Konu fake muhtemelenVar medreseler Cübbeli hocanın medreseleri var onlar eğitim kurumlarına medrese diyorlar ama onlar tarikat oluyor babası nasıl tarikat karşıtı bu kız orada kalmış nereden tutsan elinde kalıyor
Kesinlikle atsın da yani bari tutarlı atsın ortalık karıştırmaca bir konu ama bir şey eksik konuda karşı taraf seküler olacaktıKonu fake muhtemelen
Atam 1925’te kapattı da başka başka isimlerde açmaya devam ediyorlar.Medreseler kapatılmadı mı yaaaaAntidepresiyan mı antidepresandır o, kullandıysanız her gün aldığınız ilacın ambalajında "antidepresan" bilgisini okuyup doğrusunu öğrenmiş olmanız gerekirdi
Biraz daha çalışması lazım. Daha acemi ablası.Ama t-d harfleri kullanimi dogru degil.
Tartışma çıkdı, evi dağıtdı, devam etdik, kalkışdım falan yazmasi lazimdi. Bu sekilde yeterince inandirici degil.
Bir de "tanışma saflı" var.Evli misin değil misin? Dini nikah kıyıp ülke ülke gezip dövmeler yapıldıktan sonra mı aile tanışması oldu?
300 bin takipçisi olan “unfulicer” ayrıntısı ne alaka?
Nisanlisi dini nikahlı kocasi ama resmi nikahi baskasiyla yapacak dolayısıyla diger kocasi da nisanlisi olacak.Yani aslında nişanlınla mı evlisin?
Sarı bıyık geldi mi ben onu bekliyorumTarikatci oglu ama dovme yaptiriyor, dini nikahla ulke ulke geziyorsunuz ama sonunda baskasiyla evlendiriliyorsunuz.
Anladim.
Eskiden Samanyolu vardi, orada guzel bir ibretlik olurmus.
Seker kiz Candy'in gittigi lady okuluAtam 1925’te kapattı da başka başka isimlerde açmaya devam ediyorlar.
Babanın kafası karışık, medreseyi fransız okulu falan zannediyor olabilir
Sarı Bıyık, Gerçek Kesitin 2025 versiyonunu yapacak diyollaSarı bıyık geldi mi ben onu bekliyorum
Ay neresi neresi acabaBelki dövmeyi sadece kızın göreceği bir yere yaptırdı.
koluna dövmemi yaptıracak kadar seviyordu
Yok bu daha ziyade Besinci Boyut, Sır Kapisi falanSarı bıyık geldi mi ben onu bekliyorum
Ay hadi insallah ahdhdhSarı Bıyık, Gerçek Kesitin 2025 versiyonunu yapacak diyolla
Ay mesajını görmeden yazmışım kızım sen ben misim bak doru söyleOff sarı bıyık vardi Flash tvde. En sevdigim bolumler onunkilerdi.
Samanyolu daha dini icerikliydi. Salih vardi hey gidi. Bu konu onlara daha uygun.
Eki Görüntüle 3632509
Sarı Bıyık, Gerçek Kesitin 2025 versiyonunu yapacak diyolla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?