- 1 Aralık 2020
- 612
- 246
- 53
Öyle yapıyorum evetSadece yaşgünü ve evlilik yıldönümü değil, eşin bizzat kendisi ne seviyorsa... ağırdan al yani koşma peşinde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapıyorum evetSadece yaşgünü ve evlilik yıldönümü değil, eşin bizzat kendisi ne seviyorsa... ağırdan al yani koşma peşinde.
Aaa bak bu cok enteresanmıs ya bende tam tersi en basta neoldugu belliydi ama uyarınca biraz değişiyordu diye güvendimBen 10 yıl görüştükten sonra evlendim.
Hiç anlamadım evlendikten sonra gerçek yüzünü gördüm.![]()
Aynen kuzum ben ufacık seyden mutlu olurken bunlar oldu.. Bakıyorum kibirli herseyin en iyisini isteyenler el üstünde tutuluyoraynen canım biraz kibar ve düşünceli olmak o kadar zor olmasa gerek. Sen özellikle istiyorsan yapmalı tabii ki. Ayrıca çok şey de istememişsin.
Ozaman biz kutlayalımArkadaşlar öncelikle bunu lütfen şımarıklık vs gibi algılamayın sadece dertleşmeye ihtiyacım var. Evlendiğimden buyana 2 doğum günüm gecti Bugünde dahil senede 1 olan birsey ama tek önem verdiğim duygulandıgım hassas oldugum tek gündür. Eşim nedense özel günleri es geciyor önemsemiyor bişey demiyorum onlara fakat sadece yaş günümü kutlasın istedim hep ama olmuyor yalnızım ailem yanımda yok. Kendi ailesi nezaman ne istese yağdıran adam beni evlendigimizden beri bi restoranta yemepe bile götürmedi en azından bugun düşünür busefer yapar dedm ama olmadı gecen sene konusmustm cok önem verdigimi tamam dediği halde yine yaş gunumde yapayalnız kaldım kendi kendime pasta alıp kutlayp o pastayı yemek bile icimden gelmedi.
Geç gördüm özür dilerm cok tesekkur edermOzaman biz kutlayalımdoğum gününüz kutlu olsun
nice senelere nice güzel yaşlar olsun
Evet canm benim döndümne yaptınız eve döndünüz mü merak ettimMuges33
özür dileyip gönlünü aldı mıEvet canm benim döndüm
Evet ama hastaydım dedi nediyimki bende hasta hissediyorum diyince bişey diyemedimözür dileyip gönlünü aldı mı