- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
- 83
Neyse bu durumdan koşarak uzaklaş.Ama çok. Seviyor gerçekten hatta onu birwkcam diye ödü kopuyor ya abisi var o evli çocuğu var hapse girdi eşi onu bırakmış acaba oda ben onu bırakırım diye ki korkuyor ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse bu durumdan koşarak uzaklaş.Ama çok. Seviyor gerçekten hatta onu birwkcam diye ödü kopuyor ya abisi var o evli çocuğu var hapse girdi eşi onu bırakmış acaba oda ben onu bırakırım diye ki korkuyor ?
Ailece hapise girme gibi bi hobileri mi varAma çok. Seviyor gerçekten hatta onu birwkcam diye ödü kopuyor ya abisi var o evli çocuğu var hapse girdi eşi onu bırakmış acaba oda ben onu bırakırım diye ki korkuyor ?
Birbirimizi böylelikle bağlandık cunki o çocuk hiç bir kiza bu denli bağlanacak insan degldi ben böyle. Yapıp avucuma almasam çoktan ellerimden uçup giderdi ama smdiyse o bana bağlandı sadce 2 nizde nikah konusunu acmiyoruz ortada kullanma felann yok zaten okdr kız var sırada bekleyen Allah razı olsun bir kere olsun bana yanlış yapmadıSen herseyini vermissin adama niye gerek duysunki evlenmeye senin hatan evlenmeden nie ayni evdesin sana sahip olmasina izin verdin evlendikten sonraki hayati coktaaan yasamissin zaten kiyafet alsa ne almasa ne
Postun içine sıçtın kuzum neden yaptın bunuBurdan onu mu çıkardın yazık kafana.
Onu çok seviyorum çokNeyse bu durumdan koşarak uzaklaş.
Doğru diyorsunuz bende farkındayım ama onu okdr çok seviyorum ki sanki canımdan bir parca asla yüz kızartıcı bişey degl odda beni çok sevitor beni okdr koruyor ki bı yoktur onun gibi koruyup kollayan ya ben nikahsan bahsediyorum ondan beklyrm napcam napabkrm bı akikll verin
Ahhh canım beniiim kıyamam ben sana yaa ben seninle şakalaştım ama onu da anlamadın :)) Sen harbi safsın adamın niyetini de anlayamadın tabi.. Ağızınla diyorsun evlilikten bir farkı yok diye adam sana neden nikah yapıp da resmi olarak sorumluluk alsın?? Yarın öbür gün seni terkettiğinde nafakaydı tazminattı neden ödesin?? Adam seni malına niye ortak etsin?? Zaten vermişsin adama herşeyi ne gerek var ki? Akıllı davransaydın çoktan resmi nikahınız vardı.. Yarın öbür gün bu adam seni aldatsa evli değil :) hiçbirşey söylemeden çekip gitse ya da adam ortadan kaybolsa Allah korusun başına bi iş gelse karakola gidip kayıp başvurusu yapamıyorsun biliyorsun dimi?? Dış kapının dış mandalısın hayatım daha ne diyeyim.. Adama kadınlık yapan bir kadınsın o kadar gibi görünüyorAma evlilikten farkimiznyok ki
Off bı milyarı ne kdr buyuttnz bu devirde bı mikyar neki ya iyice sacmakdniz postumun içine sictiniz ayip ya nerden nereye çektiniz konuyu
Ailem yok annem başka şehirde babam öldü ben ztn tek yaşıyordum çalışıyordum hayatıma girmeden önceBak sana tavsiyem ailene dön yanlış kulvardasın . İlerde pişman olacaksın . Adam niye hüküm giymiş zamanında ? Evli miyim sevgili miyim ? derdin bu mu yani dost hayatı yaşıyorsun alenen . Sorduğun sorunun cevabı bu bacım kusura bakma.![]()
Gerçekten çok komiksin ya sanki koca delisi gibi birileri görmüşte yüzük takması lazımmışçok saçma korkma evde kalmazsın her karşına çıkanın nikahına girmeye çalışma evlilik öyle düşündüğün kadar güzel birşey değil
İşte bu cümleyi kuramiyorum sorunda burdaAçık açık söyle evlenmeyecek miyiz diye?
Özellikle 1 MİLYAR Diye belirtmeseydin emin ol takılmazdıkAma evlilikten farkimiznyok ki
Off bı milyarı ne kdr buyuttnz bu devirde bı mikyar neki ya iyice sacmakdniz postumun içine sictiniz ayip ya nerden nereye çektiniz konuyu
Evet yazdım onla benm konu mcok farklı yazdığımı arkasindym l bak ben 1 seneyi aşmış iliskimde evliliği nasıl soylcegmi soruyorum o daha ay geçmiş evlilik istiyorBak ne yazmışsın başkasına:
Ne guzum senin derdin?
