DefolunKesin öyle olmuştur.
Neyse.
Bir dahakine daha eğlenceli bir konu uydurmaya çalış lütfen. Bu saatte okuduğumuza değsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DefolunKesin öyle olmuştur.
Neyse.
Bir dahakine daha eğlenceli bir konu uydurmaya çalış lütfen. Bu saatte okuduğumuza değsin.
Dolar olmuş 7 TL lütfen.. fazla söze gerek yokAkknz paraya çalışıyor
Çok saçma düşüncelere shpisnzAhhh canım beniiim kıyamam ben sana yaa ben seninle şakalaştım ama onu da anlamadın :)) Sen harbi safsın adamın niyetini de anlayamadın tabi.. Ağızınla diyorsun evlilikten bir farkı yok diye adam sana neden nikah yapıp da resmi olarak sorumluluk alsın?? Yarın öbür gün seni terkettiğinde nafakaydı tazminattı neden ödesin?? Adam seni malına niye ortak etsin?? Zaten vermişsin adama herşeyi ne gerek var ki? Akıllı davransaydın çoktan resmi nikahınız vardı.. Yarın öbür gün bu adam seni aldatsa evli değil :) hiçbirşey söylemeden çekip gitse ya da adam ortadan kaybolsa Allah korusun başına bi iş gelse karakola gidip kayıp başvurusu yapamıyorsun biliyorsun dimi?? Dış kapının dış mandalısın hayatım daha ne diyeyim.. Adama kadınlık yapan bir kadınsın o kadar gibi görünüyor
Napmamiz lazm pariayami tapalımDolar olmuş 7 TL lütfen.. fazla söze gerek yok![]()
Neyse sen çantanı yastık altı et .Napmamiz lazm pariayami tapalım
ahah bellode olmaz sık sık kavga ediyoruz artk beni sık sık gorcksnz sevdmn burayiYarın öbür gün buraya terkedildim diye bir konu açarsan seni linç ederim .
EderYarın öbür gün buraya terkedildim diye bir konu açarsan seni linç ederim .
Dhdjdjdhdcif boş konususnz ama gercktn eglendirusnz beniNeyse sen çantanı yastık altı et .
Hic alakası yok tekrar tekrar okuyun idrak edemez demek istdgni mutlaka anlicksnzKonuyu okuyunca ic sesim;
“"sen üç milyar yedi yüz elli milyon. sen, milyar, sen para çekmişsin. sen bu parayı sen ne yaptın? evde aç kaldı çocuklar açtır, sen para vermiyosun. sana, sst, şşt, tüp, e, mutfak tüpü bitiyor. sen bana ne diyosun biliyosun. senin dinini imanını s...."
Kâğıt üstünde başkasıyla evlisin ama bu kişinin sana nikah yapmasını bekliyorsun ? Ne tür bir varlıksınahah bellode olmaz sık sık kavga ediyoruz artk beni sık sık gorcksnz sevdmn burayi
Burada sana şaklabanlık eden yok canım. Nükte sadeceDhdjdjdhdcif boş konususnz ama gercktn eglendirusnz beni
Mesajla pek aram yok .Ya bilemedim 2008 yılından falan mı geldiniz bu nasıl Türkçe ? O zamanlar vardı bu eksik harflerle yazma falan ya da q lar x ler,hadi konuyu öylesine yazdınız diyeceğim her mesajınız korkunç görünüyor.Keşke sevgili ya da evli olmayı dert edinmek yerine konuştuğunuz dili öğrenmeyi dert edinseymişsiniz hayatınızın bir döneminde.
Tam üstüne bastın saklabanlik ediyorsunuzBurada sana şaklabanlık eden yok canım. Nükte sadece![]()
Ne evlisi ya evli deglm iyice okuyunKâğıt üstünde başkasıyla evlisin ama bu kişinin sana nikah yapmasını bekliyorsun ? Ne tür bir varlıksın
Adam da bulmuş sömürüyor tabi.
sey evet bu cumleyi bir Türkçe ye cevirir misin? İdrak edemedim deHic alakası yok tekrar tekrar okuyun idrak edemez demek istdgni mutlaka anlicksnz
Uğraşamam seninle gerçektensey evet bu cumleyi bir Türkçe ye cevirir misin? İdrak edemedim de![]()
Yazın o kadar berbat ki okuyamıyoruzNe evlisi ya evli deglm iyice okuyun