- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
Iyiki dogdunArkadaşlar öncelikle bunu lütfen şımarıklık vs gibi algılamayın sadece dertleşmeye ihtiyacım var. Evlendiğimden buyana 2 doğum günüm gecti Bugünde dahil senede 1 olan birsey ama tek önem verdiğim duygulandıgım hassas oldugum tek gündür. Eşim nedense özel günleri es geciyor önemsemiyor bişey demiyorum onlara fakat sadece yaş günümü kutlasın istedim hep ama olmuyor yalnızım ailem yanımda yok. Kendi ailesi nezaman ne istese yağdıran adam beni evlendigimizden beri bi restoranta yemepe bile götürmedi en azından bugun düşünür busefer yapar dedm ama olmadı gecen sene konusmustm cok önem verdigimi tamam dediği halde yine yaş gunumde yapayalnız kaldım kendi kendime pasta alıp kutlayp o pastayı yemek bile icimden gelmedi.
Konuyu nasıl bosanmaya getirdiniz hemen. Bu nedenle insan bir derdini yazmaknistemiyir. Bu durumla boşanmanin ne alakası var. Evlilik bu degil yani.
Gecen sene ilk umursamazlıgında konustum itiraz ettim malesef faydasız konusmak
Konuyu nasıl bosanmaya getirdiniz hemen. Bu nedenle insan bir derdini yazmaknistemiyir. Bu durumla boşanmanin ne alakası var. Evlilik bu degil yani.
Doğum günü ve evlilik yıl dönümü önemlidir. bunun dışındakiler umurumda olmaz.Arkadaşlar öncelikle bunu lütfen şımarıklık vs gibi algılamayın sadece dertleşmeye ihtiyacım var. Evlendiğimden buyana 2 doğum günüm gecti Bugünde dahil senede 1 olan birsey ama tek önem verdiğim duygulandıgım hassas oldugum tek gündür. Eşim nedense özel günleri es geciyor önemsemiyor bişey demiyorum onlara fakat sadece yaş günümü kutlasın istedim hep ama olmuyor yalnızım ailem yanımda yok. Kendi ailesi nezaman ne istese yağdıran adam beni evlendigimizden beri bi restoranta yemepe bile götürmedi en azından bugun düşünür busefer yapar dedm ama olmadı gecen sene konusmustm cok önem verdigimi tamam dediği halde yine yaş gunumde yapayalnız kaldım kendi kendime pasta alıp kutlayp o pastayı yemek bile icimden gelmedi.
İlk sene hediyesiz kalınca sonraki yıllar bu bir ritüel oldu artık. Mutsuz olmaktansa istediğimi almayı tercih ederim.Bu da yormaz mı insanı ama ya ?O raddeye getirinceye kadar bıkar insan. Ya ben bıkardım en azından.
Var mı kiYa şu ayıcık olayından nefret ediyorum. Neden duygusal, romantik,el üstünde tutan modellerden bulamadık ki
YokRestorant vs ya da hediye ayarlamıyor mu demenize rağmen
Tamam bu dedikleriniz onemli, ama evlilik bitirmek icin yeterli nedenler değilTam tersi için uğraşıyoruz aslında.
Konu sahibinden evlilikten vazgeçmiş de son karar için bize soruyor havası sezinliyorum, bu durum uzun vadede devam ederse ciddi problem.
Mesele doğum günü de değil, o yolda bir gün. Hiç restorana çıkmıyorlar ve özel anları yok, sevgi çiçek su ilgidir, bir çiçek ne kadar susuz dayanabilir ki?
Konu sahibinin çiçek kurumadan tepkisini koyması lazım yoksa adam sonradan ağzıyla kuş tutsa da işe yaramayacak.