Ben diyeyim 1MİLYARBak ne yazmışsın başkasına:
Ne guzum senin derdin?
Seven insan hrrturlu sever illa ayni evde mi seviyo Birinizin acmasi gerekiyo ama ilerde hamile kalinca millete biz dost hayati mi yasiyoruz diycen pişman olcan hatalar yapma kendini kullandırma bugün o aldığı zevk yada sevgisi biterse seni kapi disari atarsa aglama sakin sert konuştum ama dogru olani dedimBirbirimizi böylelikle bağlandık cunki o çocuk hiç bir kiza bu denli bağlanacak insan degldi ben böyle. Yapıp avucuma almasam çoktan ellerimden uçup giderdi ama smdiyse o bana bağlandı sadce 2 nizde nikah konusunu acmiyoruz ortada kullanma felann yok zaten okdr kız var sırada bekleyen Allah razı olsun bir kere olsun bana yanlış yapmadı
Evet yazdım onla benm konu mcok farklı yazdığımı arkasindym l bak ben 1 seneyi aşmış iliskimde evliliği nasıl soylcegmi soruyorum o daha ay geçmiş evlilik istiyor
Şaşan sıralamalar olunca böyle kafalar karışıyor maalesef.. Son yapılacak ilk olunca ortaya karışık.. Umarım düzeltir herşeyi istediğin noktaya taşırsın.Merhaba arkadaşlar benim bı derdim var size baştan sona anlatcam erkek arkadaşım hapisten çıktı biz tanıştık ben evlenip ayrıldım tek yaşayan çalışan bir insandim erkek arkadaşımın ayağında kelepçesi olduğu için 3 ay boyunca ben onlara cgidip kaldım 10 da evde olmak zorunda kelepceden dolayı ilk zamanlar zorla getiriyordu ama sırf beni sevdiğimden ve aşık olduğundan birbirimize okdr alistikki 1 gece ayrı asla kalamayaiz kelepçesi ayağından çıktı 3 ay sonra bı sure tatil gibi beni çok lüx otellere getirdi herrgece bir yerdeydik herneyse benm ailevi sorunları m oldu ve biz beraber bir eve çıktık benm evimi yeni bir eve taşıdık şuanda 1 senedir beraber kalıyoruz ama bu süredir ben ona asla evlilikten bahsetmedm ben ev hanımıyım beni çalıştırmıyor ama hiç birşeye de ihtiyacm yok 1 milyarlkm montkar ayakkblr giydiriyor hesabını siz yapın her neyse ailem onu benim kocam olarak benimsedi bu ne smdi bz neyizvbazi soranlara evliyiz diyoruz mesela eskosen çocuk olmasından korkardı ama smsi olursa yapck biseynyok diyor olsun diyor he onun annesi ve babası var babasıyla aram iyi ama annesiyke mesafeliyiz bu iş nereye gider ben asla evlilk acmyrm oda açmıyor ama şu yeryuznden onun bana olwn aşkı gibi bı aşk daha yok ona neminim
Ama o beni böyle görmediğinden eminim bana o gözle bakmıyor belkide biraz daha ilişkimizin oturmasını bekliyordur yoksa neden bana bu kdr emek harcasinAhhh canım beniiim kıyamam ben sana yaa ben seninle şakalaştım ama onu da anlamadın :)) Sen harbi safsın adamın niyetini de anlayamadın tabi.. Ağızınla diyorsun evlilikten bir farkı yok diye adam sana neden nikah yapıp da resmi olarak sorumluluk alsın?? Yarın öbür gün seni terkettiğinde nafakaydı tazminattı neden ödesin?? Adam seni malına niye ortak etsin?? Zaten vermişsin adama herşeyi ne gerek var ki? Akıllı davransaydın çoktan resmi nikahınız vardı.. Yarın öbür gün bu adam seni aldatsa evli değil :) hiçbirşey söylemeden çekip gitse ya da adam ortadan kaybolsa Allah korusun başına bi iş gelse karakola gidip kayıp başvurusu yapamıyorsun biliyorsun dimi?? Dış kapının dış mandalısın hayatım daha ne diyeyim.. Adama kadınlık yapan bir kadınsın o kadar gibi görünüyor
Neden ne var ki?İşte bu cümleyi kuramiyorum sorunda burda