Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canim o imzayi atanlarda.birakip gidiyo is o reddeye geldimi imzanim bi onemi kalmiyo eger ahlaki ve dini inanclariniz varsa ve onem veriyosaniz nkah sart ama yok hayat benim hayatim ben mutluyum diyosaniz takilin yani o degilde.harbiden o kelepceyle okadar parayi nerden buldu bu herif o muammaYa benim içinde önemli değil ama demek istediğim farklı anlatamıyorum kii imza önemli degl derken bırakır gidermi diyorsunz zamanla
1 milyarlıkmontlar, ayakkabılar, kelepçeli sevgili, birlikte yaşamak, nikahsız çocuk yapmak, ailenizin kocanız(?) gibi benimsemesi cart curt.
[/QUOTE val
Takıldığım tek şey 1MİLYAR Kimse kusura bakmasın1 milyarlıkmontlar, ayakkabılar, kelepçeli sevgili, birlikte yaşamak, nikahsız çocuk yapmak, ailenizin kocanız(?) gibi benimsemesi cart curt.
Bakın konu o degl para hiç degl ben demek istedigim beni işten çıkarttı beni evinin hanımı olacaksın dedi ve beni kimsye muhtaç etmedgni beni çok fuzek şartlar altında baktığını anlatmak istedim1 milyarlık montlarrr ayakkabılarrrr. Ne büyük fedakarlık aman Allahım.
Yaaa ne zaman bu 1 milyar sözünü duysam icimden 1 milyar milyon sen naaptın diyorummmmTakıldığım tek şey 1MİLYAR Kimse kusura bakmasın![]()
Doğru söylüyorsunuz birtek siz doğru düzgün konuştunz teşekkür ederm Allah o benim nasibime yazmışsa olacakvalla canim o imzayi atanlarda.birakip gidiyo is o reddeye geldimi imzanim bi onemi kalmiyo eger ahlaki ve dini inanclariniz varsa ve onem veriyosaniz nkah sart ama yok hayat benim hayatim ben mutluyum diyosaniz takilin yani o degilde.harbiden o kelepceyle okadar parayi nerden buldu bu herif o muamma
Pardon da hapisten yeni çıkan biri bu parayı nerden buluyor nerden geliyor bu derenin kaynağı. Evlilikten önce sorgulaman gereken dünya kadar konu varken senin derdin vay efendim evlilik düşünmüyor Bravo devam etBakın konu o degl para hiç degl ben demek istedigim beni işten çıkarttı beni evinin hanımı olacaksın dedi ve beni kimsye muhtaç etmedgni beni çok fuzek şartlar altında baktığını anlatmak istedim
Ne alaka simdi yaAklıma kurtuluş son durak filmindeki şarkıcı geldi bir de filmin sonu geldi gece gece gülümsetti
AilesindenPardon da hapisten yeni çıkan biri bu parayı nerden buluyor nerden geliyor bu derenin kaynağı. Evlilikten önce sorgulaman gereken dünya kadar konu varken senin derdin vay efendim evlilik düşünmüyor Bravo devam et
SaçmaYaaa ne zaman bu 1 milyar sözünü duysam icimden 1 milyar milyon sen naaptın diyorummmm![]()
1- babanız, eşiniz kim olursa olsun ev hanımı olmak için işten çıkmanız çok garip.Bakın konu o degl para hiç degl ben demek istedigim beni işten çıkarttı beni evinin hanımı olacaksın dedi ve beni kimsye muhtaç etmedgni beni çok fuzek şartlar altında baktığını anlatmak istedim
Kafamda Deli sorularYaaa ne zaman bu 1 milyar sözünü duysam icimden 1 milyar milyon sen naaptın diyorummmm![]()
Yok hayır baskı yapan kimse yok ailemle koopugum babam zaten yok bana bu sahip cikiyor sadece biraz aklıma takıldı hani karı koca gibiyiz hatta öyleyiz acaba gerçekten olabilcek miyiz diye takıldım sadeceŞimdiye kadar niye dert etmedin niye şimdi?Ailen baskı falan mı yapıyor anlamadım?
Legal olmayan şeyler var demek kiiPardon da hapisten yeni çıkan biri bu parayı nerden buluyor nerden geliyor bu derenin kaynağı. Evlilikten önce sorgulaman gereken dünya kadar konu varken senin derdin vay efendim evlilik düşünmüyor Bravo devam et