Evlililten vazgeçme sebebime çare bul

Yok görümcem lakayit biri oldugu için onun yanında rahatsız olmam gbi bi durum yok da iştee pis ya sohbeti muhabbeti iyi ama aklı işsiz güçsüz aklı fikti erkekte dedikoduda temizlikti yemekti bilmez. Afedersiniz de dünyaya sadece adamlarla yatıp kalkmaya gelmiş gbi

Görümceniz nekadar lakayit olursa olsun zorluk cekeceginizi düsünüyorum. Heleki birde huyu bukadar kötüyse basiniza bela acmaktan baska bisey yapmaz. Bence ailenizde bi kayinvalidenizle konusmali, sonucta onun kizi. O bile 2. evliligini icin kizini ayni evde istemiyorsa siz niye isteyesiniz.

Görümceniz nekadar lakayit olursa olsun zorluk cekeceginizi düsünüyorum. Heleki birde huyu bukadar kötüyse basiniza bela acmaktan baska bisey yapmaz. Bence ailenizde bi kayinvalidenizle konusmali, sonucta onun kizi. O bile 2. evliligini icin kizini ayni evde istemiyorsa siz niye isteyesiniz.
Kaynanam ülke değiştiriyo. Görümcem büyük oldugu için zor olurmuş götürmek işlemler falan diye götürmüyo. Babasıda evli ondada üvey anneyle rahat edemiyo falan

anası ikinci evliliğini yapacak yer değiştirecek kendi çocuğunu düşünmüyor sen yeni evleneceksin daha çok gençsin ve senle aynı yaştaki görümceyle aynı evde yaşayacaksın:KK57::KK57::KK57: böyle bir bencilliği kabul etmek zorunda değilsin.. ailesi sorumsuz gibi geldi bana nişanlınızın.. bence gerek yok görümce ile yaşamaya:KK69:

Ne alaka anlamadım ben kaynanan görümcen şu an aynı evde kalıyorlar hiç mi kardeşine ya da annesi oğluna yemek yapmıyor? iftara misafir gittiğiniz evde kaynanan yemek yapmıyor abartı geldi bana anlattıklarınız. Nasıl bir aile bu kaynana kayınpeder 2. evliliklerini yapıyor peki kaynana evlenmeden önce nasıl geçinmiş. Görümcenizin evlenmeye niyeti yok mu neden sizinle oturuyor ayrıca ön yargılısınız onu bunu kullanır filan diye yatak odanızın odasını kilitlersiniz çalışıyor musunuz bilmiyorum ama bulur bir kafa dengini gider yani. Nişanlınızla konuşun istemiyorum diye ama sonuçta kardeşi üvey babayı da istemiyorsa gitmek istemiyorsa ağabeyi de kızı atamaz ki yanlış olur. Bu arada yaşı da önemli görümcenizin küçükse daha iş bilmemesi dağınık olması normal.

Mecburen görüyorum çünkü görümcemi 15 yaşından beri tanıyorum. Kızın damarındaki kanından bile haberim var. Bile bile lades demiycem. İnşallah istedipim gbi olucak : (
Kaynananın
Şimdi bunları görüyor olman çok güzel... Tavrın kesin olsun yakma kendini. Söyle gerekeni kv.ne alsn gitsin madem... kızını... pişman olursun söylediklerin fazlasiyla çıkacak...

Kv teleşi neymişşş ki önce çocklarını evereydi bencill.. kendi çocklarını düsünmüyorsa sen hiiç düsünme..

Ne alaka anlamadım ben kaynanan görümcen şu an aynı evde kalıyorlar hiç mi kardeşine ya da annesi oğluna yemek yapmıyor? iftara misafir gittiğiniz evde kaynanan yemek yapmıyor abartı geldi bana anlattıklarınız. Nasıl bir aile bu kaynana kayınpeder 2. evliliklerini yapıyor peki kaynana evlenmeden önce nasıl geçinmiş. Görümcenizin evlenmeye niyeti yok mu neden sizinle oturuyor ayrıca ön yargılısınız onu bunu kullanır filan diye yatak odanızın odasını kilitlersiniz çalışıyor musunuz bilmiyorum ama bulur bir kafa dengini gider yani. Nişanlınızla konuşun istemiyorum diye ama sonuçta kardeşi üvey babayı da istemiyorsa gitmek istemiyorsa ağabeyi de kızı atamaz ki yanlış olur. Bu arada yaşı da önemli görümcenizin küçükse daha iş bilmemesi dağınık olması normal.
Aynen öyle ymk falan yapmıyolr yapsalarda oturuo yiyip bitiriyolar nişanlıma ayırmıyolar, ramazanda bna sordu napcaksın diyr benimde yapmıycagmı anlayınca dışardan söylediler.
Görümcem nişanlısından yeni ayrıldı kaç kişiyle çıktı yattı kalktı daha evlenme düşünesi yok .
Odamın kapısını çıkarken kitliyemem çünkü bn nişanlımdan erken çıkıyorum ben giderken adamı kaldırıp salona geç kapıyı kitliycem diyemem.
Bide evlencek olsa bile aman evlencek mi aman ne zaman gitcek diye düşünür kendi kendimi yerim bu sefer.
Üvey baba yanına xaten gitmiycek üvey babası yurt dışında. Üvey anneyle kalmak istemiyo. Daha doğrusu kadın bunu istemiyo. Eeee anası babası hayatlarını yaşarken ben sorunlu görümceyle uğraşmak istemiyorum.
Yaşıda küçük değil aramızda 1 yaş var. Evlenmeden 3 çocuk aldırmayı bilen bi zahmet temizliği yemeğide bilsin.
Abisi zaten bunları bilse onu eve sokmaz ama işte bilmiyo

Yaşınız kaç bilmiyorum ama 22 yaşında 2.500 maaş alan çocuk varsa ne diyim daha çocugumdur o zaman.

