- 23 Ocak 2016
- 34.452
- 50.396
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Evet mesela adet günümün bittiği akşam balığa gitti geçen gün ne var ki nolacak yarın akşam yaparız dedi ilgi alanı benden çok balıklarBalığa gidiyor derken ne demek istediniz. Benimle ilgilenmiyor,ilgisini başka alanlara yöneltiyor, hobileri var hayatta manasında mı.
Katılıyorum sana canımBoşanma, yuva yıkmak öyle kolay değil,yeniden heyecan kat.
İltifata takılıp kalmayın sizde o zaman ama güzel sözler duymak istediğinizi söyleyin eşinize. Ama dışarıdaki iltifatlar sizi bu kadar etkilememeli ne olursa olsun.Umarim geçer aslında işe giderken öper gelince öper nasılsın der hep yanimdadır dışarı da çok çıkmaz ayda 2 3 kez balığa gider ama bana hiç iltifat etmez başkalarından duyduğum zaman güzel olduğumu çok hoşuma gidiyor
Etkiliyor işte psikoloğa gideceğim danışıcam bunuİltifata takılıp kalmayın sizde o zaman ama güzel sözler duymak istediğinizi söyleyin eşinize. Ama dışarıdaki iltifatlar sizi bu kadar etkilememeli ne olursa olsun.
Evet mesela adet günümün bittiği akşam balığa gitti geçen gün ne var ki nolacak yarın akşam yaparız dedi ilgi alanı benden çok balıklar
Yaşadığımı çok güzel özetlemişsiniz evet onları uyurken oynarken izlemek hoşuma gidiyor ama acaba ben eşime karşı heyecan mı duymuyorum ki onu baba olarak mı görüyorum acaba arkadaşca bir sevgi mi bu ona karşı hissettiğimBu yaşadığınız tamamen monotonlugun verdiği psikolojik bir bunalım sendromu. Diye düşünüyorum . Biz kadiniz kanimizda ilgiye ihtiyaç var . Ve uzun süre ilgisizlik ozguvenimizi içten içe yiyip bitirir . Ve dışarıda herhangi bir insanın bize bakışı bile bize bu sorgulamayı yaptırır . Keşke dememize neden olur . Şunu unutmayın siz aşkı değil evlenmeden önceki yaşadığınız heyecanlı özgür ve sınırsız ilgi yi ozlemissiniz bu gayet normal . Fakat asla bu durum Ailenize hata yapmayı ve herşeyi mahvetmeyi gerektirmez . Bunları atlatabilirsiniz hatta hemen .eşinizi ve çocuğunuzu uzaktan izleyin . Bence tüm geçici heyecanlar dan çok daha özel ve anlamlı bir hayatınız olduğunu anlayacaksiniz eminim . :)
Aynen öyle ben seni aldatırsam sadece balıklarla aldatırım diyor varsa yoksa balık ve malzemeleri geleceğe dair balık avlamaya gitme planlarıBenim eşimin de balık hobisi var. Bir an okuyunca şaşırdım. Genelde şikayet ederim bu durumdan balığa gider, devamlı balık malzemesi ile uğraşır. Demekki eşiniz de ilgiyi böyle şeylere yöneltmiş.
Aşk geçicidir ben mesela ilk ve son aşkım ile evlenemedim . Eşimi severek evlendim . Ve onu gerçekten sevdim . Bazıları ise aşık oldukları ile evlenir ve aşk birgün biter sevgi ve saygı kalir . . Sevgi ve saygıyı koruyun mutlu olmak sizin elinizde . En önemli olan şey eşinizle arkadaş gibi olabilmeniz hiç kimse sürekli romantik sürekli şehvet dolu sürekli aşık olamaz bu mümkün değil doğanın kanununa aykırı :)Yaşadığımı çok güzel özetlemişsiniz evet onları uyurken oynarken izlemek hoşuma gidiyor ama acaba ben eşime karşı heyecan mı duymuyorum ki onu baba olarak mı görüyorum acaba arkadaşca bir sevgi mi bu ona karşı hissettiğim
Gidin muhakkak.Etkiliyor işte psikoloğa gideceğim danışıcam bunu
Ay beni güldürdünüzAynen öyle ben seni aldatırsam sadece balıklarla aldatırım diyor varsa yoksa balık ve malzemeleri geleceğe dair balık avlamaya gitme planları
Çok güzel yazmışsınız sağolun tepkiler umrumda değil bir derdim var ki paylaşıyorum yanlış yapmamak adına fikir alışverişi yapıyoruz yardım istiyorum ne var bunda
Evet arkadaş gibiyiz sanırım bizimki biraz fazla arkadaşlık anne baba olduktan sonra bazı duygular biraz daha geri planda kaldı sanırımAşk geçicidir ben mesela ilk ve son aşkım ile evlenemedim . Eşimi severek evlendim . Ve onu gerçekten sevdim . Bazıları ise aşık oldukları ile evlenir ve aşk birgün biter sevgi ve saygı kalir . . Sevgi ve saygıyı koruyun mutlu olmak sizin elinizde . En önemli olan şey eşinizle arkadaş gibi olabilmeniz hiç kimse sürekli romantik sürekli şehvet dolu sürekli aşık olamaz bu mümkün değil doğanın kanununa aykırı :)
Taze balık geliyor da her zaman olmuyor ki olsun kendileri sağ salim gelsinler de varsın balıp olmasınAy beni güldürdünüzNe diyeyim zararlı alışkanlıkları olacağına balığa gitsin diyeceğim artık, hem hazır taze balık eve geliyor
Yargılamayın hiç aldatmadım ama hani erkeklerin çapkını olur ya kendimi öyle hissediyorum niye böyle oluyorum kızıyorum kendime eşimi seviyorum şuanlik ilişki durumumuz da iyi ama yılların verdiği yorgunlukla aşk bitip yerini sevgiye bırakıyor ya ben aşk duygusunu çok özledim ne bileyim heyecan bakışlar falan güzel giyinip süslendiğimde bana bakılması çok hoşuma gidiyor egomu bilmiyorum ama başkalarına göre güzelken eşim bana hiç güzelsin gibi iltifatlar etmiyor üstüne üstelik balığa gidiyor ne yapacağım bi yol söyleyin
Anne olamadım o duyguyu bilmiyorum 5 yıldır çocuğumuz olmuyor . İnanın insanlar elindekilerinin kıymetini kaybedince anlıyor sizde onlardan biri olmayın .sevgiyle kalın :)Evet arkadaş gibiyiz sanırım bizimki biraz fazla arkadaşlık anne baba olduktan sonra bazı duygular biraz daha geri planda kaldı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?