• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim ama alışamıyorum

Seni çok iyi anlıyorum. Ben de aynı duyguları yaşadım aynı çıkmaza girdim ve sadece bu sebepten boşandım. Sonrasında hata yaptığımı korkaklık,tembellik ettiğimi anladım ama düzeltmek için çok uğraştım eşimle tekrardan evlendim. 10 yıllık ilişki sonrası evlenmeyi başarmıştık ve ben korkaklığım duygusallığım yüzünden bir çırpıda bozdum. çok şükür ki telafi edip tekrar yola çıktık. Diyelim ki yuvanı yıktın ve boşandın annenin evine o bahsettiğin odana döndün,ben ne yaptım? diyip yaptığından pişmanlık duyman en geç 2 hafta sonra kendini gösterecek ve çıkmaza gireceksin. Tecrübeyle sabit hepsini yaşadım. Yapma bunu kendine de karşıda ki adama da. İnan ki alışırsın.

Şımarık olduğunuzu düşünmüyorum, ailenizle olan bağınızın sağlıksız olduğunu düşünüyorum. Yani bu bağlılık değil; bağımlılık. Bağlanma stili, şemalar vs, uzman desteği almalısınız.

2 aydır evliyim ve anneme cok yakın oturuyorum. Babam ben cocukken vefat etti, dogal olarak anneme düşkünüm. Evlendim ve gece annemi, orada bıraktıgım kedimi özledigim icin ağladım. Hala bazen ağlayasım geliyor. Eski hayatımı cok özlüyorum. Orada onun ve kardeşimin yaşadığını biliyorum, hayat devam ediyor ama o evde ben yokum. Bok gibi bir his. Esimin bir işi çıksa da, gitsem/bir durum olsa da kalsam diye bakıyorum. Hayat konforum aile evinde daha iyiydi, sorumluluklar/yaşam telaşı da felaket bunaltıyor. Rahat battı sanırım diyorum. Aslında dağ kadar borcumuz da yok, klasik herkesinki gibi kredi kartları. Refah seviyem düştü yine de tabi. Böyle şeyler görmediğim için bunalıyorum. Doğru kişi mi, doğru mu yaptım diye düşünüyorum hep. Boşansam ilk düşüncem eski odama kavuşacağımı bilmek sanki.
Evlenince böyle oluyor sonra alışıyorsun.
Sonra anne oluyorsun; Allah Allah halime bak diyip eski hallerini özlüyorsun.
Sonra tekrar anne oluyorsun ;bu sefer harbiden …. diyorsun.

Baktın olmuyor boşan uzatmayın bari eşin başka birini bulsun sende annen ile yaşarsın
Çok tuhaf geliyor ya bana bu
Şahsen ben evlensem eşim bana bunu Hisetirse kapının önüne koyardım
Ne demek odamı özledim
Anneniz ile gece günüz telefon ile konuşum sesli, görüntü haftada 2 kez görmeye gidin alışırsının

Back
X