evliyim ama eşimle cinsel ilişkiye giremedik

Evet işte ben de bunu demek istedim..a.s
Artı ben evlilik öncesi cinselliğe de karşı değilim ama ana baba evdeyken beraber olmayı hoş bulmuyorum kendi adıma.:utangac:

lalecim sen öyle diyorsun.. peki sence ben ne yapmaliyim?
malum.. almanyada yasiyoruz.. burda evimiz barkimiz ayri.. ama türkiyeye izine geldikmi kayinvalidemelrin yanina iniyoruz. ve gezilerimiz haric yaklasik 4 hafta onlarin evindeyiz.. odamiz var üst katta..ve üst katta bizden baska kimse yok.. banyo alt katta.. kayinvalidemlerde alt katta..

ben ne yapayim.. 4 hafta esimden uzakmi durayim..

durumdan duruma degisiyor..

ha rahatmiyim diye sorarsan.. asla!! ama 4 hafta uzun bi zaman..

sen ne dersin buna?

lalecim sen öyle diyorsun.. peki sence ben ne yapmaliyim?
malum.. almanyada yasiyoruz.. burda evimiz barkimiz ayri.. ama türkiyeye izine geldikmi kayinvalidemelrin yanina iniyoruz. ve gezilerimiz haric yaklasik 4 hafta onlarin evindeyiz.. odamiz var üst katta..ve üst katta bizden baska kimse yok.. banyo alt katta.. kayinvalidemlerde alt katta..

ben ne yapayim.. 4 hafta esimden uzakmi durayim..

durumdan duruma degisiyor..

ha rahatmiyim diye sorarsan.. asla!! ama 4 hafta uzun bi zaman..

sen ne dersin buna?

Arkadaşım nolur dikkatli okuyun..
1-"kendi adıma" dedim.
2-konumuz ilk cinsel birliktelik annemlerin evinde olsun mu?
3-isteyen istediğini yaşar,beni bağlamaz ki,sadece kendi yerime koyup cevap veriyorum.
4-Şükürler olsun ki hiç kimsenin evinde kalma durumum yok(yine kendi adıma yazdım)

Arkadaşım nolur dikkatli okuyun..
1-"kendi adıma" dedim.
2-konumuz ilk cinsel birliktelik annemlerin evinde olsun mu?
3-isteyen istediğini yaşar,beni bağlamaz ki,sadece kendi yerime koyup cevap veriyorum.
4-Şükürler olsun ki hiç kimsenin evinde kalma durumum yok(yine kendi adıma yazdım)

cok cok özür dilerim:çok üzgünüm:
yanlis anlasildim:çok üzgünüm:
sana karsi bisi demek istememistim, tam aksine
yazilarini hep bi hayranlikla takip ediyorum, fikirlerin hep cok hosuma gidiyor, hep yapicisin..
niyetim fikrini ögrenmekdi.. elestirmek yada baska bisey degil..
özür dilerim..
:çok üzgünüm:

cok cok özür dilerim:çok üzgünüm:
yanlis anlasildim:çok üzgünüm:
sana karsi bisi demek istememistim, tam aksine
yazilarini hep bi hayranlikla takip ediyorum, fikirlerin hep cok hosuma gidiyor, hep yapicisin..
niyetim fikrini ögrenmekdi.. elestirmek yada baska bisey degil..
özür dilerim..
:çok üzgünüm:

Lütfen özür dileme arkadaşım..
Yanlış anlaşılmalar olabilir tabii.
Anlaştığımıza sevindim..
Sevgilerimlea.s.

dikkat ettimde konu nerden başlanılmış nereye gelmişş :sm_confused:
herkesin düşüncesi kendinedir
veeee kimseninde müdahele etmeye hakkı yokturyerimseniben
laale öle yazmıssa onun düşüncesidir ki bunu yazmısdır
bu kimseyide ilgilnedirmezzzsengözlerimebaksanab
bende lale gibi düşünüyorum :içelim:
herkesin yapısı farklıdır yanii napalımm...:kahve:

Sunun surasinda bir buçuk ay var guzel arkadasim.

Bence sabredin. Ilk cinsel iliskiniz yuvanizda olsun.

