Evliyim eşimi balıklardan kıskanıyorum 😅

Niloyatospikk

SAŞÖ
Pro Üye
23 Ocak 2016
34.437
50.383
598
Yargılamayın hiç aldatmadım ama hani erkeklerin çapkını olur ya kendimi öyle hissediyorum niye böyle oluyorum kızıyorum kendime eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor ne yapacağım bi yol söyleyin

Bu konunun devamıdır

Son düzenleme:
Sizinki çapkınlık değil ki bunalım eşinizle konuşun oturup neden böyle olduk soğudunmu güzel bulmuyor musun gibi iletişim kurun eşinizle ya da bi tatil falan yapın özleyin birbirinizi düzelir bence

eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor

Neden sonuç ilişkisi kuramadım. :/

Normaldir, monotona bindikten sonra insan o flört dönemlerinin heyecanını arıyor. Ne demiş Gemma Teller-Morrow: "Only men need to be loved, women need to be wanted" demiş. Türkçeye de siz çeviriverin.

kadın zaten bunu kastetmiş de, yargı mood on yine kk da. dert de anlatılmıyor artık.

Beğenilmek herkesin hoşuna gider . Önemli olan yanlış yola girmemeniz
Eşinizle , heyecan yaratacak aktiviteler yapın , belki birşeyler canlanır aranızda ...
doğru yoldan ayrılmamanız dileğiyle !
Umarim Allah korusun yanlış bişey yapmak istemiyorum bu duygudan dolayi vicdan azabı da çekiyorum eşimi seviyorum tatile falan gideriz ama normal zamanda hiç öyle çok güzelsin falan hiç demez hiç iltifat etmez içimi okşayacak hiç romantik bişey yok odun tabiri var ya hani kullanırız öyle arada çiçek alır hakkını yemeyim

Monotonlasmis evliligi candirmak icin caba sarfedin. Baliga siz de gidin mesela. Beraber yapin birseyleri balik tutun ille demiyorum ama ayri ayri da cok takilmayin. Tamam cok mıcık mıcik olmak da bogar insani ama beraber sinemaya, konsere falan gitmiyor musunuz? Iliskinin baslarindaki gibi olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…