hayır ailelerimiz zaten tanışıyordu onun annesi bizim medreseye gelmiş beni görmüş öyle tanıştık ben trabzonda oturuyorum o istanbulda uani çok sık gelmiyordu ortam samimi olunca din konusu açıldı bu şekilde kavga çıktıEvli misin değil misin? Dini nikah kıyıp ülke ülke gezip dövmeler yapıldıktan sonra mı aile tanışması oldu?
Kendilerinin hoşuna gitmeyen bir şey olunca arayı bozan aileler Bi bitmediler. Evlenmek zorunda degilsin. Oda seni hala seviyorsa konuş olmuyorsa zaten bırakherkese iyi akşamlar kısaca hayat hikayemden bahsedeyim 23 yaşındayım evin tek kızıyım bu zamana kadar hep medreselerde okudum çalıştım kaldım ailem maddi durumu iyi olmasına rağmen medreselerde zorunlu olarak bılaşık yıkadım taki geçen sene gelen görücü ile ilk başlarda yeminler ettim konuşmayacağıma dair ama kendisini görünce tamamen afalladım Annem numaramı verince sohbet etmeye başladık derken baya ilerledi ilişkimiz Ailelerimiz dini nikah yaptılar Kendisi her gece hayalini kurduğum kişiydi karşıma çıkardı rabbim herşeyiyle 10 da 10 luk daha önce görmediğim şehirleri ülkeleri beraber gezdik en ince ayrıntısına kadar beni düşünüyordu koluna dövmemi yaptıracak kadar seviyordu bana özgüvenimi ve gerçekten güzel olduğumu hissettirdi ve ablası şu an sosyal medyada 300bin takipçisi olan bi unfulicer bende ona paranoyak olacak derecede çok bağlandım çünkü ilk aşkımdı daha sonrasında ailelerimiz aralarında tanışma saflı düzenledi her şey çok güzel ilerlerken birden babalarımız arasında tartışma çıktı konu çok karışık ama kısaca benim babam tamamen tarikatlara karşı bi insan onun babası tarikatçı olduğu için aralarında baya büyük kavga çıktı babam deli oldu evi dağıttı evden kovdu daha sonrasında biz yine konuşmaya devam ettik 1.2 hafta babamın kulağına gitti tabi konuştuğumuz direk aldı aradı nişanlıma ağza alınmayacak hakaretler etti ben depresyona girdim intihara kalkıştım 5.6 kere saçlarımı 0 a vurdum anidepresiyan ilaçları kullanmaya başladım felan aradan 8
ay geçti bu sefer yine görücü geldi çok geliyordu ama annem reddediyordu yemi gelen kişiler babamın annemin medreseden ortak arkadaşıymış zorla ikna etmeye çalıştılar ama ben onu asla unutamadım hiçbir zaman aklımdan çıkmadı ve şimdi mecbur evlendiriliyorum ne yapacağım **** yazmak istiyorum ama beni kabul edermi bilmiyorum kafayı yicem lütfrn yardım edin intihar edicem
Hayır, aslında dolu olduğum için biraz süratle yazdım ayrıca fazla tafsilâta girmek de istemedimBence senaryoda mantık hatası fazla olmuş.
Bütün tuşlara aynı anda basmaya çalışınca kafan karışmış, senaryo yamulmuş. Tekrar dene, potansiyelin var başarabilirsin.herkese iyi akşamlar kısaca hayat hikayemden bahsedeyim 23 yaşındayım evin tek kızıyım bu zamana kadar hep medreselerde okudum çalıştım kaldım ailem maddi durumu iyi olmasına rağmen medreselerde zorunlu olarak bılaşık yıkadım taki geçen sene gelen görücü ile ilk başlarda yeminler ettim konuşmayacağıma dair ama kendisini görünce tamamen afalladım Annem numaramı verince sohbet etmeye başladık derken baya ilerledi ilişkimiz Ailelerimiz dini nikah yaptılar Kendisi her gece hayalini kurduğum kişiydi karşıma çıkardı rabbim herşeyiyle 10 da 10 luk daha önce görmediğim şehirleri ülkeleri beraber gezdik en ince ayrıntısına kadar beni düşünüyordu koluna dövmemi yaptıracak kadar seviyordu bana özgüvenimi ve gerçekten güzel olduğumu hissettirdi ve ablası şu an sosyal medyada 300bin takipçisi olan bi unfulicer bende ona paranoyak olacak derecede çok bağlandım çünkü ilk aşkımdı daha sonrasında ailelerimiz aralarında tanışma saflı düzenledi her şey çok güzel ilerlerken birden babalarımız arasında tartışma çıktı konu çok karışık ama kısaca benim babam tamamen tarikatlara karşı bi insan onun babası tarikatçı olduğu için aralarında baya büyük kavga çıktı babam deli oldu evi dağıttı evden kovdu daha sonrasında biz yine konuşmaya devam ettik 1.2 hafta babamın kulağına gitti tabi konuştuğumuz direk aldı aradı nişanlıma ağza alınmayacak hakaretler etti ben depresyona girdim intihara kalkıştım 5.6 kere saçlarımı 0 a vurdum anidepresiyan ilaçları kullanmaya başladım felan aradan 8
