• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlimiyim sevgilimiyim ? Kafayı yicem herşey karıştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar benim bı derdim var size baştan sona anlatcam erkek arkadaşım hapisten çıktı biz tanıştık ben evlenip ayrıldım tek yaşayan çalışan bir insandim erkek arkadaşımın ayağında kelepçesi olduğu için 3 ay boyunca ben onlara cgidip kaldım 10 da evde olmak zorunda kelepceden dolayı ilk zamanlar zorla getiriyordu ama sırf beni sevdiğimden ve aşık olduğundan birbirimize okdr alistikki 1 gece ayrı asla kalamayaiz kelepçesi ayağından çıktı 3 ay sonra bı sure tatil gibi beni çok lüx otellere getirdi herrgece bir yerdeydik herneyse benm ailevi sorunları m oldu ve biz beraber bir eve çıktık benm evimi yeni bir eve taşıdık şuanda 1 senedir beraber kalıyoruz ama bu süredir ben ona asla evlilikten bahsetmedm ben ev hanımıyım beni çalıştırmıyor ama hiç birşeye de ihtiyacm yok 1 milyarlkm montkar ayakkblr giydiriyor hesabını siz yapın her neyse ailem onu benim kocam olarak benimsedi bu ne smdi bz neyizvbazi soranlara evliyiz diyoruz mesela eskosen çocuk olmasından korkardı ama smsi olursa yapck biseynyok diyor olsun diyor he onun annesi ve babası var babasıyla aram iyi ama annesiyke mesafeliyiz bu iş nereye gider ben asla evlilk acmyrm oda açmıyor ama şu yeryuznden onun bana olwn aşkı gibi bı aşk daha yok ona neminim
Af buyurun bu hapisten çıkan kelepçeli sevgili ne iş yapar acaba nerden geliyor bu rahatlık anne baba da kabul etmis zengin sevgili damadı e imza olunca nolcak ki sanki resmiyeti sevmiyor demekki çok zengin damat

Af buyurun bu hapisten çıkan kelepçeli sevgili ne iş yapar acaba nerden geliyor bu rahatlık anne baba da kabul etmis zengin sevgili damadı e imza olunca nolcak ki sanki resmiyeti sevmiyor demekki çok zengin damat
Eskiden çocuk konusu gecince kızıyordu yavaş yavaş oda istiyor gibi ee çocuk olunca nikahida yapicak mecbur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X