- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
- 448
- Konu Sahibi BenimMorelimsifirsifir
Şimdi bunları görüyor olman çok güzel... Tavrın kesin olsun yakma kendini. Söyle gerekeni kv.ne alsn gitsin madem... kızını... pişman olursun söylediklerin fazlasiyla çıkacak...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızarsa kızsın umrumdada değil açıkcası. Ya bi şekilde bunlar saman altından su yürütmeyi kesicek. Yada ben o samanları onların kafasına geçircem. Resmen hayatımla oynuyolar ya. Benim hayatımla ilgili en önemli kararları bize danışmadan karar veriyolar. Hem görümcemle aynı evde oturdugmuz yetmiyomuş gbi bide görümcenin ev taksitlerini ödiycez. Bide ona bakıcaz ana babalık yapcaz ona. Valla onun yüzünden çocuk yapmaktan soğurum .
İnşallah istediğim gbi olur yoksa hiç olmuycakGerçekten çok saçma durumlar var ortada.Yani siz kararlı durun da yumuşamayın bu konuda,nişanlınız da görsün bunu o zaman anlar belki.Ne diyeyim hakkınızda hayırlısı olsun,inşallah istediğiniz gibi olur evliliğiniz.
Mecburen görüyorum çünkü görümcemi 15 yaşından beri tanıyorum. Kızın damarındaki kanından bile haberim var. Bile bile lades demiycem. İnşallah istedipim gbi olucak : (Şimdi bunları görüyor olman çok güzel... Tavrın kesin olsun yakma kendini. Söyle gerekeni kv.ne alsn gitsin madem... kızını... pişman olursun söylediklerin fazlasiyla çıkacak...
Kızarsa kızsın umrumdada değil açıkcası. Ya bi şekilde bunlar saman altından su yürütmeyi kesicek. Yada ben o samanları onların kafasına geçircem. Resmen hayatımla oynuyolar ya. Benim hayatımla ilgili en önemli kararları bize danışmadan karar veriyolar. Hem görümcemle aynı evde oturdugmuz yetmiyomuş gbi bide görümcenin ev taksitlerini ödiycez. Bide ona bakıcaz ana babalık yapcaz ona. Valla onun yüzünden çocuk yapmaktan soğurum .
Onlara ayrı xaten üzülüyorum ama o kadar pis ve rahatına düşkün ki inanın sadece bunları düşünüp bile deliriyorum.Yemekten, temizlikten, kullanacagi esyalardan cok eşimle başbaşa kalmayacak olmama ve rahat olamayacak olmamiza üzülürüm ben olsam.
Aynn öyle daha çok genciz de 5 yıl olucak evlenirken. Ya daha uzatmıycaz yada bu kadar yıl sonra evlenicez. Ben kendi sorumluluklarını bilen iyi bi işi olan kendi evini geçindirebilen biriyim. O yüzden şuan evlilikte korkum yaşım değil benim tam tersi bi kişiğe sahip olan görümcen.Gorumce de sen de cocuk yastasiniz. Sakin bu sorumlulugun altina girmeyin.
Aynn öyle daha çok genciz de 5 yıl olucak evlenirken. Ya daha uzatmıycaz yada bu kadar yıl sonra evlenicez. Ben kendi sorumluluklarını bilen iyi bi işi olan kendi evini geçindirebilen biriyim. O yüzden şuan evlilikte korkum yaşım değil benim tam tersi bi kişiğe sahip olan görümcen.
Bize kimse direk siz ödiyceksiniz demedi. Hatta bni ikna etmek için aaaa siz oturun ben öderim bile diyebilir ama iki ay ödeyip param yok diye ağlamaya başlıycak biliyorum . Kaynanamı 7 8 yıldır tanıyorum içini bilirimHanimefendi calissin odesin kendi taksitlerini size ne yahu. Sakin bulasmayin herkesin kesesi ayri olsun. Annesi kizini cok merak ediyorsa kendi odesin.
Yok asla kabul etmiycem en son dakka görümcemin bütün pisliklerini anlatıp ( kaç tane çocuk aldırdı ben bile saymadım ) ben böyle birini evimde istemiyorum sen kardeşinle birlikte otur ama ben yokum diyip çıkıcam hayatlarındanSen kendi sorumluluk bilincine sahipsin canim belli de. Baskasinin sorumlulugunu yuklenme sakin. Delirirsin bu evlilikte. Nisanlinla iyice konus cozume kavustur. Kabullenilecek is degil.
İşte evde tek nasıl kalcak ki aylık evin taksitleri var. Görümce çalışmıyo etmiyo nasıl ödesin her ay evin taksidini. Bizi evlendirip görümcenin aldıgı eve atcaklar gÖrümceyle birlikte hem oturcaz hemde onun evinin taksitlerini ödiycez. Nişanlımada kendi evini sat iş kur diyolar.
Düğünümüzle ilgili şahane planlarıda kredi çekicekmiş annesi bizde düğün takılarıyla ödiycekmişizzz!!!
