• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlimiyim sevgilimiyim ? Kafayı yicem herşey karıştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahhh canım beniiim kıyamam ben sana yaa ben seninle şakalaştım ama onu da anlamadın :)) Sen harbi safsın adamın niyetini de anlayamadın tabi.. Ağızınla diyorsun evlilikten bir farkı yok diye adam sana neden nikah yapıp da resmi olarak sorumluluk alsın?? Yarın öbür gün seni terkettiğinde nafakaydı tazminattı neden ödesin?? Adam seni malına niye ortak etsin?? Zaten vermişsin adama herşeyi ne gerek var ki? Akıllı davransaydın çoktan resmi nikahınız vardı.. Yarın öbür gün bu adam seni aldatsa evli değil :) hiçbirşey söylemeden çekip gitse ya da adam ortadan kaybolsa Allah korusun başına bi iş gelse karakola gidip kayıp başvurusu yapamıyorsun biliyorsun dimi?? Dış kapının dış mandalısın hayatım daha ne diyeyim.. Adama kadınlık yapan bir kadınsın o kadar gibi görünüyor
Çok saçma düşüncelere shpisnz

Konuyu okuyunca ic sesim;
“"sen üç milyar yedi yüz elli milyon. sen, milyar, sen para çekmişsin. sen bu parayı sen ne yaptın? evde aç kaldı çocuklar açtır, sen para vermiyosun. sana, sst, şşt, tüp, e, mutfak tüpü bitiyor. sen bana ne diyosun biliyosun. senin dinini imanını s...."

Konuyu okuyunca ic sesim;
“"sen üç milyar yedi yüz elli milyon. sen, milyar, sen para çekmişsin. sen bu parayı sen ne yaptın? evde aç kaldı çocuklar açtır, sen para vermiyosun. sana, sst, şşt, tüp, e, mutfak tüpü bitiyor. sen bana ne diyosun biliyosun. senin dinini imanını s...."
Hic alakası yok tekrar tekrar okuyun idrak edemez demek istdgni mutlaka anlicksnz

Ya bilemedim 2008 yılından falan mı geldiniz bu nasıl Türkçe ? O zamanlar vardı bu eksik harflerle yazma falan ya da q lar x ler,hadi konuyu öylesine yazdınız diyeceğim her mesajınız korkunç görünüyor.Keşke sevgili ya da evli olmayı dert edinmek yerine konuştuğunuz dili öğrenmeyi dert edinseymişsiniz hayatınızın bir döneminde.

Ya bilemedim 2008 yılından falan mı geldiniz bu nasıl Türkçe ? O zamanlar vardı bu eksik harflerle yazma falan ya da q lar x ler,hadi konuyu öylesine yazdınız diyeceğim her mesajınız korkunç görünüyor.Keşke sevgili ya da evli olmayı dert edinmek yerine konuştuğunuz dili öğrenmeyi dert edinseymişsiniz hayatınızın bir döneminde.
Mesajla pek aram yok .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X