Ben sahsen ilk iliskimi (ki nasil gelisecek hiç bir fikrim yok), babamla annemin bulundugu evde olmasini hiç ama hiç istemezdim. oyle utanirdim ki....dusunemiyorum bile

Herseyi vakti gelince yasayin bence, esinize de bu isteyinizi soylerseniz bence saygi duyar ve bekler...hem beklemek heyecani arttirir

Buda benim fikirim :-)

Vallahi Bekleyin .gelinliği O Ilk Günün Heyecani Ile çikarisn ,ve Herşeyin Ilki O Bemybeyeaz şatfat Uygun Olsun.
Emin Ol Senelr Sonra Iyi Ki Düğünümü Bekldim Diyeceksin

benceeee ii bişey yapmmşş degll yapmannzzzz herşeyyyyn vaktiii zamnıı varrrr canm hoşbişey degll benm fikrim

Ya hayatım nikahlı kocan niye tereddüt ediyorsun ki...Bunda günah yok ayıp yok...bide sende istiyormuşsun başka ne sorun olabilirki...Bunlar en güzel zamanlarınız en iyi şekilde değerlendirmeye bak...
Eee düğününüz oldu babanlara yatılı geldiniz, istedi eşin babanın evi diye yapmıycanmı?

benmde nikahım dügünümden önce olduuuu 3 ay kadar ama bekldkk kendi evinn daha güzelll benceeeeeeeeeeee bekle canmmmm
yasakkelimeyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

Benim nikah oldu hemde gelinlik felan yemeğe gititk eğlendik güldük ablamın evine gittim.sonr aailemle memlektime döndüm .orda bir hafta sonra düğün yaptık ve ilk geceyi memlekimde güzel bir otel kaldık 2 gün .
eğer uzak olmasa eve gelmek siteridm .ama uzaktı.ve otelde kalmak da değişklik oldu.
en güeli beklemek

ben olsaydımCADIARZU
nikahımız kıyılmışta olsa henüz düğünümüz olmadığı için ben kendimi sağlama alır ve o işi yine ilk geceye bırakırdım.insanın başına her türlü hal gelebilir.Allah korusun ama düğün olmadan ayrılsak yada eşimin başına bir iş gelse yaşadıkların için pişman olma ihtimalim var.o yüzden bu kadar bekleyen bir kaç ay daha bekler der ve ilişkiye girmezdim.
babamın evinde düğünüm olmadan ilişkiye girmek söz konusu bile olamaz.
ama düğünüm olmuşsa ve babamın evindeyse,şartlar uygun olacaksa,babama çaktırmadan sonrasını halledebileceksem neden reddedeyim ki adamıtatlicadiarzu

ya aslinda ben sizin yerinizde olsam gelinligin o büyüsünü bozmak istemezdim.Dügününüz olsun gelinlikle falan ondan sonra ne yapacaksaniz yaparsiniz.

hanımefendi herkesin aile görgüsü görenegi farklıdır aile mefhumu diye birşey vardır bilmem anlatabildinmi ana babanın evinde cinsellik yaşamak heleki ilk cinselliği o evde yaşamak kusura bakma ama anaya babaya sayğısızlıktır . O İŞTEN SONRA BANYOYU KULLANMAK VE ANANIN BABANIN BU OLAYA ŞAHİT OLMASI SİZCE NE KADAR DOĞRU .DÜĞÜNDEN SONRA KÖYLERDE BİLE EVİN BÜYÜKLERİ YENİ EVLİ ÇİFTLERİ YALNIZ BIRAKIRLAR BİR SÜRE DAHA RAHAT OLMALARI İÇİN SİZ KALKMIŞ ANANIN BABANIN DİĞER ODADA OLMASININ HİÇ BİR MAHSURU OLMADIĞINI SAVUNUYORSUNUZ

canım,cicim biricik türkiyemin gayet hoş bayanları....:)
anlamadığım bi husus var... çiftler cinsel ilişki sonrası banyo alırken; anne baba bu banyo faaliyetine neden şahit oluyorlar allah aşkına ? sırnaşık şey

sanırım banyonun havluların ıslak omasından durumu çakacaklarını kastediyor ve bunun çiftler için yüz kızartacak bi hal olduğunu idda ediyorsunuz..:)
yani banyonun ve havluların ıslak oldunu farkeden ebebeyinler karşısında, çftler " aman allahım!!! yattığımızı anladılar, rezil olduk!!!!" gibi bir psikolojinin içne sürünecekler.

