• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlisiniz eski sevgilinizi grseniz ne yaparsnz?

bende karşılaşacağımı hiç sanmıyorum çünkü o Türekiyenin bir ucunda ben diğer ucunda..Ama karşılaşırsamda herhalde çok şaşırırdım. Dünya küçük işte derdm ve yüz vermezdm :)

bende karşılaşacağımı hiç sanmıyorum çünkü o Türekiyenin bir ucunda ben diğer ucunda..Ama karşılaşırsamda herhalde çok şaşırırdım. Dünya küçük işte derdm ve yüz vermezdm :)

bende öyle diyordumda sekerim o yurtdısındaydı ben mersinde

evlenip istanbula geldim burada eşimle gezerken karsılastık tabi onunda eşi yanındaydı ben artık dünya cok küçük diyorum:kedi:

ben gördüğümde arabanın içindeydik ,kırmızı ışıkta durmuştuk ve o da yaya olarak bekliyordu yolun kenerında beni gördü kucağımda oğlum vardı pis pis sırıttı ama temiz bir sırıtma olmadığı için ben başımı çevirdim,yoksa bende normal gülümser ve selam verirdim,amaan neyse adı üstünde eski zaten hiç aklımda bile kalmadı,

Görmezden gelmiş gibi davranıp ordan ayrılırdım ...
Öylede yaptım zaten kaydirigubbakcemile3

eşimin elini tutardım eski zaten belkide gormemezlikten gelirdim

Eski sevgilimle karşılaşma gibi bir durum söz konusu bile olamaz ilkimle beraberim çünkülüm boshayallersmile

haaa karşılaşmadım yanımda eşim olsa da olmasa da ne selam veririmm ne bakarım banane ya elin adamıdır artık benim için. ben sadece kocama bakarım canım o benim

görmedim ama görsemde umrumda olmazki görmemizlikten gelirim

Ilk sevgilimi görsem esim yanimdayken selam vermem yanlis anlamasin gururu kirilmasin diye ancak esim yanimda yoksa selam veririm cünki eski sevgilimden hicbir kötülük görmemisimdir onu insan olarak severim. Hayatima girmis olmasindanda pisman degilim cünki cok iyi bir insan.

Kismet degilmis esimle evlendigim icinde pisman degilim.

Hiç birşey yapmam evlenmedim ama evlenmeden yaşadım bu durumu zaten bi tane olmuştu e 13 14 yaşında olmuştu çok ufaktım sevgi bile yoktu sevgilim de biliyo ve tanıyodu hatta şu an onun kuzeniyle çok yakın arkadaşlar hiç umursamıyorum bile çünkü biten bitmiş birşey kalmamış ki...
Evlenince de bu durum değişmez görsem dahi yok sayarım:delphin:

eger eski bir sevgilimi gorseydim, onu catlatmak icin esimle cok mutlu oldugumu ona gostermek isterdim sanirim...gerci yasim kucuk oldugu icin esimi genelde erkek arkadasim zannederler, eski bir sevgilim beni gorse hikom evlenmis diye dusunmez...

sokaktaki herhangi bi insandan farkı kalmadığı için yanından geçer giderim :kahve:

Bizde çalıştığımız yerden dolayı görüşüyoruz.Bişey olmamış gibi davranıyoruz bende öyle hissediyorum benim tek aşkım eşim..Zaten gerçekten aşık olsaymışız evlenirmişiz..

adı üstünde ''ESKİ'' ne yapabilirimki?
eşim yanımdada gördüysem eşime sarılır çok mutlu olduğuma dair bi hava belki veririm belkide hiiç o çabaya bile girmem şu saatten sonra tek benliğim eşim gerisi umrumda olamaz..

suratina biile bakmam görmemis gibi davranirim dis kapinin dis mandali baglamaz beni suratimda en ufak bir mimik degisimide ollmaz cünki bitmis bitmistir

eminim sıkı sıkı tuttuğum eşimin elini daha sıkı tutardım.ama eskide kaldığı için hiç tın etmezdim sanırım çünkü asıl mutluluk elimden sıkıca tutuyo olurdu o an

Back
X