• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim ama Yalnızım

aynen canım biraz kibar ve düşünceli olmak o kadar zor olmasa gerek. Sen özellikle istiyorsan yapmalı tabii ki. Ayrıca çok şey de istememişsin.
Aynen kuzum ben ufacık seyden mutlu olurken bunlar oldu.. Bakıyorum kibirli herseyin en iyisini isteyenler el üstünde tutuluyor

alıştırın bence . söyleyin ayın 1 gününü seçin bu gün dışarıda yemek yiyeceğiz kahvaltı gezeceğiz vs nelerden hoşlanıyorsanız. bu bir süre sonra düzene girer. onun doğum gününde özellikle dışarıda kutlayalım filen diyin :) alışsın öğreteceksiniz artık yonta yonta naifleşecek düzelecektir :)

siz yemeğe götürmesini mi istiyorsunuz yoksa hiçmi hatırlamıyor doğum gününüzü pasta filan alıp gelir eve öle kutlar belki

Arkadaşlar öncelikle bunu lütfen şımarıklık vs gibi algılamayın sadece dertleşmeye ihtiyacım var. Evlendiğimden buyana 2 doğum günüm gecti Bugünde dahil senede 1 olan birsey ama tek önem verdiğim duygulandıgım hassas oldugum tek gündür. Eşim nedense özel günleri es geciyor önemsemiyor bişey demiyorum onlara fakat sadece yaş günümü kutlasın istedim hep ama olmuyor yalnızım ailem yanımda yok. Kendi ailesi nezaman ne istese yağdıran adam beni evlendigimizden beri bi restoranta yemepe bile götürmedi en azından bugun düşünür busefer yapar dedm ama olmadı gecen sene konusmustm cok önem verdigimi tamam dediği halde yine yaş gunumde yapayalnız kaldım kendi kendime pasta alıp kutlayp o pastayı yemek bile icimden gelmedi.
Ozaman biz kutlayalım 🙂 doğum gününüz kutlu olsun ☺️
nice senelere nice güzel yaşlar olsun

Back
X