evliyim ama eşimle cinsel ilişkiye giremedik

bizimde öyleydi nikahımız dügünden 6 ay önce kıyılmıştı fakat biz dügün gecemize bırakmayı tercih ettik...

Ya hayatım nikahlı kocan niye tereddüt ediyorsun ki...Bunda günah yok ayıp yok...bide sende istiyormuşsun başka ne sorun olabilirki...Bunlar en güzel zamanlarınız en iyi şekilde değerlendirmeye bak...
Eee düğününüz oldu babanlara yatılı geldiniz, istedi eşin babanın evi diye yapmıycanmı?

Ben özellikle şu kısıma takıldım.. " Eee düğününüz oldu babanlara yatılı geldiniz, istedi eşin babanın evi diye yapmıycanmı? " ... Evet yapmayacak tabiki. Bir gece dayansında kendi evinde yapsın ne yapacaksa. Yuh artık. Evli değilim , ama benim kocam olacak insan böyle bir şey isterse balkondan sallandırırım adamı valla. O nasıl şey öyle ya. Bir de çok normal bir şey gibi söylemişsiniz. Ha babasıyla aynı evde yaşayanlar için çok farklı bir şey bu ama ben baba evine bir kaç günlüğüne gittim ise kusura bakmasın kimse. Ayıp ya utanma olur insanda biraz. Bu nasıl bir bakış böyle anlayamadım. Pes doğrusu...fisfisfis

Bence bu zamana kadar beklemişsiniz. Bunu doğumgünü hediyesi olarak görmesi şaşırtıcı. Madem öyle uyugun bi otel bulun o zaman. Ama baba evinde. Hele ki sizin kendi babanızın evinde. Çok ilginç bi fantezi olur herhalde.
En iyi siz bilirsiniz tabi yine

Evet ya eski konuymuş. Yazanın ruhu duymuyodur belki de evlenmiştir. :D

Evet evlendiniz ama yinede nikahin amaci taniyanlara evliligi duyurmaktir.daha dugun olmadigi icin tam anlamiyla nikah sayilmaz benceo yuzden dugunden sonra beraber olmaniz daha saglikli olur..

Evet evlendiniz ama yinede nikahin amaci taniyanlara evliligi duyurmaktir.daha dugun olmadigi icin tam anlamiyla nikah sayilmaz benceo yuzden dugunden sonra beraber olmaniz daha saglikli olur..

yahu nasıl tam nikah sayılmaz? :1shok: bildiğin resmi nikahlılar işte, dahası var mı?...
ayrıca neden anne-babanın evinde sevişmiyorsunuz ki eşinizle? fisfisfis
her gün çok değişik şeyler okuyorum bu forumda. bi de 'yuh artık' falan demişler, şok oldum :)

benim ailem bir tane yaa, valla çok şanslıyım, sevgi dolu ve mantıklı insanlar :)))şakkıdı

güzel arkadaşım öncelikle ALLAH utandırmasın mesut bahtiyar etsin en güzel yıllarınızı bir ömür beraber gecirmeyi nasip etsin size :1hug:

gelelim soruna benim fikrim düşüncem o gece yani ilk gece çok özel ve kendi evinde kendi yatağında yaşamak varken bence babanın evinde olmasın derim ben tabii yine senin vereceğin karardır bu :kahve:

benim nikahım düğünden 3 hafta önce oldu evimde hazırdı dayalı düşeliydi ama ben yinede o anı bekledim bunca sene beklemişsin sabretmişsin bence en mükemmel en güzel en özel şekilde olması daha güzel değilmi canım benim hem belki zevkden inliceksin veya başka sesler olucak babanın evinde birisi duyarsa ömür boyu unutulmaz ve hep çekimser kalmazmısın öyle bir durumda:utangac:

elbetde şimdi birbirinize dokunmak için birlikde olmak için can atıyorsunuz içiniz kıpır kıpır ama bence bir kaç dakikalık zevk için o çok özel anı zamansız veya başka yerde yaşama derim ben tabii bu benim düşüncem sen karar vericeksin hakkında hayırlısı olsun alacağın karar ne olursa olsun ALLAH pişman etdirmesin herşey gönlünce olsun güzel arkadaşım :1hug:

sevgiler saygılarkaydirigubbakcemile5

resmi nikah oldu diye bence yapmamalısın
düğünün olsun,dini nikahın da olsun öyle bi daha istedigini yap..

resmi nikah oldu diye bence yapmamalısın
düğünün olsun,dini nikahın da olsun öyle bi daha istedigini yap..

Kız mesaj 2088 ın 5. ayında yazılmıs yaza dugunum var demıs ohoooo onların dugunude olalı baya bı olmus:teselli:

ayy kızlar çok hoşsunuz ... ben de ilk mesajdan başladım okumaya... yuh diyorum ne alaka bu kadar erken yapılmış nikah ; aile ne diyor bu olaya filan ... sonra yaza az kaldı diyenler filan vardı... şaşırdım kaldım... sonra tarihe baktım mayıs 2008 ... eski konular gündeme gelince gerçekten komik oluyor bazen :)

Back
X