Evliyim ama ona aşığım/ yardımm !!!!!!!

Cocugunuz varsa o cocuga da kocaniza da Allah sabir versin. Yok arkadasim bi kalpte iki kisi olmaz olamaaazzz. Kadini da erkegi de bir bunun. 8yil el insaf yahu bi onla bi kocanla aynj yatak nasil aklim almiyo. Kirici olmamak istedim ama aldatilan bir kadin olarak o incinmisligi iyi bilirim. Insallah kocaniz bi an once farkeder. Yarin bir gun ikisi de sirt dondugunde ben ne yaptim dersiniz

anlamak için yaşamak gerekiyor bazen, asla dediğim şeylerin içinde bulduğum için kendimi çok üzgünüm. Lütfen yargılamayın

E boşan bacım en azından sevdiğin adamla daha özgür bi yaşantın olur . Adam işe yaramaz çıkarsa da mesleğin varsa tek tabanca devam

Inansam emin olsam aşık olduğumu hissettiğim an boşanırdım emin olun.. bi saniye uzatmazdım ... kullanıyor hissindeyim fakat duygusundan kurtulamiyorum

Inansam emin olsam aşık olduğumu hissettiğim an boşanırdım emin olun.. bi saniye uzatmazdım ... kullanıyor hissindeyim fakat duygusundan kurtulamiyorum
Ne siye kullanıyor olay cinsellik mi ?

Olabilir mi ? Çok popüler etrafında yüzlerce kadın var neden beni bu yüzden kullansın ?
Evli kadınlar bazen bekar erkeklere cazip gelir . FanteZi meselesi .ya da kafası rahat istediği gibi ilişkiye giriyor sonuçta evlisin ona sorun çıkarmassın diye düşünüyor olabilir . Para da yediriyorsan eğer garanti kullanıyor

Parasal bi paylaşım içinde olmadık hiç... buluşup birbirimizi seviyoruz o kadar ...

Bilemedim bacım . Dikkatli ol diyim ben sana ikisinden de olabilirsin
Bende bilemedim işte bi bilebilsem
....kafamı karıştırıyor.. net değil. Nasıl diyorum beni kocamla paylaşabiliyorsun. Ben burdayım bekliyorum sen her fırsatta kocana dönüyorsun diyor ??

Bende bilemedim işte bi bilebilsem
....kafamı karıştırıyor.. net değil. Nasıl diyorum beni kocamla paylaşabiliyorsun. Ben burdayım bekliyorum sen her fırsatta kocana dönüyorsun diyor ??

boşanamayacağınızı biliyor blöf yapıyor. üstelik çocuklarınız da olmuş bu süreçte
umarım eşinizdendir

Çoçuk yok, işte bende blöf yapıyorsun diyorum.. kendini kandır diyor

8 senedir kocanı aldatiyon ama o seni 5 sene önce aldattığı için güvenemiyorsun harikasın ne diyim...

Ohh adamın da canına minnet, sorumluluk yok dert tasa yok, sosyal anlamda bile emek vermeye gerek yok yani sinemaya gidelim kuzenimin doğumgünü vb diyemezsin zaten evlisin, canı çekince çağırır, bir kız arkadaşından bir sene birliktelikte isteyebileceği şeyleri senden utanmadan ister nasıl olsa başkasının yatağına gönderiyor, onları kocanla da yaptığını biliyor. Sen yaşlanmaya, o da sıkılmaya başlayınca 25-30 yaşında bir kızla evlilik haberini alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…