27 yasinda 5 bin lira maas ile calisiyordum evlilik yine uzakti
cunku evlilik flört gibi degildir ciddi bir istir
ayrica bunun calisip maasla ne ilgisi var anlamadim neyse
ha su an 34 yasindayim evliyim
iyiki normal zamaninda evlenmisim
23 yasinda flört ettiklerimde evlenseydim bin kere bosanmistim
o kafa cok degisiyor coookkkk

27 yasinda 5 bin lira maas ile calisiyordum evlilik yine uzakti
cunku evlilik flört gibi degildir ciddi bir istir
ayrica bunun calisip maasla ne ilgisi var anlamadim neyse
ha su an 34 yasindayim evliyim
iyiki normal zamaninda evlenmisim
23 yasinda flört ettiklerimde evlenseydim bin kere bosanmistim
o kafa cok degisiyor coookkkk
Ben kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum manasınsa söyledim bunu yani bu yaşta evlenimde kocam baksın bana diyerek evlenmiyorum. Ne güzel 27 yaşında ne kadr iyi maaşınız varmış
Benimde 30 uma geldiğim zamab çalıştıgım meslekte 10 milyar maaş alma şansım var. Yani olmazsa boşanırız kendi ayaklarımın üzerindede çok rahat dururum.
Bakın sizde her flört ettiğimle evlenseydim yazmışsınız. Birincisi bu basit bi flört değil 4 yıldan fazladır birlikteyiz, nişanlıyız.
Herkes sonuçta aynı yaşta yapmıyo hiç bişeyi. Mesela bnmde bekar teyzem var 55 yaşına geldi hala evlilik düşünmez.
Farzedin bi durakta bekliyoruz. Benim otobüsüm hemen geldi bindim gittim. Ama sizin otobüs bekleeee bekleeee gelmedi. Siz otobüsü beklediniz diye bende mi bekliyim binmem gereken yerde.
23 yaşıma geldiğim zamab evlenmeyi düşünüyoruz zaten 1 yıl var. Ki işi gücü olan kendi ayaklarının üzerinde duran birinin evlenmesi için güzel bi yaş bence.

Ben kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum manasınsa söyledim bunu yani bu yaşta evlenimde kocam baksın bana diyerek evlenmiyorum. Ne güzel 27 yaşında ne kadr iyi maaşınız varmış
Benimde 30 uma geldiğim zamab çalıştıgım meslekte 10 milyar maaş alma şansım var. Yani olmazsa boşanırız kendi ayaklarımın üzerindede çok rahat dururum.
Bakın sizde her flört ettiğimle evlenseydim yazmışsınız. Birincisi bu basit bi flört değil 4 yıldan fazladır birlikteyiz, nişanlıyız.
Herkes sonuçta aynı yaşta yapmıyo hiç bişeyi. Mesela bnmde bekar teyzem var 55 yaşına geldi hala evlilik düşünmez.
Farzedin bi durakta bekliyoruz. Benim otobüsüm hemen geldi bindim gittim. Ama sizin otobüs bekleeee bekleeee gelmedi. Siz otobüsü beklediniz diye bende mi bekliyim binmem gereken yerde.
23 yaşıma geldiğim zamab evlenmeyi düşünüyoruz zaten 1 yıl var. Ki işi gücü olan kendi ayaklarının üzerinde duran birinin evlenmesi için güzel bi yaş bence.

evliligin yaşla ne alakası var.Kimi erken olgunlasir kimi de geç.Kimisi erken evlenip çok mutlu olur kimisi de geç evlenmesine ragmen kavga gurultu eksik olmaz evinde...konuyu baska tarafa cekenler bunu nasil beceriyo anlamiyorum.Hemen hemen her konuda var boyle tipler.Siz bence yasla ilgili sorulara cevap vermeyin.

Tab
evliligin yaşla ne alakası var.Kimi erken olgunlasir kimi de geç.Kimisi erken evlenip çok mutlu olur kimisi de geç evlenmesine ragmen kavga gurultu eksik olmaz evinde...konuyu baska tarafa cekenler bunu nasil beceriyo anlamiyorum.Hemen hemen her konuda var boyle tipler.Siz bence yasla ilgili sorulara cevap vermeyin.[/QUO
Yani 30 yaşıma gelinde evlendiğim zamab mutlu olcagmın ne garantisi var. Belki şimdi evlenince ( tabi bu sorunları hallettikten sonra) çok mutlu olcam. Neyin garantisini kim verebilir ki sonuçta liseye giderken evlenicem diye tutturan bi kızla aynı muameleyi yapıyolar aynen sizin dediğniz gbi yaşa takılanlara cevap vermiycem

Yok aslında görümcede bizle oturmak istemiyo. Çünkü kendisi çooook açık giyinen biri. ( bende açığım ama kaliteli giyinirim basit durmaz kıyafetlerim) ama o saçı kısacık platin rengi beline kadr kaynak kısa saçların arasından kaynakları çıkmış göZde cırtlak lens kulağa kadar eyeliner. Heryeri açık giyinir. Eeee nişanlımda biraz usturuplu giyinmesini istiyo rahat edemiyceği için gelmek istemio ama kaynanam kal dio heralde
Sen eşinden sorumlusun ailesinden değil huzurunu bozdurma bence esin kayinvaliden kalsın derler bile sen kalmasini istemiyirum kimin kızıysa o baksın de bir defa kötü olursun aradan çıkarsın ama diğer türlü sürekli tartışma çıkar

Back
X