Hiç o adamla iletişiminiz oldumu evlilik sürecinde?Benim 4 yıllık biriyle ilişkim olmuştu ama ailem sevdiğin adamın işi olmadığı tanımadıkları annesi babası olmadığı için istemediler beni de babaannem dedem büyüttü annem babam ben 7 yaşındayken ayrıldılar bende babaannemi dedemi uzmemek için sevdiğin adamdan ayrılıp başkasıyla evlendim şuan 4 yıllık evliyim ikiz bebeklerim var ama halen o sevdiğim adamı unutamıyorum oda beni halen seviyor ama bana benim yüzümden bir yuva yıkılsın istemem ben askeri personelim çok zor olur benim için vs vs diyor beni her yerden engelliyor biz zaten eşimle en başından beri anlaşamadık eşimden şiddet gördüm 2 defa napacagimi bilmiyorum
telefondan bir kac kere ulaşmaya çalıştım ama artik herşeyi rabbime bıraktım ulaşmıyorum artikHiç o adamla iletişiminiz oldumu evlilik sürecinde?
ayy canım ya ne diyim ki o mu görüşmek istemeditelefondan bir kac kere ulaşmaya çalıştım ama artik herşeyi rabbime bıraktım ulaşmıyorum artik
evet hala beni seviyor ama evli oldugum için ben bu günaha giremem diyorayy canım ya ne diyim ki o mu görüşmek istemedi
bende zaten onun için şuan görüşmüyorumNe yapcaginizi bilin efendim, 2 tane mis gibi cocugunuz varken babasini aldatan anne konumuna kendinizi neden dusuruyorsunuz??? 2 cocugunuza bunu yapamazsiniz, boşanin sonra kimle konusuyorsaniz konusun.
Bazı şeyler bazen olmaz. Olmamışsa da vardır bir sebebi. Sevdiğiniz kişiyle olmak istiyorsanız çocuklarınız olmadan önce bosanmaliydiniz. Simdi eskisinden çok farklı bir hayatınız ve sorumluluklarınız var. Bebeklerinizi buyutun ve tüm sevginizi onlara verinBenim 4 yıllık biriyle ilişkim olmuştu ama ailem sevdiğin adamın işi olmadığı tanımadıkları annesi babası olmadığı için istemediler beni de babaannem dedem büyüttü annem babam ben 7 yaşındayken ayrıldılar bende babaannemi dedemi uzmemek için sevdiğin adamdan ayrılıp başkasıyla evlendim şuan 4 yıllık evliyim ikiz bebeklerim var ama halen o sevdiğim adamı unutamıyorum oda beni halen seviyor ama bana benim yüzümden bir yuva yıkılsın istemem ben askeri personelim çok zor olur benim için vs vs diyor beni her yerden engelliyor biz zaten eşimle en başından beri anlaşamadık eşimden şiddet gördüm 2 defa napacagimi bilmiyorum
boşanamiyorum ki ailem ayrılmam o istemiyorZamaninda bir karar verip ayrılmışsın ve başkasıyla evlenmişsin.. birak o adam da yoluna baksın... evli ve çocuk sahibi iken ona ulasmaya calisman rezillik resmen... adamdan yüz bulsan gideceksin yani... şu anki esin sana şiddet uyguluyorsa bu evet bosanma sebebidir.. bosan o zaman ve ondan sonra istiyorsan o kişiyi tekrar ara...
Ailen evliyken baska adamı taciz etmeni mi uygun buluyor?boşanamiyorum ki ailem ayrılmam o istemiyor
ona da kızıyorlar tBikiAilen evliyken baska adamı taciz etmeni mi uygun buluyor?
bir insanı annesi babası olmadığı için istememek ne kadar kalpsizce bir şey yaBenim 4 yıllık biriyle ilişkim olmuştu ama ailem sevdiğin adamın işi olmadığı tanımadıkları annesi babası olmadığı için istemediler beni de babaannem dedem büyüttü annem babam ben 7 yaşındayken ayrıldılar bende babaannemi dedemi uzmemek için sevdiğin adamdan ayrılıp başkasıyla evlendim şuan 4 yıllık evliyim ikiz bebeklerim var ama halen o sevdiğim adamı unutamıyorum oda beni halen seviyor ama bana benim yüzümden bir yuva yıkılsın istemem ben askeri personelim çok zor olur benim için vs vs diyor beni her yerden engelliyor biz zaten eşimle en başından beri anlaşamadık eşimden şiddet gördüm 2 defa napacagimi bilmiyorum
Eski konuları niye hortlatıyorsunuz ekşınlı konu diye hevesle dalıyorum sonra kursağımda kalıyor..
Hıhhh
TamamBaşka sorunlara yardımcı olmaya çalışarak kendi derdimi unutuyorum belki.. Lütfen amaBenim konuma beklerim ayrıca, ekşını pek olmasa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?