Evliyim ama Yalnızım

Evet önemsedigim için rol de olsa bana güzellik yapması gerekirdi

Malesef evliliğin monoton birşey oldugunu hep dinledim duydum gördüm fakat benmki böyle olmaz diyordum daha bin beteri oldu. Kesinlikle sevgililik dönemi uzun tutulmalı

İnsan bekler tabiki çok ilgisizlik var

Bu ne gamsız bı herif.Okurken sinirlendim. Ve resmen size büyük bir organizasyon yapmasım geldi. Benim eşimde özel günleri saçma bulur ama ben mutlu olayım diye sürprizler yapar,hediyeler alir.Hicbisey yapamasa bile,cok mu zor bı buket papatya almak.. yerinizde olsam çok büyük trip atarım.

Evet malesef zoruma bu yüzden gitmis olabilir aslında tüm gun bunu düşündüm cunku ben cok önem gösteriyorum onun yaş gunune evlılık yıldonumumuze vs
Sadece yaşgünü ve evlilik yıldönümü değil, eşin bizzat kendisi ne seviyorsa... ağırdan al yani koşma peşinde.

Haklısınız. Sizin için değerliyse onun da hassa yaklaşması lazım. İki yıldır hiç yemeğe çıkmamanız da garip. Siz onu arayın, bu akşam şurada yiyoruz deyin. Hatta rutin haline getirebilirsiniz. Her hafta İşteki en yoğun günümde hep dışarıda yeriz mesela. Çok yorgun olduğum için evde uğraşmayalım diye

Malesef evliliğin monoton birşey oldugunu hep dinledim duydum gördüm fakat benmki böyle olmaz diyordum daha bin beteri oldu. Kesinlikle sevgililik dönemi uzun tutulmalı
Ben 10 yıl görüştükten sonra evlendim.
Hiç anlamadım evlendikten sonra gerçek yüzünü gördüm.

Sadece yaşgünü ve evlilik yıldönümü değil, eşin bizzat kendisi ne seviyorsa... ağırdan al yani koşma peşinde.
Koşmasada hiç bir şey değişmiyorsa ne olacak
Yok sayılmak daha ağir hiç bir sorunu dile getirmeyince sanki herşey yolundaymış gibi yapiyorlar.

Buna katılıyorum. Hele erkeklere aman Ya Rab bir şeyi 40 kez söylemeden anlamıyorlar. Bir de açıkça afedersiniz mala anlatır gibi anlatmanız lazım. Konuşmaktan daha da anlamıyorsa trip ve misilleme mevzularına geçilebilir bana kalırsa.

Koşmasada hiç bir şey değişmiyorsa ne olacak
Yok sayılmak daha ağir hiç bir sorunu dile getirmeyince sanki herşey yolundaymış gibi yapiyorlar.
Ben sorunu dile getirme demek istemedim. Tam tersine sen de koşma derken sen de onun sevdiği şeylere, isteklerine kayıtsız kal yapma demek istedim. Sen toksan yemek yapma mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…