Bnden başka herkes bnm hayatımla ilgili plan yapmış!
Aynen öyle burda babası olmayan benim. Bi başımda annem var belkide bu yüzden böyle yapıyolar. 19 yaşımda babamla tanıştım 1 yıldan fazladırda görüşmüyoruz zaten. Başımda babam yok diye böyle yapıyolar dayımla falan mı konuştursam. Yemeğe çagırsak dayım sorsa bu çocuklar nerde oturcak kimle oturcak gbiisinden.onun çalışmaması onun abisinin problemi değil ki. babası annesi olarak kızlarını okutmamışlar, çalıştıramamışlar ve evlendirememişlerse onların sorumluluğundadır. abin mi doğurdu onu?? kim dünyaya getirdiyse sorumluluğunu o çöekecek. annesi babası hayatta olmasa tamam öksüz kol kanat gerin derdim ama bu farklı
Yok görümcem lakayit biri oldugu için onun yanında rahatsız olmam gbi bi durum yok da iştee pis ya sohbeti muhabbeti iyi ama aklı işsiz güçsüz aklı fikti erkekte dedikoduda temizlikti yemekti bilmez. Afedersiniz de dünyaya sadece adamlarla yatıp kalkmaya gelmiş gbiKesinlikle kabul etmeyin derim. Simdiden böyle davranislari varsa, ayni evde oturunca nolur düsünmek bile istemiyorum.
Hem sonucta eviniz sizin mahreminiz, istediginiz gibi yatarsiniz kalkarsiniz, ama evde görümcenizde olursa mecburen ceki düzen vermeniz gerekir kendinize.
evlenince görümcemi istemem DEMELİSİNİZMeraba kızlar
Böyle bişiyin başıma gelceğni hiiiiç düşünmezdim ama görümcem başıma dert oldu. Konu şu ki benim görümcem onlara gittiğmiz zaman ne kahvaltı ne yemek hiç bişey hazırlamaz bana (bnm annemi geçen ramazan iftara çagırmışlardı ve bana ne yemek yapcan diye sormuşlardı. Bnde madem ben yapıcam bize gelseydiniz iftara demiştim şakayla karışık) genelde bişey yiyceksem onların evinde bn hazırlarım normaldede nişanlıma yemek yapmazlar , görümcem evde oldugu halde yatak çarşafları ayda 1 değişir , bulaşık yıkar ama o tabak bardak sabuna değmez suyun altından geçirir. Şimdi diyceksiniz ki sana neeee. Bnde aynen öyle diodum zaten ' aman banane evlenince evim ayrı barkım ayrı istediğni yapsın ' diodum ama öyle olmadı. Kaynanam ikinci evliliğni yaptı başka şehre gidio kayınprderde ikinci eşle evli. Kaynanam gidince nişanlımla görümcem birlikte kalcaklar. Evlenincede birlikte oturcakmışız. Bende aşırı titiz biri sayılmam dağınığımdır biraz ama görümcem benden beter o yüzden birlikte oturmak istemiyorum.
Ve bide saçma sapan arkadaşları var ben işteyken kız arkadaşlarının evime gelmesini istemiyorum. Gelen giden illaki makyaj malzemelerimi kullancak. Odamı karıştırcak çünkü arkadaşları öyle tipler. Benim bi sürü cilt bakım ürünüm vardır o yüzüne sabun bile sürmez ama bnde varsa kullanır eee aynı evde ortak kullancaz. Kullanmaz demeyin geçenlerde bizde yıkandı banyoya girdim toplamaya bnm jiletimi kullanmış aynı evde olsak nelerimi kullanır. Malın ne kıymetliymiş diyceksiniz belki ama aynen öyleeee aynı yaştayız ben sabahtan akşama kadar çalışıyorum herşeyimi alın terimle alıyorum. Bide kendisi çalışmıyo bizle oturursa biz bakıcaz resmen kazık kadar kıza kısacası birlikte oturmak istemiyorum kaynanam bana bişey demedi ama evlilik vakti gelince bişey derlerse ne diyim nasıl belirtim? Nişanlımda haklı kızlardeşi tek otursun istemio ( görümceme ev aldılar orda oturabilir) bu kızın anası var babası var resmen ikinci evliliklerini yapıp başıma atıolar çok sinirliyim!!!!
Görümcemle arkadaşız abisiyle çıkmadan öncede çok samimiydik şimdi seni istemiyorum diyemem topu aileme atıcam mecburevlenince görümcemi istemem DEMELİSİNİZ
eger ki beraber oturdunuz o zaman özel eşyalarınız odanızda durur, kapınızı da (odanızın) kilitlersiniz.
ama mesele sabun cilt bakımı ürünü değil. cok cok rahatsız olacağınız konular olacaktır. eşinizle evde tek olun. görümce de gitsin ya anne babadan biriyle yasasın ya da yalnız. hayret birsey..