ay geçti bu sefer yine görücü geldi çok geliyordu ama annem reddediyordu yemi gelen kişiler babamın annemin medreseden ortak arkadaşıymış zorla ikna etmeye çalıştılar ama ben onu asla unutamadım hiçbir zaman aklımdan çıkmadı ve şimdi mecbur evlendiriliyorum ne yapacağım **** yazmak istiyorum ama beni kabul edermi bilmiyorum kafayı yicem lütfrn yardım edin intihar edicem
herkese iyi akşamlar kısaca hayat hikayemden bahsedeyim 23 yaşındayım evin tek kızıyım bu zamana kadar hep medreselerde okudum çalıştım kaldım ailem maddi durumu iyi olmasına rağmen medreselerde zorunlu olarak bılaşık yıkadım taki geçen sene gelen görücü ile ilk başlarda yeminler ettim konuşmayacağıma dair ama kendisini görünce tamamen afalladım Annem numaramı verince sohbet etmeye başladık derken baya ilerledi ilişkimiz Ailelerimiz dini nikah yaptılar Kendisi her gece hayalini kurduğum kişiydi karşıma çıkardı rabbim herşeyiyle 10 da 10 luk daha önce görmediğim şehirleri ülkeleri beraber gezdik en ince ayrıntısına kadar beni düşünüyordu koluna dövmemi yaptıracak kadar seviyordu bana özgüvenimi ve gerçekten güzel olduğumu hissettirdi ve ablası şu an sosyal medyada 300bin takipçisi olan bi unfulicer bende ona paranoyak olacak derecede çok bağlandım çünkü ilk aşkımdı daha sonrasında ailelerimiz aralarında tanışma saflı düzenledi her şey çok güzel ilerlerken birden babalarımız arasında tartışma çıktı konu çok karışık ama kısaca benim babam tamamen tarikatlara karşı bi insan onun babası tarikatçı olduğu için aralarında baya büyük kavga çıktı babam deli oldu evi dağıttı evden kovdu daha sonrasında biz yine konuşmaya devam ettik 1.2 hafta babamın kulağına gitti tabi konuştuğumuz direk aldı aradı nişanlıma ağza alınmayacak hakaretler etti ben depresyona girdim intihara kalkıştım 5.6 kere saçlarımı 0 a vurdum anidepresiyan ilaçları kullanmaya başladım felan aradan 8
hayır ailelerimiz zaten tanışıyordu onun annesi bizim medreseye gelmiş beni görmüş öyle tanıştık ben trabzonda oturuyorum o istanbulda uani çok sık gelmiyordu ortam samimi olunca din konusu açıldı bu şekilde kavga çıktı
Ne derler; At yalanı opeyim inananiBütün tuşlara aynı anda basmaya çalışınca kafan karışmış, senaryo yamulmuş. Tekrar dene, potansiyelin var başarabilirsin.
Çok sık gelmiyordu ama ülke ülke geziyordunuzzz ok.hayır ailelerimiz zaten tanışıyordu onun annesi bizim medreseye gelmiş beni görmüş öyle tanıştık ben trabzonda oturuyorum o istanbulda uani çok sık gelmiyordu ortam samimi olunca din konusu açıldı bu şekilde kavga çıktı
merhaba dini nikah ta kadınlar boşanamazBoşandınız mı bari onu merak ettim bende eski nişanlınoz sonuçta dini nikahlı eşiniz o sizi boşamadan nasıl evleneceksiniz ki
Tarikatci oglu ama dovme yaptiriyor, dini nikahla ulke ulke geziyorsunuz ama sonunda baskasiyla evlendiriliyorsunuz.
Anladim.
Eskiden Samanyolu vardi, orada guzel bir ibretlik olurmus.
merhaba dini nikah ta kadınlar boşanamaz
Yani adam ‘boş ol’ ya da benzeri bir laf ettiğinde nikâh düşüyor. Kadın ayrılmak isterse ise ya kocası kabul edecek ya da ‘hul’ yoluna gidip mehri iade edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?