Evliyim eşimi balıklardan kıskanıyorum 😅

Balığa gidiyor derken ne demek istediniz. Benimle ilgilenmiyor,ilgisini başka alanlara yöneltiyor, hobileri var hayatta manasında mı.
Evet mesela adet günümün bittiği akşam balığa gitti geçen gün ne var ki nolacak yarın akşam yaparız dedi ilgi alanı benden çok balıklar

İltifata takılıp kalmayın sizde o zaman ama güzel sözler duymak istediğinizi söyleyin eşinize. Ama dışarıdaki iltifatlar sizi bu kadar etkilememeli ne olursa olsun.

Benim eşimin de balık hobisi var. Bir an okuyunca şaşırdım. Genelde şikayet ederim bu durumdan balığa gider, devamlı balık malzemesi ile uğraşır. Demekki eşiniz de ilgiyi böyle şeylere yöneltmiş.
Evet mesela adet günümün bittiği akşam balığa gitti geçen gün ne var ki nolacak yarın akşam yaparız dedi ilgi alanı benden çok balıklar

Yaşadığımı çok güzel özetlemişsiniz evet onları uyurken oynarken izlemek hoşuma gidiyor ama acaba ben eşime karşı heyecan mı duymuyorum ki onu baba olarak mı görüyorum acaba arkadaşca bir sevgi mi bu ona karşı hissettiğim

Aynen öyle ben seni aldatırsam sadece balıklarla aldatırım diyor varsa yoksa balık ve malzemeleri geleceğe dair balık avlamaya gitme planları

Aşk geçicidir ben mesela ilk ve son aşkım ile evlenemedim . Eşimi severek evlendim . Ve onu gerçekten sevdim . Bazıları ise aşık oldukları ile evlenir ve aşk birgün biter sevgi ve saygı kalir . . Sevgi ve saygıyı koruyun mutlu olmak sizin elinizde . En önemli olan şey eşinizle arkadaş gibi olabilmeniz hiç kimse sürekli romantik sürekli şehvet dolu sürekli aşık olamaz bu mümkün değil doğanın kanununa aykırı :)

Aynen öyle ben seni aldatırsam sadece balıklarla aldatırım diyor varsa yoksa balık ve malzemeleri geleceğe dair balık avlamaya gitme planları
Ay beni güldürdünüz Ne diyeyim zararlı alışkanlıkları olacağına balığa gitsin diyeceğim artık, hem hazır taze balık eve geliyor

Çok güzel yazmışsınız sağolun tepkiler umrumda değil bir derdim var ki paylaşıyorum yanlış yapmamak adına fikir alışverişi yapıyoruz yardım istiyorum ne var bunda

Bir şey yok bunda. Doğru olanı yapmışsınız. Şu tavrınız bile çapkın biri olmadığınızın ispatı aslında. Çapkın bir insan bunları sorgulamaz. Kendiyle iç hesaplaşmaya girmez. Onun yerine anın tadını çıkarır. Şayet çapkın biri olsaydınız 9 senede koklanmadık çiçek ya da sizin durumunuza böcek bırakmazdınız bence

Evet arkadaş gibiyiz sanırım bizimki biraz fazla arkadaşlık anne baba olduktan sonra bazı duygular biraz daha geri planda kaldı sanırım

Bunu erkek yapınca kadın kocasına ilgi göstermedi ki gözü dışarı kaydı kadın suçlu diye düşünülüyor ama kadın yapınca hemen adı çıkıyor. Sevilmek begenilmek kim ne derse desin kesinlikle bir ihtiyaçtır. Bunu da eşler birbirine sağlar eğer ki eşiniz yeterli ilgiyi gostermiyorsa illa ki insan o ihtiyacı farklı şekillerde sağlamaya calisacaktir. Bunun doğru olduğunu savunmuyorum. Ama insan doğası böyle. Yaratilisimizda bu var. İnsan begenilmek ister. Bence bunu eşinizle karşılıklı konuşun. Duygularınızı anlatın. Arada sevgi bağı varsa ise yarayacaktir

Çok normal bişey bu, buna çapkınlık demiyoruz. Her insan (inkarlara kapalıyız) flört etmenin heyecanını özler zaman zaman. Her insan beğenilmek ister, ilgi görmek ister.

Bu arada keşke benim eşim de balığa gitseydi. Ne güzel, dünyanın en güzel hobisi bence balık tutmak. Zararsız, masrafsız, üstelik lezzetli.

Bu eksikliği eşinle gidermelisin başka arayışlarla değil unutmayın ki aldatmak düşünceyle de olur

Evet arkadaş gibiyiz sanırım bizimki biraz fazla arkadaşlık anne baba olduktan sonra bazı duygular biraz daha geri planda kaldı sanırım
Anne olamadım o duyguyu bilmiyorum 5 yıldır çocuğumuz olmuyor . İnanın insanlar elindekilerinin kıymetini kaybedince anlıyor sizde onlardan biri olmayın .sevgiyle kalın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…