Evliyim ama ona aşığım/ yardımm !!!!!!!

Junkel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
50
0
86
İstanbul
Yaklaşık 8 yıldır hayatımda olan bekar bi erkek var. Evli olduğumu bile bile hayatıma girdi ve beni kendine aşık etti. Gerçekten aşkı iliklerime kadar hissettirdi bana. Acı çektim, dünyanın en mutlu insanı oldum, bütün duyguları zirvesinde yaşattı. Fakat sevgisinden bir türlü emin olamadım, bu sebepten dolayıda ayrılmadım eşimden. Defalarca buluşup birlikte olduk, hala oluyoruz. Beni sevdiğini söylüyor ama güven vermiyor. Uzaklaşmak kurtulmak istedikce kendimi kollarında buluyorum, beni kullanıyor mu seviyormu anlayamadımmm ??? Yorumlarını bekliyorummm

Harika bir sekilde kullaniyor hemde. Evli olmaniz onun icin avantaj zaten. Kimseye bir sey soyleyemezsiniz cunku.

8 yıl bu bu kadar oyun yapabilirmi bi insan ?
boyle dusunuyosa bi yaniniz peki 8 yil boyunca neden guvenemediniz ve ikilem icinde iliskiyi devam ettirdiniz? Asla kirici olmak istemem aci ceken birini uzmek istemem ama siz bu denli aci cekiyorken esiniz 8yil boyunca birlikte oldugunuzu ogrense ne denli aci ceker dusundunuz mu? Lutfen acinizi yasayin ama en yakin zamanda yolunuzu cizin. Daha fazla uzulursubuz

37 yaşında hala evlenmedi...
Boşan diyor, sen kendini garantiye almak istiyorsun diyor, seçim yap ben seninim diyor .... ama blöf yapıyor gibi geliyor... bazen deniyorum tamam diyorum ... nasıl olacak gibi sorular soruyor... tedirgin oluyor

Defalarca denedimmm ... bitti dedim veda dedim .. kaderinden kaçamazsın benimsin diyor. Birlikte oluyoruz sonra 1-2 kayboluyor ortadan
.. sonra yine ilgi yağmuruna tutuyor

Insallah esiniz bu durumu bi an once farkeder onun adina cok uzuldum. Biz ki su forumda evlenmedigimiz halde 7 8aylik iliskilerjmjzjn yasini tutuyoken sizin 2 erkegi idare etmeniz cok bencilce

Defalarca denedimmm ... bitti dedim veda dedim .. kaderinden kaçamazsın benimsin diyor. Birlikte oluyoruz sonra 1-2 kayboluyor ortadan
.. sonra yine ilgi yağmuruna tutuyor
Canı isteyince arıyor yol yapıyor işte. Gerçekten anlamıyor musunuz anlamak mı istemiyorsunuz?

Insallah esiniz bu durumu bi an once farkeder onun adina cok uzuldum. Biz ki su forumda evlenmedigimiz halde 7 8aylik iliskilerjmjzjn yasini tutuyoken sizin 2 erkegi idare etmeniz cok bencilce
Ben bencillik yapmiyorum duygularimin esiriyim..

Babam annemi 8 yıldır bir başkasıyla aldatıyordu. Asla boşanmak istemiyordu. Şu an boşanma aşamasındalar nihayet. Annemin neler yaşadığını bildiğim için söylüyorum. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda. Boşan kiminle olmak istiyorsan ol. O adamın ne suçu günahı var? Bencilliğinizde boğulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…