Evliyim eşimi balıklardan kıskanıyorum 😅

İlgisizlik sonucu böyle olmuş olabilirsiniz ama bence nacizane tavsiyem düşüncelerinizi bastırıp esinize odaklanmalisiniz . Evlilikte zaman zaman monotonluk olabilir bu normaldir . Güzelleştirmek yine kadının elindedir .

Genelde haftasonları kızımızla birlikte yemeğe çıkarız ardında gezeriz 2 yaşında kızımız eşim iyi bir estir ama bi romantik baksa bişeyler söylese bekarken evlenmek çok isteyen oldu benimle eşim ben aldım işte deyip duruyor ama gönlümü okşayacak hiç iltifat bişey yok

Benim eşim de bana seni seviyorum demez . Ama sevdiğini bilirim kalbini kalbimde hissederim . Bu gerçek sevgidir sizde kalbinizi eşinizin kalbine bağlayın eğer sevginiz bittiyse görürsünüz . İltifat geçicidir iki çift güzel bakan gözden daha değerli hiç birşey yoktur . Hele ki ikinize ait çok özel bir hediyeniz varken . . EVLADINIZ.

Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim çok hoşuma gitti evet eşimi seviyorum gün içinde telefonla arar işteyken aramasa neden aramadi acaba deyip merak ederim işten gelişini dort gozle beklerim ama bu yaşadığım ne benim şimdi

Çapkınlıktan ziyade heyecan arayışı bu. Aslında herkese de olur zaman zaman. Kaldı ki 9 yıllık evliliğin sonunda böyle hissetmeniz çok normal. Bunu çapkınlık olarak adlandırınca ister istemez tepki çektiniz tabii. Ama ben sizi anladım. Yapmanız gereken eşinizle açık açık her şeyi konuşmak ve ondan bu konuda yardım istemek. Eminim gündelik kaygıların içersinde o sizin bu halinizi hiç farketmiyordur. İletişim ilişkilerin suyu nefesi adeta. Bunu ilişkinizden eksik etmeyin.

Oturun düşünün sizi ne heyecanlandırıyor? Nasıl olsa daha zinde bir ilişkiniz olurdu? Eşinizden ne bekliyor, ne bulamıyorsunuz? Sonra da bunların hepsini onunla da paylaşın. Belki o da heyecan arıyordur sizin gibi ve o heyecanı birlikte yeniden keşfedersiniz.

Üstelik balıga gidiyor kısmını anlamamakla birlikte eşinizden beklediğiniz, ilgiyi alakayı göremiyorsunuz sanırım, eşinizle onun ilgisine, alakasına ihtiyaç duyduğunuz söyleyin , sizde aranızdaki ilişkiyi canlandırmak için birşeyler yapın.

Benim için, eşimin güzel sözü de sefkatide, sevgiside, bunu bana hissettirmeside çok önemli, insaniz ihtiyaç duyuyoruz tüm bunlara ama beklememek lazım sadece sizde eşinize ondan beklediğiniz gibi davranın, umarım geçer içinizdeki bu boşluk.. Aman dikkat edim boşluk sizi yanlışa sürüklemesin.

Balığa gidiyor derken ne demek istediniz. Benimle ilgilenmiyor,ilgisini başka alanlara yöneltiyor, hobileri var hayatta manasında mı.

Çok güzel yazmışsınız sağolun tepkiler umrumda değil bir derdim var ki paylaşıyorum yanlış yapmamak adına fikir alışverişi yapıyoruz yardım istiyorum ne var bunda

Umarim geçer aslında işe giderken öper gelince öper nasılsın der hep yanimdadır dışarı da çok çıkmaz ayda 2 3 kez balığa gider ama bana hiç iltifat etmez başkalarından duyduğum zaman güzel olduğumu çok hoşuma gidiyor

Bu yaşadığınız tamamen monotonlugun verdiği psikolojik bir bunalım sendromu. Diye düşünüyorum . Biz kadiniz kanimizda ilgiye ihtiyaç var . Ve uzun süre ilgisizlik ozguvenimizi içten içe yiyip bitirir . Ve dışarıda herhangi bir insanın bize bakışı bile bize bu sorgulamayı yaptırır . Keşke dememize neden olur . Şunu unutmayın siz aşkı değil evlenmeden önceki yaşadığınız heyecanlı özgür ve sınırsız ilgi yi ozlemissiniz bu gayet normal . Fakat asla bu durum Ailenize hata yapmayı ve herşeyi mahvetmeyi gerektirmez . Bunları atlatabilirsiniz hatta hemen .eşinizi ve çocuğunuzu uzaktan izleyin . Bence tüm geçici heyecanlar dan çok daha özel ve anlamlı bir hayatınız olduğunu anlayacaksiniz eminim . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…