- 23 Ocak 2016
- 34.437
- 50.383
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Hayır evliliğim bitmedi eşimi de seviyorum ama içimdeki aşka susamışlığı durduramıyorum yeniden aşık olma duygusu var ne yapicam bilmiyorumYapmayın lütfen sizin evliliginiz bitmiş boşanın eşinize yazık olmasın daha fazla
Sizinki çapkınlık değil ki bunalım eşinizle konuşun oturup neden böyle olduk soğudunmu güzel bulmuyor musun gibi iletişim kurun eşinizle ya da bi tatil falan yapın özleyin birbirinizi düzelir benceYargılamayın hiç aldatmadım ama hani erkeklerin çapkını olur ya kendimi öyle hissediyorum niye böyle oluyorum kızıyorum kendime eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor ne yapacağım bi yol söyleyin
Hayır hesabım gerçek yıllardır kadınlar kulübü üyesiyimHesabın gerçek olduğunu düşünmek istemiyorum Allahım nolur..
Seviyorum eşimi ama eski heyecan aşk yok romantiklik çok fazla yok monoton yani 9 yıl oluyor evleneliSeverken bu düşünceler gelmez ki
eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor
kadın zaten bunu kastetmiş de, yargı mood on yine kk da. dert de anlatılmıyor artık.Çapkınlıktan ziyade ilgi bekliyor olabilir misiniz?
Çapkın; geçici ilişkilerin peşindeki insana denir. Fakat siz başka biriyle ilişki yaşamak değil de eşinizin sizinle eskisi gibi ilgilenmesini istiyor gibi yazmışsınız.
Bence bek avına gitsin pusuya yatmış bekliyo zatenO balığa gidiyorsa, siz de sürek avına gidin.
Umarim Allah korusun yanlış bişey yapmak istemiyorum bu duygudan dolayi vicdan azabı da çekiyorum eşimi seviyorum tatile falan gideriz ama normal zamanda hiç öyle çok güzelsin falan hiç demez hiç iltifat etmez içimi okşayacak hiç romantik bişey yok odun tabiri var ya hani kullanırız öyle arada çiçek alır hakkını yemeyimBeğenilmek herkesin hoşuna gider . Önemli olan yanlış yola girmemeniz
Eşinizle , heyecan yaratacak aktiviteler yapın , belki birşeyler canlanır aranızda ...
doğru yoldan ayrılmamanız dileğiyle !
Cidden anlamıyorum yargı da değil direk asıyorlarkadın zaten bunu kastetmiş de, yargı mood on yine kk da. dert de anlatılmıyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?