanı yapmışsın....

Kendisinin okul gibi bir derdi yok. Evlenmek kolay geliyordur. Bir de seni kaybetme korkusu yaşıyor olabilir. Farklı ortamlarda değişir, onu bırakırsın diye düşünüyordur belki. Bende doğru bir karar verdiğini düşünüyorum. Seviyorsa söyle ona beklesin.

Doğru olanı yapmışsın canım.
Sen hayatını kur önce kariyerini devam ettir.
Kaderinde yazılı olan oysa elbet çıkarır karşına Allah'ım.
Düşünme boşver.
Hakkında hayırlısı olsun.

aksine aklı havada değil tam oturaklı bir an önce yuva kurmak itiyor.. Evet beni kaybetmekten çok korkuyor en basitinden annemle bi yere gitsek hemen ordan birini bulacağımı falan düşünüyor yani kuruntulu bir insan....Kendisi gerçekten iyi bir insan Çok iyi bir alie babası olabilir ama benim yaşım daha çok küçük...

o zaman beklicek seni yada okumana engel olmucak tabi sende onu seviyorsan

yaşınız gerçekten evlilik için çok erken ve kendinizi tanıyor olmanız çok iyi..doğru ve haklı bir karar vermişsiniz...

Fazla kıskanıyor ve kaybetme korkusu çok olmalı. Onunla geleceği düşünüyorsan (ki öyle olduğunu sanıyorum, evlilik düşünülmeden ilişki yaşanmasını mantığım almıyor) sakin sakin konuşun bunu. Ona güven duygusu ver. Kendisinin senin için bir seçenek olmadığını anlasın.

Mantıklı olanı yapmışsın..

Gözlerinden öperim bu devirde çok az genç kızımız var bunu yapabilen ( 80 yaşında gibi konuştum )

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür edeim kararımın doğru olduğunu bir de sizler tarafından duymak güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…