Mükemmel olmasalar da var öyleleri evetVar mı ki
Tamam bu dedikleriniz onemli, ama evlilik bitirmek icin yeterli nedenler değil
Üzülme canım cebinde paran varsa çık kendi kendine kutla gününüArkadaşlar öncelikle bunu lütfen şımarıklık vs gibi algılamayın sadece dertleşmeye ihtiyacım var. Evlendiğimden buyana 2 doğum günüm gecti Bugünde dahil senede 1 olan birsey ama tek önem verdiğim duygulandıgım hassas oldugum tek gündür. Eşim nedense özel günleri es geciyor önemsemiyor bişey demiyorum onlara fakat sadece yaş günümü kutlasın istedim hep ama olmuyor yalnızım ailem yanımda yok. Kendi ailesi nezaman ne istese yağdıran adam beni evlendigimizden beri bi restoranta yemepe bile götürmedi en azından bugun düşünür busefer yapar dedm ama olmadı gecen sene konusmustm cok önem verdigimi tamam dediği halde yine yaş gunumde yapayalnız kaldım kendi kendime pasta alıp kutlayp o pastayı yemek bile icimden gelmedi.
Nişanlıyken eşimde benim doğum günümü unutmuştu. Sizin ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Bende o gün çok üzülmüştüm. Ama eşimle konuştuğumda oda unuttuğu için gerçekten çok üzülmüş telafi etmişti. Sizde tatlı dille gidin konuşun hemen. Öyle içinize ata ata yaşamayın. Gönlüne küsme derler bizim buralarda. Gönlünüze küsmeyin. Açıkça beklentinizi ne kadar kırıldığınızı ve yalnız hissettiğinizi belirtin. Seven insan eşinin yalnız hissettiğini duyunca kendisine yediremez telafi etmeye çalışır. Ben konuşma taraftarıyımArkadaşlar öncelikle bunu lütfen şımarıklık vs gibi algılamayın sadece dertleşmeye ihtiyacım var. Evlendiğimden buyana 2 doğum günüm gecti Bugünde dahil senede 1 olan birsey ama tek önem verdiğim duygulandıgım hassas oldugum tek gündür. Eşim nedense özel günleri es geciyor önemsemiyor bişey demiyorum onlara fakat sadece yaş günümü kutlasın istedim hep ama olmuyor yalnızım ailem yanımda yok. Kendi ailesi nezaman ne istese yağdıran adam beni evlendigimizden beri bi restoranta yemepe bile götürmedi en azından bugun düşünür busefer yapar dedm ama olmadı gecen sene konusmustm cok önem verdigimi tamam dediği halde yine yaş gunumde yapayalnız kaldım kendi kendime pasta alıp kutlayp o pastayı yemek bile icimden gelmedi.
okadar doğru ki dedikleriniz. benim evliliğim eşimin sevgisiz ilgisiz, olmasından cehennem gibi oldu bana.Evet evlilik bu değil kısa süreli sevgililikleri olmus. olay değil o yüzden önceden eksileri artıları çok iyi bilmeli, tanımalı, görmeli... Daha düzgün tanıyamayan hiç kimse evlenmemeli.
E o zaman bunlar karşısında ilgisiz bir insanlada ömür boyu sürmez. Direkt kısa sürede sevgili olunup evlendiyseler kolay şekilde boşanabilirler diye düşünüyorum. Yoksa bu ilgisizlikle, düşüncesizlikle emin olun siz bile katlanamazsınız.
Bunun nesi şımarıklık haklı bir serzeniş özel olan bir kaç gün var ogünlerdede bir paylaşım yapamayacaksak heyecanı güzelliği nerde! Hatırlanmak güzel bir an yaşamak için bahanelerimiz onu bile yapamayan bir dünya odun var maalesefArkadaşlar öncelikle bunu lütfen şımarıklık vs gibi algılamayın sadece dertleşmeye ihtiyacım var. Evlendiğimden buyana 2 doğum günüm gecti Bugünde dahil senede 1 olan birsey ama tek önem verdiğim duygulandıgım hassas oldugum tek gündür. Eşim nedense özel günleri es geciyor önemsemiyor bişey demiyorum onlara fakat sadece yaş günümü kutlasın istedim hep ama olmuyor yalnızım ailem yanımda yok. Kendi ailesi nezaman ne istese yağdıran adam beni evlendigimizden beri bi restoranta yemepe bile götürmedi en azından bugun düşünür busefer yapar dedm ama olmadı gecen sene konusmustm cok önem verdigimi tamam dediği halde yine yaş gunumde yapayalnız kaldım kendi kendime pasta alıp kutlayp o pastayı yemek bile icimden gelmedi.
Canm benm cok tesekkur ederim hissettimNice güzel seneleriniz olsun inşallahsize sımsıkı sarılmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?