ii güzelde, bu hanfendi hamlileliğinin ilk 3 ayından sonra geri kalan 6 ayını ailesinden köşe bucak kaçarakmı geçirecek yani sırnaşık şey.... biliosun karın şişecek ve ebebeyin ler yine mutlu çiftlerimizin ilişkiye girdiğini anlayacaklar , bu durum çiftlerin psikolojilerini etkileyecek ve morel bozukluğu yaratacaktır:) ve yine senin iddana göre " aman allahım!!! yattığımızı anladılar, rezil olduk!!!!" gibi bir psikolojinin içne sürüneceklerdir :)

köylerden sonra aillelerin, yeni çiftelri yalnız bıraklamalının; bu konuya yakından uzaktan alakası yoktur... çünkü... köylerde yeni çiftler diye nitelendridiğiniz kişilerin büyük bir çoğunluğu evliliklerinin geri kalan kısmını aileleriyle geçirmek zorundadırlar... köylerde bu böyledir... maddi durumlar, gelenek görenek vs.. gibi sebeplerden.... bunun içindirki köylüler, evlenen çiftlere tabiri caiz ise,; saten bi ömür boyu yanlarında olacaz , bari 3-5 gün free takılsınlar:) rahat etsinler mantığını güdüp çiftleri bi süre rahat bırakırlar...

Evet evlilik öncesi cinsel ilişki suç olabilir ama herkesin kendi tercihidir. Bir başkasını rahatsız etmiyorsa,kendi vicdanı rahatsa,yuva yıkmıyorsa,ahlaki durumu müsaitse,uygun buldularsa beni ilgilendirmez kişilerin özel hayatı.
Nikahlı çiftin ailesinin bulunduğu evde ilişki kurmasını da absürd karşılamadım ben olsam utanırdım dedim. Yanlış anlamışsınız. Bazı olayların özel olmasından yanayım,nikahlı ya da nikahsız illa birilerinin haberi olması gerekmiyor benim yaşadıklarıma?Onlar bilmese bile ben bileceğim anamın babamın başka bir odada uyuduğunu bu yüzden rahatsız olurum dedim.
İzolasyon konusu hakkında hiç bir bilgim yok,yorum yapmayacağım..
Siz ses geçirmiyor diyorsanız öyledir,benim bir malumatım yok.

sorun yok o halde.... çok hoş fikirler... tşkkürler...

Konuşmalarımıza dikkat edelim lütfen,yasakkelime
Herkezin cinsel hayatı ve görüşü kendini baglar ...

hayırr bundan sonra, cümle alemin cinsel hayatı benden sorulacak, duyduk duymadık demeyin... dedim de benmi hatırlamıyorum ?

Son düzenleyen: Moderatör:
bayan kendisi için bir çare arıyor ama siz kendi derdinize düşmüşsünüz. herkez kendi düşüncesini yazsın bu kadar ortamı germenin ne anlamı var ben bunu anlamadım. sakin olalaım bayanlar lütfen sonra konuyu açan bayanın konusu kilitlenecek yani bu gisişle.

Bence de gelinlik giyilip düğün olduktan sonra olması en uygunu.İnsanın başına ne hal geleceği belli olmaz hem kız baba evinde bunu nasıl yapacak utana sıkıla bence doğru değil.

gelin ata binmiş ya kısmet demiş nikahı kıymışın ama ya allah korusun trs bişeler olsa resmi nikah olmuş olabilir bunu herkezz yapıyo artıkk önceden kıyıyolar iila resmi nikah var diyee olmazz daha babanın evindesin daha karar senin ama bence ilk gecenizz evinizde olsunn ALLAHA emanet oll canım

ilk evela konuşma uslübünüze dikkat edin sonra yazın .insanca ifade edersen daha iyi olur sen istersen birlikte oylduğun kişiyle umuma açık yerdede yapabilirsin bence mahsuru yok ,konuyu dağdan tepeden sürmenin ne manası var anlamadım sizin ve sizin ğibi üyeler pusuya yatıp laf geçireyim ve eğom şişsin mantığıyla hareket ettiğin sürece burada fazla barınamazsın bana öyle geliyor ezik olan benliğinizi buralarda tamir edemezsin bayan haydar dümen

oh nasıl olsa evliyim cinsel hayatım var diye kocanla yattığını aile içinde bilinmesi sizi rahatsız etmeyebilir ,beni rahatsız eder varmı itirazın güzelim :roflol:

Sevgili Birsu konuşma uslübunuza dikkat edin lütfen:1closedeyes: Aksi halde konuyu kapatma gereği duyacağız.

Bir başkasının açtığı başlıkta kişisel tartışmalara girerek konu sahibine haksızlık edemezsiniz.

bende bunu anlamıyorum,düğün öncesi nikah,madem düğün yapılcak,aynı günde nikahı yapsaydınız,bu kadar sorun olmazdı derim .

Back
X