Harika bir sekilde kullaniyor hemde. Evli olmaniz onun icin avantaj zaten. Kimseye bir sey soyleyemezsiniz cunku.Yaklaşık 8 yıldır hayatımda olan bekar bi erkek var. Evli olduğumu bile bile hayatıma girdi ve beni kendine aşık etti. Gerçekten aşkı iliklerime kadar hissettirdi bana. Acı çektim, dünyanın en mutlu insanı oldum, bütün duyguları zirvesinde yaşattı. Fakat sevgisinden bir türlü emin olamadım, bu sebepten dolayıda ayrılmadım eşimden. Defalarca buluşup birlikte olduk, hala oluyoruz. Beni sevdiğini söylüyor ama güven vermiyor. Uzaklaşmak kurtulmak istedikce kendimi kollarında buluyorum, beni kullanıyor mu seviyormu anlayamadımmm ??? Yorumlarını bekliyorummm
8 yıl bu bu kadar oyun yapabilirmi bi insan ?Harika bir sekilde kullaniyor hemde. Evli olmaniz onun icin avantaj zaten. Kimseye bir sey soyleyemezsiniz cunku.
Oyun farkli bir sey. Kullanilmak farkli bir sey.8 yıl bu bu kadar oyun yapabilirmi bi insan ?
boyle dusunuyosa bi yaniniz peki 8 yil boyunca neden guvenemediniz ve ikilem icinde iliskiyi devam ettirdiniz? Asla kirici olmak istemem aci ceken birini uzmek istemem ama siz bu denli aci cekiyorken esiniz 8yil boyunca birlikte oldugunuzu ogrense ne denli aci ceker dusundunuz mu? Lutfen acinizi yasayin ama en yakin zamanda yolunuzu cizin. Daha fazla uzulursubuz8 yıl bu bu kadar oyun yapabilirmi bi insan ?
Defalarca denedimmm ... bitti dedim veda dedim .. kaderinden kaçamazsın benimsin diyor. Birlikte oluyoruz sonra 1-2 kayboluyor ortadanboyle dusunuyosa bi yaniniz peki 8 yil boyunca neden guvenemediniz ve ikilem icinde iliskiyi devam ettirdiniz? Asla kirici olmak istemem aci ceken birini uzmek istemem ama siz bu denli aci cekiyorken esiniz 8yil boyunca birlikte oldugunuzu ogrense ne denli aci ceker dusundunuz mu? Lutfen acinizi yasayin ama en yakin zamanda yolunuzu cizin. Daha fazla uzulursubuz
Canı isteyince arıyor yol yapıyor işte. Gerçekten anlamıyor musunuz anlamak mı istemiyorsunuz?Defalarca denedimmm ... bitti dedim veda dedim .. kaderinden kaçamazsın benimsin diyor. Birlikte oluyoruz sonra 1-2 kayboluyor ortadan
.. sonra yine ilgi yağmuruna tutuyor
Ben bencillik yapmiyorum duygularimin esiriyim..Insallah esiniz bu durumu bi an once farkeder onun adina cok uzuldum. Biz ki su forumda evlenmedigimiz halde 7 8aylik iliskilerjmjzjn yasini tutuyoken sizin 2 erkegi idare etmeniz cok bencilce
Muhtemelen anlamak istemiyorum bilemiyorum.. çok gerçek bulduğum tavırlarıda var kafamı karıştırıyorCanı isteyince arıyor yol yapıyor işte. Gerçekten anlamıyor musunuz anlamak mı istemiyorsunuz?
Ben bencillik yapmiyorum duygularimin esiriyim..
Boşan diyor, dedi defalarca ..sevgilin seni 8 yıldır başkasının yatağına gönderiyorsa sevmiyordur . Sevse boşanmanı ister .çok garip bir yorum yaptım.normalde seni esefle kınamalıydım. Esefff nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?