- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
sevgilin seni 8 yıldır başkasının yatağına gönderiyorsa sevmiyordur . Sevse boşanmanı ister .çok garip bir yorum yaptım.normalde seni esefle kınamalıydım. Esefff nerdesin
E boşan bacım en azından sevdiğin adamla daha özgür bi yaşantın olur . Adam işe yaramaz çıkarsa da mesleğin varsa tek tabanca devamBoşan diyor, dedi defalarca ..
E boşan bacım en azından sevdiğin adamla daha özgür bi yaşantın olur . Adam işe yaramaz çıkarsa da mesleğin varsa tek tabanca devam
Sanırım haklısın ..
Ne siye kullanıyor olay cinsellik mi ?Inansam emin olsam aşık olduğumu hissettiğim an boşanırdım emin olun.. bi saniye uzatmazdım ... kullanıyor hissindeyim fakat duygusundan kurtulamiyorum
Olabilir mi ? Çok popüler etrafında yüzlerce kadın var neden beni bu yüzden kullansın ?Ne siye kullanıyor olay cinsellik mi ?
Evli kadınlar bazen bekar erkeklere cazip gelir . FanteZi meselesi .ya da kafası rahat istediği gibi ilişkiye giriyor sonuçta evlisin ona sorun çıkarmassın diye düşünüyor olabilir . Para da yediriyorsan eğer garanti kullanıyorOlabilir mi ? Çok popüler etrafında yüzlerce kadın var neden beni bu yüzden kullansın ?
Parasal bi paylaşım içinde olmadık hiç... buluşup birbirimizi seviyoruz o kadar ...Evli kadınlar bazen bekar erkeklere cazip gelir . FanteZi meselesi .ya da kafası rahat istediği gibi ilişkiye giriyor sonuçta evlisin ona sorun çıkarmassın diye düşünüyor olabilir . Para da yediriyorsan eğer garanti kullanıyor
Bilemedim bacım . Dikkatli ol diyim ben sana ikisinden de olabilirsinParasal bi paylaşım içinde olmadık hiç... buluşup birbirimizi seviyoruz o kadar ...
Bende bilemedim işte bi bilebilsemBilemedim bacım . Dikkatli ol diyim ben sana ikisinden de olabilirsin
Bende bilemedim işte bi bilebilsem
....kafamı karıştırıyor.. net değil. Nasıl diyorum beni kocamla paylaşabiliyorsun. Ben burdayım bekliyorum sen her fırsatta kocana dönüyorsun diyor ??
Çoçuk yok, işte bende blöf yapıyorsun diyorum.. kendini kandır diyorboşanamayacağınızı biliyor blöf yapıyor. üstelik çocuklarınız da olmuş bu süreçte
umarım eşinizdendir
Çoçuk yok, işte bende blöf yapıyorsun diyorum.. kendini kandır diyor
Arkadaşımın profilinden yazıyorumesa nasıl çocuk yok eski konuların duruyor
2014 te 18 aylık kızın varmış.
Merhaba arkadaşlar, benim 18 aylık bi kızım var, tek başıma büyütüyorum.ne annem nede kayınvalidem hiç bi şekilde yardımcı olmuyor, dogum yaptım kayınvalidem hastaneye zor geldi, bebeği eve getirdikten 2 hafta sonra ziyaret etti. Annem de aynı, ne varmış herkez tek büyütüyormuş. Ben zaten kimseye güvenerek cocuk doğurmadım ama beni bu kadar yanlız bırakmaları bana çok insafsızca geliyor, biz çektik sende çek hesabı yapar gibi. ;( bide ziyarete hep biz gidiyoruz, oğullarını arayıp, getir torunumuzu görelim diyorlar. Kuru kuru daha ufacık bi hediye bile almadılar yavruma, hep gösteriş yani özlediklerinden değil. Gidince yemesine içmesine karışmıyorlar mı bide... Hangi hakla ???? Neden bu kadar acımasız insanlar .. Şöyle yap kızım diyen, ihtiyacın olursa ara diyen büyüklerimin olmasını istemekle çok
şey mi istiyorum.. Kendimi çok yanlız hissediyorum.. ;(
Çoçuk yok, işte bende blöf yapıyorsun diyorum.. kendini kandır diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?