Evliyim ama alışamıyorum

Seni çok iyi anlıyorum. Ben de aynı duyguları yaşadım aynı çıkmaza girdim ve sadece bu sebepten boşandım. Sonrasında hata yaptığımı korkaklık,tembellik ettiğimi anladım ama düzeltmek için çok uğraştım eşimle tekrardan evlendim. 10 yıllık ilişki sonrası evlenmeyi başarmıştık ve ben korkaklığım duygusallığım yüzünden bir çırpıda bozdum. çok şükür ki telafi edip tekrar yola çıktık. Diyelim ki yuvanı yıktın ve boşandın annenin evine o bahsettiğin odana döndün,ben ne yaptım? diyip yaptığından pişmanlık duyman en geç 2 hafta sonra kendini gösterecek ve çıkmaza gireceksin. Tecrübeyle sabit hepsini yaşadım. Yapma bunu kendine de karşıda ki adama da. İnan ki alışırsın.

Şımarık olduğunuzu düşünmüyorum, ailenizle olan bağınızın sağlıksız olduğunu düşünüyorum. Yani bu bağlılık değil; bağımlılık. Bağlanma stili, şemalar vs, uzman desteği almalısınız.

Evlenince böyle oluyor sonra alışıyorsun.
Sonra anne oluyorsun; Allah Allah halime bak diyip eski hallerini özlüyorsun.
Sonra tekrar anne oluyorsun ;bu sefer harbiden …. diyorsun.

Baktın olmuyor boşan uzatmayın bari eşin başka birini bulsun sende annen ile yaşarsın
Çok tuhaf geliyor ya bana bu
Şahsen ben evlensem eşim bana bunu Hisetirse kapının önüne koyardım
Ne demek odamı özledim
Anneniz ile gece günüz telefon ile konuşum sesli, görüntü haftada 2 kez görmeye gidin alışırsının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…