- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
Kafalar gıcır gıcır oldu okey bb.Kağıt üstündede ayrıldım ben bekarım okey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafalar gıcır gıcır oldu okey bb.Kağıt üstündede ayrıldım ben bekarım okey
Kız yok sen olayi yanlis anladin biz seni deill sen bizi eylendiryon bak 6.sayfada brakmisdım biraz farklı konular bakayım dedim yok kesmedi yine geldim buraya 10 Olmus bakkDhdjdjdhdcif boş konususnz ama gercktn eglendirusnz beni
Ben bişey yapamıyorum ki yaaKız yok sen olayi yanlis anladin biz seni deill sen bizi eylendiryon bak 6.sayfada brakmisdım biraz farklı konular bakayım dedim yok kesmedi yine geldim buraya 10 Olmus bakk![]()
İki kişinin resmi nikah olmadan beraber yaşaması sadece beraber yaşamasıdır.Tedavülden kalkan bir şey yok bizim oralarda ... Hakaret etmedim küfür etmedim . Nikâhsız yaşamanın başka bir ismi varsa buyrun söyleyin? Neymiş bende bileyim..
Hiç birisi değil ikimizde bekariz zaten .İki kişinin resmi nikah olmadan beraber yaşaması sadece beraber yaşamasıdır.
“Dost tutmak” toplum içinde olumsuz anlama gelir sebebi ise genelde evli erkeklerin üçüncü bir şahsa ev açması durumuyla bağdaşık kullanılmasıdır.
Evli birine tebelleş olmak ayrı, resmiyete bağlı olmadan iki kişinin kabulüyle bir arada yaşaması ayrı doğal olarak.
Burada yaşanan ikinci durum size uymuyorsa anlatmanın bin bir çeşit yolu var. Ne söylediğini bilmeli insan.
Konunu neden ( .. ) yaparak deistin merak ettim. Bide bisey sorcam ilk konunda ailelermiz biliyor sıkınti yok vs gibi bisey yazmisdin ilerki msjlarda ustüne gelinince acitasyon yaparaktan annem gitti babm öldü dedin .. nedenn??Ben bişey yapamıyorum ki yaa
Biliyorum, okudum.Hiç birisi değil ikimizde bekariz zaten .
Önce evlenip bosandim sonra kagit üzerinde evliyim simdi bekariz sen bi ne oldugna karar ver onceHiç birisi değil ikimizde bekariz zaten .
Annem gitmedi annem farklı bir şehirde yaşıyor evli kendisiKonunu neden ( .. ) yaparak deistin merak ettim. Bide bisey sorcam ilk konunda ailelermiz biliyor sıkınti yok vs gibi bisey yazmisdin ilerki msjlarda ustüne gelinince acitasyon yaparaktan annem gitti babm öldü dedin .. nedenn??
AnladimmBiliyorum, okudum.
Açıklamam size değildi zaten.
Silinmiskonu mu silinmiş yoksa benmi 1. Sayfayı bulamadım![]()
Birbirimizi böylelikle bağlandık cunki o çocuk hiç bir kiza bu denli bağlanacak insan degldi ben böyle. Yapıp avucuma almasam çoktan ellerimden uçup giderdi ama smdiyse o bana bağlandı sadce 2 nizde nikah konusunu acmiyoruz ortada kullanma felann yok zaten okdr kız var sırada bekleyen Allah razı olsun bir kere olsun bana yanlış yapmadı
37 dakika öncekonu mu silinmiş yoksa benmi 1. Sayfayı bulamadım![]()
stjllb0rn .!.:
Merhaba arkadaşlar benim bı derdim var size baştan sona anlatcam erkek arkadaşım hapisten çıktı biz tanıştık ben evlenip ayrıldım tek yaşayan çalışan bir insandim erkek arkadaşımın ayağında kelepçesi olduğu için 3 ay boyunca ben onlara cgidip kaldım 10 da evde olmak zorunda kelepceden dolayı ilk zamanlar zorla getiriyordu ama sırf beni sevdiğimden ve aşık olduğundan birbirimize okdr alistikki 1 gece ayrı asla kalamayaiz kelepçesi ayağından çıktı 3 ay sonra bı sure tatil gibi beni çok lüx otellere getirdi herrgece bir yerdeydik herneyse benm ailevi sorunları m oldu ve biz beraber bir eve çıktık benm evimi yeni bir eve taşıdık şuanda 1 senedir beraber kalıyoruz ama bu süredir ben ona asla evlilikten bahsetmedm ben ev hanımıyım beni çalıştırmıyor ama hiç birşeye de ihtiyacm yok 1 milyarlkm montkar ayakkblr giydiriyor hesabını siz yapın her neyse ailem onu benim kocam olarak benimsedi bu ne smdi bz neyizvbazi soranlara evliyiz diyoruz mesela eskosen çocuk olmasından korkardı ama smsi olursa yapck biseynyok diyor olsun diyor he onun annesi ve babası var babasıyla aram iyi ama annesiyke mesafeliyiz bu iş nereye gider ben asla evlilk acmyrm oda açmıyor ama şu yeryuznden onun bana olwn aşkı gibi bı aşk daha yok ona neminim
İki kişinin resmi nikah olmadan beraber yaşaması sadece beraber yaşamasıdır.
“Dost tutmak” toplum içinde olumsuz anlama gelir sebebi ise genelde evli erkeklerin üçüncü bir şahsa ev açması durumuyla bağdaşık kullanılmasıdır.
Evli birine tebelleş olmak ayrı, resmiyete bağlı olmadan iki kişinin kabulüyle bir arada yaşaması ayrı doğal olarak.
Burada yaşanan ikinci durum size uymuyorsa anlatmanın bin bir çeşit yolu var. Ne söylediğini bilmeli insan.
Bunu açıklayacı ve kırıcı olmayan üslupla yazdığın için sağ ol :)İki kişinin resmi nikah olmadan beraber yaşaması sadece beraber yaşamasıdır.
.Önce evlenip bosandim sonra kagit üzerinde evliyim simdi bekariz sen bi ne oldugna karar ver once![]()