- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Kapasitenyokcunku.comUğraşamam seninle gerçekten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapasitenyokcunku.comUğraşamam seninle gerçekten
Ajajsjsj birz oyle gerçekten bende durumu düzeltmek istiyorumHerkese selamun aleykümler diliyorum.
Sizinki koca görünümlü sevgili olay çözülmüştür dağılalım arkadaşlar
Aynı evde yaşayan zenginlere birbirini tanıyorlar, fakirlere nikahsız kalıyor derler müge apla.Beni kınayan benim göyneğimi
giysinVe kapanış
Şaklaban sen oluyorsun işte . Amacın gayen ne, ne yapmaya çalışıyorsun o bile muammaTam üstüne bastın saklabanlik ediyorsunuz
Ne diyon yaAynı evde yaşayan zenginlere birbirini tanıyorlar, fakirlere nikahsız kalıyor derler müge apla.
Rahatsızsan yazmaya bilirsin bu kadar basitŞaklaban sen oluyorsun işte . Amacın gayen ne, ne yapmaya çalışıyorsun o bile muamma![]()
Yok bir şeyNe diyon ya
Af buyurun bu hapisten çıkan kelepçeli sevgili ne iş yapar acaba nerden geliyor bu rahatlık anne baba da kabul etmis zengin sevgili damadı e imza olunca nolcak ki sanki resmiyeti sevmiyor demekki çok zengin damatMerhaba arkadaşlar benim bı derdim var size baştan sona anlatcam erkek arkadaşım hapisten çıktı biz tanıştık ben evlenip ayrıldım tek yaşayan çalışan bir insandim erkek arkadaşımın ayağında kelepçesi olduğu için 3 ay boyunca ben onlara cgidip kaldım 10 da evde olmak zorunda kelepceden dolayı ilk zamanlar zorla getiriyordu ama sırf beni sevdiğimden ve aşık olduğundan birbirimize okdr alistikki 1 gece ayrı asla kalamayaiz kelepçesi ayağından çıktı 3 ay sonra bı sure tatil gibi beni çok lüx otellere getirdi herrgece bir yerdeydik herneyse benm ailevi sorunları m oldu ve biz beraber bir eve çıktık benm evimi yeni bir eve taşıdık şuanda 1 senedir beraber kalıyoruz ama bu süredir ben ona asla evlilikten bahsetmedm ben ev hanımıyım beni çalıştırmıyor ama hiç birşeye de ihtiyacm yok 1 milyarlkm montkar ayakkblr giydiriyor hesabını siz yapın her neyse ailem onu benim kocam olarak benimsedi bu ne smdi bz neyizvbazi soranlara evliyiz diyoruz mesela eskosen çocuk olmasından korkardı ama smsi olursa yapck biseynyok diyor olsun diyor he onun annesi ve babası var babasıyla aram iyi ama annesiyke mesafeliyiz bu iş nereye gider ben asla evlilk acmyrm oda açmıyor ama şu yeryuznden onun bana olwn aşkı gibi bı aşk daha yok ona neminim
YazmaYok bir şey![]()
Niye yazmayayım o hak verilmiş mi verilmiş. Rahatsiz oluyorsan konu açmasaydın.
Rahatsız olan sensin 1 milyarlık çantası olan ve kendini hiç bir sıfata yakıştıramayan hanımRahatsızsan yazmaya bilirsin bu kadar basit
Eskiden çocuk konusu gecince kızıyordu yavaş yavaş oda istiyor gibi ee çocuk olunca nikahida yapicak mecburAf buyurun bu hapisten çıkan kelepçeli sevgili ne iş yapar acaba nerden geliyor bu rahatlık anne baba da kabul etmis zengin sevgili damadı e imza olunca nolcak ki sanki resmiyeti sevmiyor demekki çok zengin damat
Bende evliyim yazmışsın işte bide beni yalancı çıkarıyorsunDeğil bende evliyim sonuçta kağıt üzerinde hiç önemli değil ama ben okdr emek verdmki berbr verdi çok badireeler atlattık
Ztn solucem birazdan postu sadce fikir almak istedmNiye yazmayayım o hak verilmiş mi verilmiş. Rahatsiz oluyorsan konu açmasaydın.
HyrBende evliyim yazmışsın işte bide beni yalancı çıkarıyorsun
Nasıl hayır ya yazmışsın işte.
Yazmadm evlendim ayrıldım dedimNasıl hayır ya yazmışsın işte.
Ayrılmışsın ama bedenen. Kâğıt üstünde hâlâ evlisin. Bu adam sana nasıl nikah yapacak?? Dini nikahtan bahsediyorsun sanırımYazmadm evlendim ayrıldım dedim
Kağıt üstündede ayrıldım ben bekarım okeyAyrılmışsın ama bedenen. Kâğıt üstünde hâlâ evlisin. Bu adam sana nasıl nikah yapacak?? Dini nikahtan bahsediyorsun sanırım